F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Bak Mudanyaya gitmeye karar verdiysen sakın ola haftasonu gitme evdekinden daha yakın olursunuz birbirinize benden söylemesi 😂haftasonu sahile gitmeyiz biz😂😂
Kız takıldın sen de Mudanya Mudanya. Senin için kordonda kayalıklarda fık fık yapıcam. Aklın kalsın 😂😂😂

Olmaz bence de. Sabah mesela kimin eviyse öteki sessizce ayakkabılarını giyerken ev sahibi f*ckkolik, uyuyor numarasi yapar hatta :KK70:

Ya tek gecelik ve bir daha gorusmeyi dusunmedigi biri olsa sessizce cikilir da duzenli sevisyigim adam ne sessizce filan cikacagim ki kalksin bir zahmet. 🙄
Hayal ettim şuan sabah adam uyuyor ben kendi kendime sessizce cikiyormuşum hemde aç 😁
ben kendimi acayip kotu hissederdim o durumda. Tabi mi FB olayindan sevgililik gibi duygusal hareketler beklenmez ama en azindan ilişki yasandigi gun bir zahmet dogru durust davranmasi lazim bi kahvalti, bir eve birakmasi ya da teklif etmesi lazim.

Bana gore degilmiş galiba. 😁

Burada genelde kaynana,görümce,elti konuları açılır.Böyle marjinal konular da genelde ortalığı karıştırmak isteyen trol hesaplar tarafından açılır.Kisacasi trol olduğunu düşünüyoruz küçük hanım,ya da bey her neyse😀.
2 hafta önceki konusuna baksana Borellus kesin fake başka açıklaması olamaz ki. Muhafazakar halı buysa demekki olmadığı hali ne olur acaba 🙄😁😁

Türk filmlerinde eline el değmeyen utangaç kız kandirilip ilişkiye girince birden o yolun yolcusu olup kötü yola düşüyor ya, öyle hızlı bir geçiş süreci geçirmiş 😂
Olur olmaz değil ama zamanla olur ya da ne bileyim sevgilisiyle bari yaşasın cinselliği ama fikifiki(doğrusu uzun geldi böyle kısalttım) bulmak o ilk konuya göre baya uç

Fuckbuddy yani gecelik ilişki. Tinderda, barda tanıştın mesela , eve geçtiniz, bir gece gecirdiniz. Telefon numarasını almadan vedalasabilirsin. Ya da sadcee tekrar buluşacağınız zaman konuşursun.
Ama friends with benefitste bir dostluk bağı var. Bazen beraber tatile gider balayı gibi Elele gezersiniz , romantizm ihtiyacını giderirsiniz ama şehre geri donunce 'vardin mi' mesajından sonra uzun süre tekrar konuşmasıniz.
Birbirinize ailenizi, hayatınızı anlatır saatlerce sohbet edersiniz. Tek olmak istemediğin etkinliklere konser , tiyatro vs onu davet edersin, sohbetini seversin, bazen evde sarmaş dolaş film izlersin, beraber yemek yaparsın, hayatına biri girip seni bıraksa üzülürsün çünkü bir bağ kurmussundur. Ama sevgilin de değildir. Öyle bir düşünce ikinizde de yoktur. Öyle aradın aramadın, mesajıma geç döndün, nereye gittin falan triplerine hic girmezsiniz. Zırt pirt değil buluşmadan buluşmaya görüşürsünüz.
Böyle yani, senin ilişkin keisnlikle buna uyuyor..ortada aşk falan yok..rahat ol
Daha okurken ayrılık acısı çektim 🥲😁 hiç bana göre değil ama biraz olsun bana göre de olsun isterdim 🙄🙃

Back
X