F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Yaw şöyle konulara hemen namus kumkumaları üşüşüp ne kadar bilmediklerini, anlamadıklarını, duymadıklarını yazıyolar ya, tamam en namuslu sizsiniz kime ne ispat ediyorsunuz?

Bu arada fblikte kahvaltı falan olmaz, F*** dışında emek harcanan bi alan olmaz. Adam senden bi tık hoşlanmış olabilir ama aşk olduğunu zannetmiyorum.
Kimse namusla ilgili bir şey yazmadı ama yine de sen bilirsin

Vay anasını. Üniversitede bir erkek arkadaşım vardı arkadaş ama sadece normal. Farklı farklı kızlarla sevgili olurdu. Bir keresinde sordum nasıl bu kadar kolay birlikte oluyorsun diye. Bana şey demişti ölene kadar unutmayacağım. “Erkekler için bi duygu hissetmeye gerek yok. Güzel olmasına da gerek yok. Teni güzel olsun, bakımlı olsun, temiz olsun yeter.”
Ten uyumu arayana fuckbuddy mi deniyordu
Tenten olmalı o ya 😂 yok tenbuddy😂 yok olmadı buddyten🤣

Yaw şöyle konulara hemen namus kumkumaları üşüşüp ne kadar bilmediklerini, anlamadıklarını, duymadıklarını yazıyolar ya, tamam en namuslu sizsiniz kime ne ispat ediyorsunuz?

Bu arada fblikte kahvaltı falan olmaz, F*** dışında emek harcanan bi alan olmaz. Adam senden bi tık hoşlanmış olabilir ama aşk olduğunu zannetmiyorum.
Namus kumkumasi değiliz,sadece konu ve konu sahibi ile ilgili kavram karmaşaları var.Yoksa kimin kim ile ne yaptığı zerre kadar umurumda değil.

Olayın namusla bi ilgisi yok sizin zorunuza giden nedir? Evlenmeden ilişkiye karşı olduğum falan da yok. Bekarım ama bir cinsel hayatım da var. Sadece hoşlantı bile hissetmediği bi insanla nasıl olabildiğini merak ettik. Olayın neresinde yargılama, neresinde namus?

Olayın namusla bi ilgisi yok sizin zorunuza giden nedir? Evlenmeden ilişkiye karşı olduğum falan da yok. Bekarım ama bir cinsel hayatım da var. Sadece hoşlantı bile hissetmediği bi insanla nasıl olabildiğini merak ettik. Olayın neresinde yargılama, neresinde namus?

Hoşlantı BİLE hissetmediği bi insanla nasıl olabildiği sorusu tek başına bir yargı zaten.

Ayrıca zoruma giden? Komik duruma düşüp kendini ispat etmeye çalışanlardan bahsediyorum, öyle değilseniz üzerinize alınmanıza gerek yoktu.

Hoşlantı BİLE hissetmediği bi insanla nasıl olabildiği sorusu tek başına bir yargı zaten.

Ayrıca zoruma giden? Komik duruma düşüp kendini ispat etmeye çalışanlardan bahsediyorum, öyle değilseniz üzerinize alınmanıza gerek yoktu.
Siz kimsiniz ve size neden kendini ispatlamaya çalışsın bu insanlar? Aaa xx diye nickli kadın ne kadar namuslu vay canına diye düşünmenizi mi istiyoruz sizce? Tamam en modern görüşlü en avrupai sizsiniz

O zaman genelleme yapmayın o yorumu kim yaptiysa onu alintilayin bu şekilde herkes namusla ilgili yazmış gibi oluyor. Bize ne istediğini yapsın sadece kavram karmaşası olduğunu yazdık.

Fuckbuddy yani gecelik ilişki. Tinderda, barda tanıştın mesela , eve geçtiniz, bir gece gecirdiniz. Telefon numarasını almadan vedalasabilirsin. Ya da sadcee tekrar buluşacağınız zaman konuşursun.
Ama friends with benefitste bir dostluk bağı var. Bazen beraber tatile gider balayı gibi Elele gezersiniz , romantizm ihtiyacını giderirsiniz ama şehre geri donunce 'vardin mi' mesajından sonra uzun süre tekrar konuşmasıniz.
Birbirinize ailenizi, hayatınızı anlatır saatlerce sohbet edersiniz. Tek olmak istemediğin etkinliklere konser , tiyatro vs onu davet edersin, sohbetini seversin, bazen evde sarmaş dolaş film izlersin, beraber yemek yaparsın, hayatına biri girip seni bıraksa üzülürsün çünkü bir bağ kurmussundur. Ama sevgilin de değildir. Öyle bir düşünce ikinizde de yoktur. Öyle aradın aramadın, mesajıma geç döndün, nereye gittin falan triplerine hic girmezsiniz. Zırt pirt değil buluşmadan buluşmaya görüşürsünüz.
Böyle yani, senin ilişkin keisnlikle buna uyuyor..ortada aşk falan yok..rahat ol
Yalnız Fuckbuddy ile tinder arasındaki oldukça ince bir çizgi var 🙄

İlgisinin nedeni istediği zaman görüşüyor, isteklerini karşılıyorsun daha ne olsun yani o da devamının olması için yakınlık kuruyor. Ne bekliyorsun ki o iş bitti hadi yallah mı desin?

Siz kimsiniz ve size neden kendini ispatlamaya çalışsın bu insanlar? Aaa xx diye nickli kadın ne kadar namuslu vay canına diye düşünmenizi mi istiyoruz sizce? Tamam en modern görüşlü en avrupai sizsiniz

Bana kendilerini ispatlamıyorlar zaten, varlığımdan bile haberleri olduklarını düşünmüyorum 😄

Back
X