- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.243
- 698
- Konu Sahibi Bursaligirl
İsteyen istediği ile sevişsin sadece taraflar evli olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklerle kadınların cinselliğe bakış açıcı aynı değildir zaten kadınlar için öncelik duygu beslemesi erkek ise sadece tatmin olmak isterVay anasını. Üniversitede bir erkek arkadaşım vardı arkadaş ama sadece normal. Farklı farklı kızlarla sevgili olurdu. Bir keresinde sordum nasıl bu kadar kolay birlikte oluyorsun diye. Bana şey demişti ölene kadar unutmayacağım. “Erkekler için bi duygu hissetmeye gerek yok. Güzel olmasına da gerek yok. Teni güzel olsun, bakımlı olsun, temiz olsun yeter.”
Siz ne tür bir otoritesiniz ki kendinizi ispat etmek için yırtınalim burada,yani dediğim gibi ne konu sahibi,ne de siz zerre kadar umurumda değilsinizBana kendilerini ispatlamıyorlar zaten, varlığımdan bile haberleri olduklarını düşünmüyorum![]()
Tam erkeklerin aradığı ilişki tarzıymış buFuckbuddy yani gecelik ilişki. Tinderda, barda tanıştın mesela , eve geçtiniz, bir gece gecirdiniz. Telefon numarasını almadan vedalasabilirsin. Ya da sadcee tekrar buluşacağınız zaman konuşursun.
Ama friends with benefitste bir dostluk bağı var. Bazen beraber tatile gider balayı gibi Elele gezersiniz , romantizm ihtiyacını giderirsiniz ama şehre geri donunce 'vardin mi' mesajından sonra uzun süre tekrar konuşmasıniz.
Birbirinize ailenizi, hayatınızı anlatır saatlerce sohbet edersiniz. Tek olmak istemediğin etkinliklere konser , tiyatro vs onu davet edersin, sohbetini seversin, bazen evde sarmaş dolaş film izlersin, beraber yemek yaparsın, hayatına biri girip seni bıraksa üzülürsün çünkü bir bağ kurmussundur. Ama sevgilin de değildir. Öyle bir düşünce ikinizde de yoktur. Öyle aradın aramadın, mesajıma geç döndün, nereye gittin falan triplerine hic girmezsiniz. Zırt pirt değil buluşmadan buluşmaya görüşürsünüz.
Böyle yani, senin ilişkin keisnlikle buna uyuyor..ortada aşk falan yok..rahat ol
O zaman genelleme yapmayın o yorumu kim yaptiysa onu alintilayin bu şekilde herkes namusla ilgili yazmış gibi oluyor. Bize ne istediğini yapsın sadece kavram karmaşası olduğunu yazdık.
No no hamileyimİlk konunda flörtlerin evine davet ettiğinde gitmediğini yazmışsın muhafazakar mıyım diye sormuşsun şimdi fakbadi madi atıyorsun kafadan Bi daha ki konun da kızlık zarı olur heralde.
Siz ne tür bir otoritesiniz ki kendinizi ispat etmek için yırtınalim burada,yani dediğim gibi ne konu sahibi,ne de siz zerre kadar umurumda değilsiniz.
Neden? Kadınlar için de avantajlı.Tam erkeklerin aradığı ilişki tarzıymış bu![]()
Ahahahahah tıpkı sizin gibi,konu sahibi fake bir konu aciyor ve nihayetinde geyiğe bağlanıyor olay.Ama siz ciddiye alıp,mesaj yazanlara namus kumkumasi diyorsunuz.Dediğim gibi namus kumkumasi da değilim,böyle saçma bir ortamda kendimi kimseye ispat etmeye de çalışmam.Neyse,iyi forumlar diliyorum size.Keşke birazcık okuduğunuzu anlasanız![]()
Ben varlığımdan bile haberdar değillerdir diyorum, siz nasıl bi otoritesiniz ki diyorsunuzbence yazışmayı sonlandıralım.
Eğer çiğköfte diye konu açılırsaİlk bi kaç sayfada bile en az 4-5 tane böyle yorum var, genelden bahsetmiyorum.
Ben hiç anlamadığım, atıyorum içli köfteyle ilgili bi konu olsa ay hiç anlamıyorum minvalinde bi şey yazmam gereksiz yere. Cinsellikle ilgili konularda çok yapılıyor bu, sebebini az çok anlıyoruz bence kadın olarak..
Yorumuna kim cvp verse üzerine alınma diyor. Heralde yazmak için yazdıSiz kimsiniz ve size neden kendini ispatlamaya çalışsın bu insanlar? Aaa xx diye nickli kadın ne kadar namuslu vay canına diye düşünmenizi mi istiyoruz sizce? Tamam en modern görüşlü en avrupai sizsiniz
FB Kurulu başkanı mısınız?İlk bi kaç sayfada bile en az 4-5 tane böyle yorum var, genelden bahsetmiyorum.
Ben hiç anlamadığım, atıyorum içli köfteyle ilgili bi konu olsa ay hiç anlamıyorum minvalinde bi şey yazmam gereksiz yere. Cinsellikle ilgili konularda çok yapılıyor bu, sebebini az çok anlıyoruz bence kadın olarak..
Eğer çiğköfte diye konu açılırsa
Tabi ki anlamıyorum diyen çıkmaz. Akşam ıstakoz ya da havyar pişirdim diyen olursa ona da anlamıyorum diyen çıkar merak etme. Sonuç olarak fakbadilik çok içselleştirebildiğmiz sık karşılaştığımız Bi durum değil.
Ben bi öpüşelim baglanıyorum. Benımkı sıkıntı ay. Bu kafalar güzel kafalar. Yapabılene tabi. Sıkıntı bendeymiş bacım. Bu konudan cıkarttıgım olgu bu.Kızlar biraz sizi sıkmamak için özet geçeceğim (çalışacağım) . Biri var, fuckbuddy gibi takılıyoruz. Yani 2.sefer evine gittim beraber olduk. Sonra da olduk vs. Ama beraberlikten sonra eskilerimle veya hayatımla ilgili bir şeylee soruyor. Onda kaldığım günün ertesi günü bana kahvaltı hazırladı. Böyle benimle konuşmaya çalışıyor sürekli. Sonea mesaj filan atıyor. Napıyorsun nasılsın vs diye. Hiçbir zaman ilk mesaj atan taraf ben olmadım. Bana dediki en sonki şeyden sonra belki mesajda daha samimi ve sıcak oluruz diye düşünmüştüm ama olmadı dedi. Ve En son eve giderken sevgilim olsa kıskanır mıydın dedi. Dedim hayır neden kıskanıyım. Sen dedim. Yani olmamasını tercih ederim dedi. Ama daha önce bana senin düzgün bir ilişkiye başlamanı ve birisiyle mutlu olmanı isterim filan dedi. Bunları neden sorduğunu sorduğumda konuşkan olmaya çalışıyorum diyor hep. Neyse yine benimle görüşmek istedi. Ben de direkt sordum. Seninle çıkmıyorum, flörtüm değilsin, sevgilim değilsin, neden benimle bu kadar vakit geçirmek istiyorsun diye. Seninle vakit geçirmeyi eğlenmeyi çok seviyorum. Ayrıca çok da güzelsin gibi bir şey dedi vs vs. Beni haftasonu Mudanyaya davet etti. Ben buna biriyle sevgili olabileceğimi ve bir çocuktan hoşlandığımı söyledim. Yani ilişki başlarsa seninle görüşmem diye. Beni eve davet etti yemek yapayım konuşalım son vakitlerimi güzel geçirelim vs dedi. Şimdi bu çocuğun tavırları F*** buddy gibi değil. Tuhaf geliyor. Ona da sormak istemiyorum neyiz biz gibi. Şimdi bu çocuk benim neyim ya? Napmalıyım? Genelde hep kızlar aşık olur derler ama anlayamadım yanii
Yo gayette yazılıyor evli değilim ama bence böyle, çocuğum yok ama bence şöyle gibi yorumlar. Ama konu bu değil zaten. Çok alakasız Bi yere çevirdin konuyu.Yo çıkmaz. Ana sayfaya bakın. İliklerimize kadar işlemiş kv çocuk evlilik boşanma konularına bu konularla alakası olmayan kadınlar gelip hiç çocuğum yok bilmiyorum, yada hiç kv olmadı bilmiyorum diye yazmıyor.
İnsanlar kaynanasıyla yaşadığını söyleyen kişiye de nasıl kaynananla yaşıyorsun ben yapamam diye de yazıyorlar. Dediğiniz sorunun bu sorudan bir farkı yok. Duyar kasmak için baya bir zorlamışsınız kendinizi ama çok saçma bir duyar olmuş kusura bakmayın.Hoşlantı BİLE hissetmediği bi insanla nasıl olabildiği sorusu tek başına bir yargı zaten.
Ayrıca zoruma giden? Komik duruma düşüp kendini ispat etmeye çalışanlardan bahsediyorum, öyle değilseniz üzerinize alınmanıza gerek yoktu.
Konu sahibinin Bi önceki konusu muhafazakarlık şimdiki konusu fakbadi büyük ihtimal ıslak rüyalarını anlatıyor biz de durup dururken namus kumkuması olduk yine.İnsanlar kaynanasıyla yaşadığını söyleyen kişiye de nasıl kaynananla yaşıyorsun ben yapamam diye de yazıyorlar. Dediğiniz sorunun bu sorudan bir farkı yok. Duyar kasmak için baya bir zorlamışsınız kendinizi ama çok saçma bir duyar olmuş kusura bakmayın.
Herkes üyenin troll olduğunu düşündüğünden kimse iplemedi ve herkes goygoy yapıyor. Üyenin kendisi bile ciddi yorum yazmadı. Ciddiye alan sadece sizsiniz. Tüm konuyu da çok sıkıcı hale getirmişsiniz. Şurda eğlenceli bir konu açılmış, eğlenerek sayfaları okuyordum. Kastığınız zorlama duyarla tüm eğlenceyi kaçırmışsınız. Çok sıkıcısınız herkes şu an size laf anlatmaya çalışıyor.