F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

ülkede kaç tane bakir erkek var? kaçı cinsel ilişkiyi sürekli sevgilileriyle yaşıyor? barlar, gece clubleri gençlerle dolu. o gençler iki bira içip eve mi dönüyor yoksa yaşıtlarıyla tanışıyorlar mı? fuckbuddy diye isim takınca garipsiyorsunuz da insanlar sevişiyor işte yav milyon yıldır olan bir gerçek
Yahu banane kim kimle fik fik yapıyorsa benim de sevgilimle bir cinsel hayatım var senin yazdığın şeye göre ''vucudu yormak'' dedim. O bunla yapamaz şu şunla yapamaz diye bir şey mi yazmışım çok çarpıtmışsın konuyu

Eee tamam da nedir bu olgu? Yeni nesil bu şekilde mi tanınmalı? Bende çocuk yetiştiriyorum ve onların bahsedilen şekilde yetişmesi hem ruhen hemde bedenen sakıncalı. Düşünsene onlarca erkekle yada kızla beraber olan gençleri… psikolojik olarak bile yorar insanı. Yeni nesil özellikle Türkiye’de ki yeni nesil öncelikle kariyerine ve geleceğine konsantre olmalı.
Yapabileceğimiz tek şey kaldıramayacakları şeyleri yaşamamaları konusunda uyarmak. Kaldırabilen yapsın biz ne karışırız. Zaten istesek de karışamayız, yapacak olan bir yolunu bulur.

ben anlamıyorum ki ne olacak kahvaltı yada mesaj yazdıysa bunlar ilgisi olduğunu göstermez ki kendini ve seni sofraya hazırlıyor işte biraz romantizmle bu.

Ay bu fakbadi konuları çok uzadı. Tamam kimse kimseye Bi şeyi kabullendirmek zorunda değil. İsteyen istediğini yapsın doğru veya yanlış. Bi başkasının hayatına zarar vermedikten sonra önemli değil yani kimin ne yaptığı. Burada 1000 sayfa yanlış da yazılsa doğru da yazılsa kimse kimseye göre yaşamayacak nasılsa.

Back
X