F.C. Foot Care Ayak Kokusu Önleyici

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
0
İstanbul
FOOT.jpg

AYAK KOKUSUNU GİDERMEYE YARDIMCI!

Ayak kokusu, özgüven kaybı başta olmak üzere insanda pek çok psikolojik sorunların oluşmasına neden olan sebeplerin başında gelmektedir. Footcare gözenekleri tıkamadan ve terlemeyi kesmeden kötü ayak kokusunu gidermeye yardımcıdır.

AYAK KOKUSU NEDEN OLUŞUR?
Ayak kokusu probleminin en önemli nedeni bakterilerdir. Bakterilerin ayağa kontamine olması sonucunda gözenekler tıkanmakta ve normal ayak florasının bozulması sonucunda ayak kokusu yapan bakteriler ön plana çıkmaktadır. Dolayısıyla ayak kokusu kaçınılmaz bir hal almaktadır.

AYAK KOKUSU SORUNU İÇİN NEDEN F.C. FOOTCARE?

Çünkü F.C. Footcare gözenekleri tıkamıyor, terlemeyi engellemiyor. Tam tersine gözenekleri açarak terlemeyi kolaylaştırıyor. Bunun sonucunda da vücudun normal florası güçlenerek ayak kokusu yapan bakterilerin yok olmasına yardımcı oluyor.

F.C. FOOTCARE AYAK KOKUSU KREMİ KULLANIM ŞEKLİ
Ayaklarda gerekli temizlik yapıldıktan sonra, alt kısmına, parmak aralarına F.C FOOTCARE ince bir tabaka şeklinde sürülür. Üzerine %100 pamuklu çorap giyilir. Uygulamadan 24 saat sonra çorap ayaktan çıkartılmalıdır.

Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence hiç almayın derim.Ben internetten bu kremin bayiliğini yapan bir firmadan aldım kullanım şartlarına birebir uyarak kullandım.Ama malesef sonuç yok.hEMDE DAHA KÖTÜ KOKMAYA BAŞLADI AYAKLARIM.aÇIK AYAKKABI GİYDİĞİMDE AYAĞIM KOKMAZDI AMA ŞİMDİ ÇOK BERBAT KOKUYOR VE NE KADAR YIKASAMDA KOKU Kalıyor.Ve bu firmayı aramama rağmen 3-4 haftadır beni ekiyorlar.Her aradığımda ismimi sorup beni arayacaklarını söyliyorlar.Bunlardan sonuç alamayınca ana firmayı aradım,onlarda ne dese beğenirsiniz.bizim öyle bir firmamız yok.Bu kadar.O kadar sevinmiştim ki ayağımı yıkamadan birinin evine girebileceğim için ama şimdi yıkasamda çıkmıyor koku.Yetkililerin dikkatine lütfen.Bu kadar vurdumduymazlık olmaz.Bir tüketici bu kadar oyalanmaz.Bence hiç almayın daha önce aldığım bu ürünün 1/3 fiyatına aldığım ürün bundan daha iyi sonuç vermişti.

Arkadaşlar bence hiç almayın derim.Ben internetten bu kremin bayiliğini yapan bir firmadan aldım kullanım şartlarına birebir uyarak kullandım.Ama malesef sonuç yok.hEMDE DAHA KÖTÜ KOKMAYA BAŞLADI AYAKLARIM.aÇIK AYAKKABI GİYDİĞİMDE AYAĞIM KOKMAZDI AMA ŞİMDİ ÇOK BERBAT KOKUYOR VE NE KADAR YIKASAMDA KOKU Kalıyor.Ve bu firmayı aramama rağmen 3-4 haftadır beni ekiyorlar.Her aradığımda ismimi sorup beni arayacaklarını söyliyorlar.Bunlardan sonuç alamayınca ana firmayı aradım,onlarda ne dese beğenirsiniz.bizim öyle bir firmamız yok.Bu kadar.O kadar sevinmiştim ki ayağımı yıkamadan birinin evine girebileceğim için ama şimdi yıkasamda çıkmıyor koku.Yetkililerin dikkatine lütfen.Bu kadar vurdumduymazlık olmaz.Bir tüketici bu kadar oyalanmaz.Bence hiç almayın daha önce aldığım bu ürünün 1/3 fiyatına aldığım ürün bundan daha iyi sonuç vermişti.

Merhaba,Foot Care Hacettepe Universtesinden onay almış bir ürün olup bir kez kullandığınızda kesinlikle etkisini aylarca hissedebilirsiniz.Piyasada sahteleri de mevcut siz ürününüzü resmi satış sitelerinden aldığınıza emin misiniz?

Back
X