GıdaEvet buna ben de şaşırdım. Yazdıysanız kaçırdım kusura bakmayın hangi sektör?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GıdaEvet buna ben de şaşırdım. Yazdıysanız kaçırdım kusura bakmayın hangi sektör?
Evde boş durmaktan iyidir. Baktınız size göre değil, deneme süresi bitmeden çıkarsınız.Merhaba arkadaşlar, çok büyük çıkmazdayim fikirlerinize ihtiyacım var. Lisans mezunuyum ama iş bulmak noktasında sıkıntı yaşıyorum şuan zor bir zamandan geçiyorum birde evde olmak beni yormaya başladı. Bir ilan gördüm fabrikada üretim işçisi arıyorlar bi yanım şimdilik gir diyor bir yandan da kendimi iyi hissetmiyorum orada hayal edince.Suan paraya da ihtiyacım var siz olsanız çalışır miydiniz.Vardiyali bir is
Yaa bunu duyduğuma sevindim, aslında çok ön yargıliyim çok uzun çalışamam gibi geliyor ancak şartlar iyilestirilirse cikmayabilirim deFabrika büyükse yükselirsin bile. Önce formen deniyor galiba öyle bisey olursun sonra denetimci bölüm şefi derken yükselirsin masa başına bile geçersin
Annem fabrikada işçi bir tavuk fabrikası (Banvit keskinoglu vb büyük bir yer) o anlatıyor buraya üniversite mezunu olarak gelip bizim yanımızda kalan yok hep yükseliyorlar diyor
Daha hiç bir işte çalıştınız mı?Sözel branş öğretmeniyim![]()
Deneme süresinde istediğim zaman çıkabilirim değil miEvde boş durmaktan iyidir. Baktınız size göre değil, deneme süresi bitmeden çıkarsınız.
Öğretmenlik yaptımDaha hiç bir işte çalıştınız mı?
Gıda fabrikasıysa bence şans verin kesinlikle. Tehlikeli makina vs o kadar olmaz en azından, hangi bölümüne başvurdunuz? Asgari ile başlatmayan yer yok gibi bir şey en azındna yan haklarınız olur. Sevmezsenizde bırakırsınız dünyanın sonu değil yaYaa bunu duyduğuma sevindim, aslında çok ön yargıliyim çok uzun çalışamam gibi geliyor ancak şartlar iyilestirilirse cikmayabilirim de
Evet. Örneğin genelde iki ay deneme süresi oluyor,( belki firmaya göre değişir) iki ay içinde istifanızı verir çıkabilirsiniz.Deneme süresinde istediğim zaman çıkabilirim değil mi
Atanmak artık çok zor, hem kontenjanlar çok az hem mülakat var. Birde bunlar yetmez gibi ags getirdiler. Oyalana oyalana yaş 40 oluyorçocuğun yoksa yapman gereken bir okulda ücretli öğretmenliğe başlayıp kalan sürede GERÇEKTEN kpss için ders çalışmak
evet herkes her yerde çalışabilir ,para lazımsa çalışmalı da
ancak ülkenin eğitimli insanları böyle böyle heba oluyor
herkes eğitimini aldığı işi yapsa belki biraz kalkınırız
Bende öğretmenlik yapmak istiyorum ama olmadı maalesef bu yıl, artık özel kurumların çoğu tecrübeli öğretmenden ziyade 3 4 yıllık öğretmenleri tercih ediyor az maaş vermek için. Yazın bir kaç kurumla görüştüm hocam bizim vereceğimiz maaş sizi tatmin etmez dediler bende böyle olacağını hiç düşünmedim. Bekledim illa bir yer olur diye ama olmadı.Bu yılı bir şekilde geçirip yaza doğru tekrar başvuracağım özel kurumlaraBi dk öğretmen olduğunu yazmışsınız, bence mesleğinizin dışına çıkmayın ya küçümsemek için demiyorum asla ama fabrika işçiside olmasın öğretmenlerimiz. Atanmasanızda özelden yürümenizin imkanı yok mu? Yüksek yapsanız vs
azı kabul et başlaBende öğretmenlik yapmak istiyorum ama olmadı maalesef bu yıl, artık özel kurumların çoğu tecrübeli öğretmenden ziyade 3 4 yıllık öğretmenleri tercih ediyor az maaş vermek için. Yazın bir kaç kurumla görüştüm hocam bizim vereceğimiz maaş sizi tatmin etmez dediler bende böyle olacağını hiç düşünmedim. Bekledim illa bir yer olur diye ama olmadı.Bu yılı bir şekilde geçirip yaza doğru tekrar başvuracağım özel kurumlara![]()
Yok zaten suan çıksa o da kabul dönem başladı artık. Şunu demek istedim cv de deneyim yılına bakıp sizi tercih etmeyebiliyorlar.azı kabul et başla
gerekirse maaş alma deneyim olsun de
ordan ilerle
öğretmen mühendis sağlıkçı vs gidip orda burda çalışmamalı yani artık
o kadar da değil
Sizin yerinizde olsam bu zamana kadar kendimi nette geliştirirdim özel ders verir,youtebe videoları çekerdimGeçtiğimiz yıllarda çalıştım ama şuan şehir değiştirdim.Egitim kurumlarında pek tanıdığım yok. İyi kötü bir öğretmenlikte çıksa bir daha ki yıllarda en azından bir yere başlarım diyorum, şimdi fabrikaya başlarsam bir daha ki yıl ogretmenlik içinde zor iş bulurum diyorum yanlış mı düşünüyorum
Azda olsa kabul edin yinede mesleğinizi yapın, fabrikadan iyidir. Mesleğinizden vazgeçmeyin bi yandan akademiye hazırlanırsınızBende öğretmenlik yapmak istiyorum ama olmadı maalesef bu yıl, artık özel kurumların çoğu tecrübeli öğretmenden ziyade 3 4 yıllık öğretmenleri tercih ediyor az maaş vermek için. Yazın bir kaç kurumla görüştüm hocam bizim vereceğimiz maaş sizi tatmin etmez dediler bende böyle olacağını hiç düşünmedim. Bekledim illa bir yer olur diye ama olmadı.Bu yılı bir şekilde geçirip yaza doğru tekrar başvuracağım özel kurumlara![]()
Niye almasınlar, fabrikalarda çok fazla lisans mezunu insan çalışıyor. Market işinden çok daha avantajlı bana göre. Oturduğun yerden kimse para vermiyor ve sigorta çok önemli emeklilik planları için. Burası Türkiye malesef, çoğu insan istediği mesleği yapamıyor.Yine "sukretmeyi" guzellemisiz millet olarak. Yok 25k kim verirmis de evde oturana vs. Yok en azindan sendikan olur vs. Siz iyi misiniz ya? Birincisi uretim isciligine seni zaten almazlar. Oyle isler deneyim gerektirir. Deneyimsiz insan fabrika ortaminda anca "ortaci" olur. Beyaz yaka dunyasinda da ona "departman asistani", "joker eleman" denir yani her seye sen kosarsin.
Yani bu yasta onluk giyip isci olmaya hazir misin konu sahibi? Bir ara 1 ay bir fabrikada calismistim ben, idari kadroydum. Yemekhanede isci ve idari kadro arasinda paravan vardi ve orasi cok unlu bir markaydi. Yani boyle tavirlarla muhatap olman da olasi. Ayrica yok vardiyayla yuksek para verirler vs bu da sehir efsanesi.
Paraya ihtiyacin varsa gir evinin yakininda bir markete calis bence. Veya kucuk ama duzgun yerlerde sekreterlik yap. Fabrikada is mis ogrenmeyeceksin ya. Yani ogrenirsin de usta basi mi olucan bu yastan sonra. Su an nereye ceksen oraya gider psikolojisine girmissin. Mantikli dusunmeye calis. Stres yapma. Bence fabrika isi sana uygun degil.
Girin çalışın bence konu sahibi, gıda sektörü çok ağır değil kadınlar için. Belki iyi bir basamak olur ve güzel bir çevre edinirsiniz.
Çevremde çok tanıdık öğretmen var markette mağazada, fabrikada çalışan. Özel okullar asgari ücrete haftanın altı günü çalıştırıyor. Geçen gün özel okulda çalışan arkadaşla görüştüm, yıllık izne bile çıkamıyor, haftada bir gün tatili var. Dahası bana velilerden gelen mesajları gösterdi, pehh yani akıl alır gibi değil.Evet. Örneğin genelde iki ay deneme süresi oluyor,( belki firmaya göre değişir) iki ay içinde istifanızı verir çıkabilirsiniz.
Deneme süresi dolduğunda da ihbar sürenizi doldurup çıkabilirsiniz.