Benim abartmam nedir pardon?demek ki önyargılı konuşmuş eşiniz bilmediğinden ne beğenisi ? muhtemelen sizin abartmanız
Saracak diye korkmuyorum hanımefendi,sadece ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu sordum.Hani yabancı insanlarla muhatap olması normal mi değil mi diye sordum.Ben sakinim..Çok haklısın , müdahele etmek için ne bekliyorsun , elin yabancı uyruklu gacıları bi sararsa yandın gitti valla
İşle ilgili olsa zaten var da,hani önemsemiyorum.Bu beğeniler katıldığı grupta paylaştığı fotoğraflar,o fotoğraflarında işiyle bi ilgisi yok.Adam git gide sardı facebooka farkında değil.24 saat geçiriyo başında inanır mısınız..Eşinizin özel fotolarını mı beğeniyorlar yabancılar? Yoksa işle ilgili yaptığı paylaşımları mı?
Saracak diye korkmuyorum hanımefendi,sadece ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum onu sordum.Hani yabancı insanlarla muhatap olması normal mi değil mi diye sordum.Ben sakinim..
Benim de hesabım yok ve hiç ilgimi çekmiyor.Ama o iyice daldı yani..Bu arada kadınlara yazmıyor,gruba yazıyor,ordan da beğeni ve yorum alıyor yabancı insanlardan falan..Şimdiye kadar bilmediğinden gerek görmemiş ama yeni üye olunca heveslenmiş her yere saldırmış demek ki.
Ben uzun zamandır üyeyim ama gün içinde hiç girmediğim oluyor. Öyle ki bazen neden hala dondurmuyorum ki diyorum o kadar pasifim face de.
Eğer tanımadığı kadınlara bile bir şey yazıyorsa bence çok abartıyor. Hiç hoş değil. Önünü al abartmasın.
Aynen bunları söyledim biliyor musunuz sadece beğeni kısmına girmedim.Ama dediği şu,baktım çok vakit geçiriyorum kapatırım..Ama hiç sanmıyorum..Ben olsam doğru düzgün işini yap, gruplara katılmak nedir?
Eleştirdiğin kınadığın insanlara dönüştün, iletişim kurmana lafım yok ama beğeni falan ne oluyor rahatsız oluyorum derdim.
İşiyle ilgili olan da var,olmayan da..Olanlara ben gerçekten hiç bişey demedim,gerçi olmayanlara da henüz bişey demedim..İşiyle ilgili mi bu muhattaplığı , işiyle ilgiliyse bi sorun yoktur o zaman .
Kapatma lüksü varsa neden kapatmıyor?Aynen bunları söyledim biliyor musunuz sadece beğeni kısmına girmedim.Ama dediği şu,baktım çok vakit geçiriyorum kapatırım..Ama hiç sanmıyorum..
Anladım, bu sosyal medya dünyası haz kaynağı gbdir beğeni geldikçe paylaşım yapma ihtiyacı hissediyor insanlar, bitmeyen kısır döngü gb.İşle ilgili olsa zaten var da,hani önemsemiyorum.Bu beğeniler katıldığı grupta paylaştığı fotoğraflar,o fotoğraflarında işiyle bi ilgisi yok.Adam git gide sardı facebooka farkında değil.24 saat geçiriyo başında inanır mısınız..
Aynen.Beğeni almak ego okşanması gibi bişey olmalı..Anladım, bu sosyal medya dünyası haz kaynağı gbdir beğeni geldikçe paylaşım yapma ihtiyacı hissediyor insanlar, bitmeyen kısır döngü gb.
Bence olaya el koyma zamanınız gelmiş gb. Ne mübasebet yani özel fotolar herkese açık grupta niye paylaşılıyor? İş için bile olsa sürekli tel elinde face başında olmak sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?