Face aramalar?

Belki de. Hiçbir fikrim yok o isme dair. Kombinasyonlarıyla denemiş resmen her arattığında. Küçücük çıkan profil resimlerinden de kim olduğunu anladı mı da bakmadı hiç bir profile aklım almıyor.
Öyle gibi görünüyor malesef. Ekran görüntüsü alın ve inkar ederse gösterin. Bu şüpheyle yaşanmaz.

O zaman sallamayın hiç huzur bozmaya gerek yok
Yani bir kere baksa. İşyerinden biridir, bir ortamda adı geçmiştir, geçmişten biridir vs diyeceğim de 3 kere bakmış. Neden bakmış, kim o çok merak ediyorum.
Yani merak etmiş eski sevgilisine bakmış diyorum. Bunu çok normal karşılıyorum da bu kişiyi cidden merak ettim. Ve benim baktığım profiller de lüks yerlerde takılan, dikkat çekmeye çabalayan kişiler olunca acaba eskort mu diye düşündüm. Ee öyle bir arayıştaysa da neden profile girmiyor. Gerçekten kafamda bin soru var cevabı bende yok. :(

Öyle gibi görünüyor malesef. Ekran görüntüsü alın ve inkar ederse gösterin. Bu şüpheyle yaşanmaz.
Ekran görüntüsü almadım ama silme ihtimali de yok. Telefonu yanımda birazdan da konuşuruz muhtemelen. Zaten hiç bakmadığım için bakmayacağımdan o kadar emin ki, telefonu aldığı güne kadar gidiyor arama listesi. Hiç silmemiş.

Bacım aynı isimle arama yapmış demişsinya acaba aramak istediği kişiden emin olamadığı için denemiş olabilirmi? 🤔

Yani bir kere baksa. İşyerinden biridir, bir ortamda adı geçmiştir, geçmişten biridir vs diyeceğim de 3 kere bakmış. Neden bakmış, kim o çok merak ediyorum.
Yani merak etmiş eski sevgilisine bakmış diyorum. Bunu çok normal karşılıyorum da bu kişiyi cidden merak ettim. Ve benim baktığım profiller de lüks yerlerde takılan, dikkat çekmeye çabalayan kişiler olunca acaba eskort mu diye düşündüm. Ee öyle bir arayıştaysa da neden profile girmiyor. Gerçekten kafamda bin soru var cevabı bende yok. :KK43:

Bi yerde bi konu geçmiştir bir şey olmustur bakmıştır eskort a gitse face aramasından değil başka şeylerden anlarsınız zaten. 8 yıldır bakmamışsınız bu saatten sonda huzursuzluk çıkarmayın bence

Bi yerde bi konu geçmiştir bir şey olmustur bakmıştır eskort a gitse face aramasından değil başka şeylerden anlarsınız zaten. 8 yıldır bakmamışsınız bu saatten sonda huzursuzluk çıkarmayın bence
Ağlayacak ne var ben mi anlamadım
Canım sıkıldı bu anlamsızlığa. Haklısınız 8 sene bakmadım ama şimdi böyle bir şey gördüm. Sormasam içimdeki belirsizliği nasıl silebilirim? Eskort da cidden başka şekilde anlaşılır mı? Offf çok cahilim bu konularda ve şu an şokla çok da aptal hissediyorum kendimi :(

Aynen öyle. Hep örnek verdiğim Ayşe ismi garanti amasoyadı ya daadı ya da ikinci adı garanti değil.

İnşallah sandığın şey doğru değildir canım ya o hayal kırıklığı kötüdür Allah eşlerimizin yanlış bişey yapmasına izin vermesin☹️

İnşallah sandığın şey doğru değildir canım ya o hayal kırıklığı kötüdür Allah eşlerimizin yanlış bişey yapmasına izin vermesin☹
Ben kadınların süsünden kıyafetinden gittiği yerlerden acaba dedim ama şimdi yine baktım sadece isimlerden biri öyle. UMarım kimse yanlışa düşmez ama çoook merak ediyorum kim bu?

Eskort mu değil mi bilmiyorum. Acaba dedim kendi kendime. Eski sevgilisinden eminim ama onun yanında yazdığım gibi atıyorum ayşe içeren 3 farklı ism aratmış. Ama profillerine hiç girmemiş. İsimleri aratmış sadece mart mayıs ve haziranda birer kez.
Anladım şimdi. Birini aradığı kesin de bunu hemen eskorta filan yormayın. İşkillenerek değilde gayet normal şekilde sor kocana. İcap etti senin telden birşeye baktım. Ne çok ayşe aratmışsın kim o de. Böyle çok umursamaz önemsemez ama hiçbir şeyi de gözden kaçırmaz şekilde sor.

Anladım şimdi. Birini aradığı kesin de bunu hemen eskorta filan yormayın. İşkillenerek değilde gayet normal şekilde sor kocana. İcap etti senin telden birşeye baktım. Ne çok ayşe aratmışsın kim o de. Böyle çok umursamaz önemsemez ama hiçbir şeyi de gözden kaçırmaz şekilde sor.
Çok mantıklı ama bu güne kadar icap etmedi hiç onun telefonuna bakacak. Tablet tlf pc her şey var inanmaz asla. Bu kısmı kestiremiyorum yoksa ben de kavga çıkararak sormak istemiyorum ama yol bulamıyorum.

Her ay bi kere aratmışsa arattığı günlerde ne yaptığını bulmaya çalışırdım ben. O günlerdeki whatsapp konuşmalarınıza filan bakın. Örneğin eski bi arkadaşıyla mı buluştu belki ortak arkadaşlarıdır soyadını hatırlamaya çalışıyorlardır ya da işi düşmüştür o kişiyi bulamamıştır hemen kötüye yormadan temkinli olmak lazım. Sonuçta ayşe de çok yaygın bir isim her tipten insan çıkabilir bu ismi aratınca

Back
X