Face aramalar?

Her ay bi kere aratmışsa arattığı günlerde ne yaptığını bulmaya çalışırdım ben. O günlerdeki whatsapp konuşmalarınıza filan bakın. Örneğin eski bi arkadaşıyla mı buluştu belki ortak arkadaşlarıdır soyadını hatırlamaya çalışıyorlardır ya da işi düşmüştür o kişiyi bulamamıştır hemen kötüye yormadan temkinli olmak lazım. Sonuçta ayşe de çok yaygın bir isim her tipten insan çıkabilir bu ismi aratınca
Ayşeyi örnek verdim süslü. Çok da yaygın değil arattığı isim. Açıkcası iş saatleri çok belli ve çocuk olduğundan beri işten eve evden işe pek bir yere gitmiyor. Muhtemelen ya evdeydi ya işte

Çok mantıklı ama bu güne kadar icap etmedi hiç onun telefonuna bakacak. Tablet tlf pc her şey var inanmaz asla. Bu kısmı kestiremiyorum yoksa ben de kavga çıkararak sormak istemiyorum ama yol bulamıyorum.
Aman sende bu kadar ince düşünme.😊Elimin altında seninki vardı. Kalkıp kendiminkini almaya üşendim. Seninkinden baktım de🙈😉

Ayşeyi örnek verdim süslü. Çok da yaygın değil arattığı isim. Açıkcası iş saatleri çok belli ve çocuk olduğundan beri işten eve evden işe pek bir yere gitmiyor. Muhtemelen ya evdeydi ya işte
İş yerinden birisi olsa soyadını illa ki bilirdi bence. Bilmiyorsa o kişi evlendiği için olabilir. Mesela kızlık soyadıyla aratıp bulamamıştır. Her ay bi kere aklına gelmesinin başka sebepleri de olabilir

İşte o sebep ne ve o kişi kim? Sizce sormalı mıyım?
Bence hiç telefonunu karıştırdım demeden sanki onun facebookundan birisine bakmanız gerekiyormuş gibi ya bi açsana şu kişi ne yaptı gibi bi bahaneyle. O aratırken de ismi görüp bu isim kim dersiniz

Bence senin sormaya cesaretin yok. Aksi olsa hiçbir şeyi umursamaz sorarsın.☺
Açıkça sormak istiyorum ama bakmayı kendime yediremiyorum.
Yemezden kastım da, teyzem mesela oyunlarla eniştemi parmağında oynatır. Benimkine asla yapmadım yapsam da yemez, annem de der seninki yemez diye.
Bir de anca üstteki cevaptaki gibi beraber açıp görmüş gibi yapabilirim anca, senden baktım kısmını cidden yemez oradan ben lafı toparlayım derken hepten saçmalarım.

Merhaba. Evliyim ve bir bebeğim var. Eşimle telefonlarımızı hiç karıştırmayız ama şifreleri biliriz.
Burada bir konu okurken telefonu yanımdaydı ve eşim de uyuyordu, konunun etkisiyle bakmak istedim.
Eski sevgilisini aratmış. Bu duruma şaşırmadım da üzülmedim de merak edebilir. Fakat aklıma takılan 4 5 kez bir kaç ay arayla örnek veriyorum, ayşe ayşe, fatma ayşe, merve ayşe gibi aynı isimleri içeren aramalar yapmış. Aramış ama hiçbir profile girip bakmamış. Hiçbir sosyal medyasında mesajı vs yok sadece bu aramalar var. Ve ben kendi profilimden o isimlere bakınca aşırı bakımlı gösteriş için yaşayan tipler çıkıyor. Ama çok takipçili kişiler değil. Sinirim bozuldu ne yapmalıyım?
Zaten normal gelmiş size sinirini bozacak ne var kocanın aramasına değil kadınların bakımlı ve gösteriş içinde yaşamasımı sorun......

Faceden birini gösterecekti bana o aklıma geldi göstersene dedim açtı. O esnada üstte eski sevgiliai vardı. Bu ne sen eski sevgiline mi bakıyorsun dedim. Hemen suçlu psikolojisine büründü. Eskiden bakmışımfır dedi. Üstte o yenidir dedim. Saçmalama dedi. Aç telefonunu tarihine bakıcam başka kime baktın bakıcam dedim. Açmadı telefonunu duşa girdi. Saçmalama dedi durdu. Ben de dedim benim eski sevgilinle derdim yok merak etmişsindir başka kime baktın onu merak ediyorum diye. Maalesef o ayşe dediğim altlarda onlar görünmüyordu ilk açtığında. Tekrar açtırıp onları sormam lazım asıl. Ama saçmalama senden saklasam orada mı tutarım ne var bunda kime bakıcam ne saçmalıyosun. Ben senin face bakıyor muyum bla bla saçmalıyor işte. Ve böyle yapması daha da canımı sıkıyor.

Faceden birini gösterecekti bana o aklıma geldi göstersene dedim açtı. O esnada üstte eski sevgiliai vardı. Bu ne sen eski sevgiline mi bakıyorsun dedim. Hemen suçlu psikolojisine büründü. Eskiden bakmışımfır dedi. Üstte o yenidir dedim. Saçmalama dedi. Aç telefonunu tarihine bakıcam başka kime baktın bakıcam dedim. Açmadı telefonunu duşa girdi. Saçmalama dedi durdu. Ben de dedim benim eski sevgilinle derdim yok merak etmişsindir başka kime baktın onu merak ediyorum diye. Maalesef o ayşe dediğim altlarda onlar görünmüyordu ilk açtığında. Tekrar açtırıp onları sormam lazım asıl. Ama saçmalama senden saklasam orada mı tutarım ne var bunda kime bakıcam ne saçmalıyosun. Ben senin face bakıyor muyum bla bla saçmalıyor işte. Ve böyle yapması daha da canımı sıkıyor.

Al işte şimdi arayacağı varsa da aramaz siler. Konuşmayın dedik 1 saat dayanamadınız ama

Back
X