face hesabı mesajları

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar size bir soru soracağım;
bir facebook hesabından bir facebook hesabıyla mesajlaşınca (yeni uygulama çıkmış mesenjır dan mesajlaşılıyo bu arada)o malum face hesabını silince mesajların yine karşı tarafta kopyası olurmu?Çok önemli bir konu lütfen bilgisi olan yazsın

Karşı taraf hesabını silse bile mesajlar bu tarafta duruyor ama belli bir süre sadece.

Bunu da şuradan biliyorum, kız kardesimle dayım face üzerinden mesajlasmislar bi kac kere. Sonra dayim rahmetli oldu ve onun face hesabını kapattılar. Kız kardeşim her zaman girip mesajları tekrar tekrar okurdu yine de. Ama bir gün bi baktı ki mesajlar görünmüyor. Sadece "facebook kullanıcısı" yazıyor ondan gelen mesaj içerikleri de silinmiş. Kız kardeşim baya uzulmustu. Ama hesabı kapatır kapatmaz olmuyor bu bi kac ay sonra olmuştu.

Ya canım şimdi ben hesabı kapattım 19 ağustosta tamamen kapanacak diyor acaba o zaman mı silinir ki
Hoş silinse ne olacak fotoladılarsa

Görünür evet. Cinsel bişeyler mi yazıyor. Bida ki konu eski sevgilim beni tehdit ediyor elinde mesajlarım var olmaz inşallaj

Benim taa 2008 de mesajlaştığım arkadaşlarımınki hala duruyodu iki sene öncesine kadar. Ben kendim tüm mesajları sildim gitti. Hala dururlar mıydı bilmem ama uzun seneler durdu bende o mesajlar

Kalır ama sizin adınız soyadınız yerine Facebook Kullanıcısı yazar. Hesabınız aktifken ekran görüntüsü de alınmış olabilir mesajlardan. Bilemezsiniz. Messenger yeni bir şey değil. Yıllardır var. Hesabı komple mi sildiniz? Dondurdunuz mu yoksa? Dondurma işleminde birkaç gün daha hesap isminiz aktifmişsiniz gibi görünebilir.

Eğer bilmesini istemediğiniz kişiye siz olduğunuzu kanıtlayacak, ucundan kıyısından bildiği bir muhabbet yoksa photoshop deyin geçin, mevzu açığa çıkarsa. Geçmişle alakalı bir şeyse sizden başka kimseyi ilgilendirmez zaten.

çok önemli yazışmalar var galiba sitede facebook kullancısı yazar mobilde ise isim soy isim gözükür belli süre profil resmin gözükmez mesajlar da kalır tabi

Ya canım şimdi ben hesabı kapattım 19 ağustosta tamamen kapanacak diyor acaba o zaman mı silinir ki
Hoş silinse ne olacak fotoladılarsa

Karşı taraf uyaniksa çoktan almıştır ekran görüntüsünü belki de.. önemli bi durum mu? Çok özel değilse anlat belki ona göre çözüm üretiriz :/

Görünür evet. Cinsel bişeyler mi yazıyor. Bida ki konu eski sevgilim beni tehdit ediyor elinde mesajlarım var olmaz inşallaj
Hayır yahuuuu:)
Ben yazmadım teyzem kocasının eski karısıyla yazışmış kadının hiç görmediği ve 16 yıldır terkettiği çocuğu için yazmış

Kızlar teyzem evli 6 aylık bir kızı var ve kocasının 16 yaşında bir oğlu var ve bu çocuğu annesi 1 yaşındayken bırakmış.
Teyzem M. (malum çocuk) ile aynı wifi den bağlandıkları için facesinin arama motorunda M.nin annesinin ismini görmüş ve girmiş bakmış annesi olduğuna kanaat getirmiş.(yani çocuk annesinin facesini araştırmış)

Ardından geçen gün bu kadına fake hesap açıp mesaj yazmış.Ve 3 gün boyunca hiç cevap gelmemiş.

Dün annennemgil köyden gelmişti bizdeydi teyzem de geldi onlar yattı biz teyzemle muhabbet ederken teyzem facesine baktıki kadın mesaj atmış.
Ardından yazışmalar oldu.
Teyzem M.nin her ortamda annesiz olduğu için üzgün olduğunu ona varlığını hissettirmesi gerektiğini falan söyledi.
Kadın"ne varmışki M.nin durumunda gencecik çocuk"diye yazdı

Kadın dediki çocuğa bakmıyorlarsa göndersinler ben ona bakarım dedi hem maddi hem manevi.
Teyzem de sırtı pek karnı tok Allaha Şükür siz nasıl insansınız illa çocuğun bakıma muhtaç olması lazım ruhu aç çocuğun dedi.

Ardından kadın M.nin telini istedi teyzem vermedi.Dediki o işler öyle olmaz önce facesinden mesaj ararsın varlığını belli ettirirsin çocuk isterse telini verir konuşursunuz dedi ben vermem dedi.(Bu arada teyzem kendisini ailenin gelinleriyi dedi)

Kadın versinler o zaman dedi.Teyzem de nasıl insansın sen ya kimse çocuğa bakmıyor değil sadece bu çocuğun senin ilgine ihtiyacı var kimse sana çocuğa al bak demiyo çok şükür koskoca çocuk bakanıda var edenide var sadece varlığını hissettir

Neyse böyle böyle biçok konuşma geçti.
Kadın sürekli ben o aileyle yüz göz olmam sadece çocukla görüşürüm falan dedi ama teyzem sürekli çocuğa faceden mesaj yazarsın isterse görüşürsünüz dedi...

Neyse en sonunda kocası mesaj yazdı sana düşmez herkes istediği zaman görüşür falan dedi.Teyzem de ahiretemi görüşecekler dedi.
Adamda ben babasını da çocuğunuda bulurum merak etme sen bi daha da yazma dedi(çok sert bir şekilde)

Teyzemin gram kötü niyeti yoktu sadece M ye içi parçalanıyor anneler gününde hiç anne konusu geçmiyor tv reklamlardan dolayı açılmıyor düşünün teyzembu kadar hassas.

Şimdi teyzem dünden beri perişan ya adam gelirse kocasıyla kavga ederse yada o mesajları gösterirse ne yapalım siz söyleyin?

diger konunuza da bakinca, bu konuda bahsettiginiz M'nin esinizin oglu oldugu kanaatine vardim.
yahut teyzenizle her ikiniz de esleri ve cocuklari 16 yil once terk edilmis adamlarla evlenmissiniz. her neyse...
benim de annem babam ayri ve babamla gorusmuyorum. zaman zaman aratirim adini, bakarim fotografina. o kadar. annem dahi benim yerime arasa, bulsa, yazsa babama kiyameti koparirim. size ne? 16 yilin yasanmamisliklari uzerine hicbir sey kurulmaz, ortaligi karistirip, o cocugun yureginde daha fazla yaraya sebebiyet acacaksiniz.
esiniz de bu durumu ogrenir, size kizarsa hakkidir.
siz siz olun, arkasinda dimdik duramayacaginiz hicbir seyi yapmamayi ogrenin.

Ben onu inanın sadece iyiliği için yapmıştım kendisi kuzeniyle konuşmuş geçen sene annemi merak ediyorum Arada beni 1.gün konuşmam 2.gün konuşurum diye.
Zaten kadın telini istedi bende vermedim facesinden ulaş isterse görüşürsünüz diye ayrıca bunu en yakını Kuzeniyle birlikte yaptık oda istiyordu annesiyle görüşmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…