ismen tanimiyordur ama soyadim eşimin soyadı. araştırır görünceKız sizi ismen tanıyor mu ki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ismen tanimiyordur ama soyadim eşimin soyadı. araştırır görünceKız sizi ismen tanıyor mu ki?
dondurunca silinecek mi acepDondur dondur.
Yok değişik değil sıradan bir soyad. inşallah dediğin gibi olur canım yaa.Eşinizin soyadı çok mu değişik, ben olsam dikkat etmem yani, aklıma bile gelmez aaa eski sevgilimin karısı mı bu diye...
stalk ne yaaStalk yaparken sakin ve soğukkanlı olmak lazim.
Yoksa ellerimiz istenmeyen yerlere tiklayabiliyor![]()
sıfır seçeneği yok degerlendirme yapmadın hiç değilmiKız 1 yıldız bile çok naptin sennnnn neden 0'ı basmadın?eski sevgililere ölüm! !!!
![]()
Gizli gizli insanları sosyal medyadan takip etmekstalk ne yaa
sıfır seçeneği yok degerlendirme yapmadın hiç değilmi
Hareketler dökümünde çıkmıyor ki. başka birine de girdim denemek için yıldız verdim o da çıkmadı. demekki hareketler dönümünde çıkmayan bişey![]()
biraz takıntılı bir yapım var malesefBence takmanıza değmez bu kadar. Sizi tanımıyorsa inceleyeceğini bile sanmam profilinizi. Ha eşinizin soyadı böyle çok spesifik bir soyadsa herkeste bulunmayan belki aklına gelebilir. Ama ne biliyim Yılmaz, Şahin gibi çok yaygın soyadlarsa atıyorum, farkına bile varmaz. :)
Bir tanidigim kiz sevgilisinin eski sevgilisinin faceini gözetlerken arkadas olarak eklemis yanlislikla.Sonra karşı taraf hayirdir diye sataşınca tartışmışlar.
Eşimi 14 yıldır kiskamdiramadim. inan hoşuma bile giderdi merak etmesi. nerdeeeYa şimdi bir sorum olacak
Eşiniz girip eski kız arkadaşının profiline baksa helede yıldız verse kıyamet kopar mı
Siz eşinken merak ediyorsanız onun merak etmemesi için bir neden sunabilirmisiniz
Değilsiz burda böyle bir konu açsanız eşim eski kız arkadaşının sayfasına bakmış ay birde beğenmiş
Kız boşa o kocayı diye yorum bile almıştınız
Not:gördüyse gördü çok büyütülecek bir şey degil