• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

face ile ilgili bir soru

Hareketler dökümünde çıkmıyor ki. başka birine de girdim denemek için yıldız verdim o da çıkmadı. demekki hareketler dönümünde çıkmayan bişey :KK43:

Bence takmanıza değmez bu kadar. Sizi tanımıyorsa inceleyeceğini bile sanmam profilinizi. Ha eşinizin soyadı böyle çok spesifik bir soyadsa herkeste bulunmayan belki aklına gelebilir. Ama ne biliyim Yılmaz, Şahin gibi çok yaygın soyadlarsa atıyorum, farkına bile varmaz. :)

Bence takmanıza değmez bu kadar. Sizi tanımıyorsa inceleyeceğini bile sanmam profilinizi. Ha eşinizin soyadı böyle çok spesifik bir soyadsa herkeste bulunmayan belki aklına gelebilir. Ama ne biliyim Yılmaz, Şahin gibi çok yaygın soyadlarsa atıyorum, farkına bile varmaz. :)
biraz takıntılı bir yapım var malesef :(

bi yıldız verince de kıskanmış gibi olmuş bari beş yıldız olsaydı:KK76:

Bir tanidigim kiz sevgilisinin eski sevgilisinin faceini gözetlerken arkadas olarak eklemis yanlislikla.Sonra karşı taraf hayirdir diye sataşınca tartışmışlar.

Ya şimdi bir sorum olacak
Eşiniz girip eski kız arkadaşının profiline baksa helede yıldız verse kıyamet kopar mı
Siz eşinken merak ediyorsanız onun merak etmemesi için bir neden sunabilirmisiniz
Değilsiz burda böyle bir konu açsanız eşim eski kız arkadaşının sayfasına bakmış ay birde beğenmiş
Kız boşa o kocayı diye yorum bile almıştınız
Not:gördüyse gördü çok büyütülecek bir şey degil

Bir tanidigim kiz sevgilisinin eski sevgilisinin faceini gözetlerken arkadas olarak eklemis yanlislikla.Sonra karşı taraf hayirdir diye sataşınca tartışmışlar.

Bunu sevgilimin eski sevgilisini stalklarken bir ara ben de yapacağım yanlışlıkla diye korkuyorum. :D Halbuki kız evlendi, 2. düğününü yapacak ben hala stalklıyorum evli barklı kadını utanmadan.

Ne gerek var bunları takip etmeye işiniz mi yok anlamadım evlenmişsiniz artık sizi seçmiş eski sevgilisinden işletmesinden size ne ? siz hiç mi kimseyle çıkmadınız yani ilk sevgiliniz eşiniz mi? komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi ve değerlendirme görülüyor tabi ki de sizi biliyor mu haberi var mı sizden? anlarsa kötü olmuş olur. Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenin.

Ya şimdi bir sorum olacak
Eşiniz girip eski kız arkadaşının profiline baksa helede yıldız verse kıyamet kopar mı
Siz eşinken merak ediyorsanız onun merak etmemesi için bir neden sunabilirmisiniz
Değilsiz burda böyle bir konu açsanız eşim eski kız arkadaşının sayfasına bakmış ay birde beğenmiş
Kız boşa o kocayı diye yorum bile almıştınız
Not:gördüyse gördü çok büyütülecek bir şey degil
Eşimi 14 yıldır kiskamdiramadim. inan hoşuma bile giderdi merak etmesi. nerdeee

Ne yazık ki görünüyor hatta bildirimde gidiyor benimde işletmemin sayfası var birileri girip değerlendirme yapınca bildirim geliyor. Ama silme özelliği varmı bilmiyorum. Çok ta dert etme bence belki tanımıyordur zaten

hareketlerden telefon ile girince iptal olmuyor diye biliyorum

bir bilgisayarda face inizi açıp silmeyi deneyin

sizin değerlendirmeniz görülüyor işletme tarafından da sayfaya giren diğerleri tarafından da

Back
X