- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Aaa o zaman 6 ocakta konuşulmuş o kişiyle.Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz
Bencede o kişiyle konuşulmuş.Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz
Ilginiz icin saolsun hayirda meraktan cildircam 2 cocuklu evli ve uzak sehirde yasi buyuk bi kadin neden msn de ekli nerden nasil oldu amac ne meraktan catliyorumBen ortada sorun yapacak bişey olduğunu sanmıyorum. 6 ocakta eklendi demek konuşuldu demek değildir gereksiz yere konu sahibinin kafasını bulandırmayalım. Bence hiçbirşey sormayın dediğiniz gibi sessizce takipte kalın. Kayda değer bişey görürseniz sorarsınız.
Ilginiz icin saolsun hayirda meraktan cildircam 2 cocuklu evli ve uzak sehirde yasi buyuk bi kadin neden msn de ekli nerden nasil oldu amac ne meraktan catliyorum
Hayır 6 ocak 2017de ekledin yazısı varsa o kişiyi eklemese bile konuşmuş demektir. Yanlış yönlendirmeyinBen ortada sorun yapacak bişey olduğunu sanmıyorum. 6 ocakta eklendi demek konuşuldu demek değildir gereksiz yere konu sahibinin kafasını bulandırmayalım. Bence hiçbirşey sormayın dediğiniz gibi sessizce takipte kalın. Kayda değer bişey görürseniz sorarsınız.
Canım bende çok anlamıyorum bu msnden ama daha önce eklenmiş kaldırılmış olabilir.Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz
Canım konuşmuşta olabilir konuşmamışta.aklını karıştırmayalım.sen takipte kal.çok yakın arkadaşım yakın zamanda eşinin bikaç ay biriyle konuştuğunu öğrendi.eşi çok ilgili arkadaşım için ölen bi insandı resmen.evine çocuklarına çok bağlıydı.arkadaşım hiç şüpelenmedi.çünkü eşinin telefonu hep oğlunun elindeydi hiç saklamazdı.bana anlatınca yok yapmaz dedim adam senin için ölüyo kızım dedim ama yapmış.olabiliyo yani çok sevende yapıyo malesef.Yaaaa eminmisiniz simdi tekrar baktim 6 ocak 2017 ekledin yaziyor ey allahim kadinin profilde cocuklariyla fotosu var evli ve uzak bi sehirde yasiyor yaziyor yasida buyuk ne konustu acaba cildircam simdi kaldirsam sorsam ben konusmadim dicek ortak arkadas oldugu icin bende gorunmus hem sen guvenmiyonda mi kurcaliyon dicek hakliyken haksiz goruncem takipte kalmak en iyisi
Hayir bide telefonu hic saklamaz hep ortada fotolarda hep cocuklarimiz ve ben varim noluyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?