face ile ilgili yardim :(

Belki de boşu boşuna kuruntu yapıyorsunuz bugüne kadar hiçbişeyini görmedim dediniz. Adamcağızın bi günahı yoktur allah bilir

Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz

Başta tanıyor olabileceği kişilerde çıkıyordur ondandır dedim ama demek ki 6 ocakta arkadaş olarak eklemiş, sonra arkadaşlıktan çıkarmış ya da çıkarılmış.

Bu bende var ama bende ekli değil sadce önceden eklemiştim silmiştim 1 yıl kadar aynı sorun arkadaşım da da var ben numaranın bende kayıtlı olduğunu düşündüm ama bence kasma kendini MSN saçma bir uygulaması

Messengerda telefon rehberinde ekli olan kişiler gözüküyor.Yada belli bir Zaman önce irtibata geçilmiş kişiler

Konu sahibi tanımıyormuş anladığım kadarıyla.

Ama öyle zaman zaman güncellese, başka kişileri de güncellemesi gerekir, eşimden daha eski tarihli görünenler de var. Anlayamadım ben de nasıl bir sistemi var...

Ben de adamı aklama çabasında değilim sonuçta ama buna istinaden hemen suçlamasın diyorum. Varsa öyle birşey, Ayan beyan karşısına çıksın inşallah konu sahibinin...

Şüphe çok zor bi duygu ...

Numarasını kaydetmiştir, sonra belki aramıştır belki aramamıştır. İkinci el için messengerdan konuşacak hali yok ya.

ben de facede satis yapiyorum ve mesajlastigim insanlar orda cikiyor,hatta bunu bilmiyordum bir ordu insani listemde gorunce engelledim,silinemiyor da

Hanımlar vallahi şu sosyal medya beni oldukca geriyor artık. Simdi size anlatacağım şeyi iyi dinleyin. Yeni mezun olduğumda bir şirkette işe başladım. Bana işi öğretecek 50 li yaşlarında bir adam vardı. Kendisi hacca gitmiş gelmiş bir zat .. Neyse bir gün bir dosyaya ihtiyacım oldu . Benim bilgisayardan değilde yakındaki abinin bilgisayardan çıktı alayım dedim . Abi namazda o sırada. (Ayrıca abi evli çoluk çocuk sahibi . Hatta torunları var.) Facebook sohbet penceresini açık bırakıp çıkmış. Gayri ihtiyari gözüm daldı yazan şu : aşkım kocam geldi ben sana yazcam .. O an elim ayağım nasıl birbirine girdi. Nasıl çıktığımı anlamadım odadan .
Bu abi durumu anlamış olacak ki bana benim sevgilim var karımda biliyor dedi Onun yanında konuşurum dedi.Abi saçmalama hangi kadın bunu kabul eder ki dedim. Oda pişkin pişkin benim ki takıntı sanalda konuşmaktan ötesi değil. Reele dökmüyorum ki dedi. Bende bana bir daha anlatma o zaman dedim. Daha çok gençsin . Şunu unutma erkeklerin gözü asla doymaz. Yanında en güzeli de olsa dedi...
Bu da böyle bir anımdır.

Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz

Arkadaş listesine eklenen Kişiler Messenger da konuşma yapılmış gibi gözüküyor. Eşiniz önceden ekleyip sonra silmiş de olabilir o kişiyi. Ya da o kişi eşinizi ekleyip silmiş olabilir.

Kendi iğrençliğini genele yaymış demek ki

Ben şok ben iptal

Oaaaa adam 50 yaşinda bide

Messengerde çıkan kişiler daha önce listede ekli olan kişiler yada telefonun kişi listesinden aktarılmış olabilir ... bu iki ihtimalden başkası olamaz çok eminim

Ben msn yukledigimde kendim bile hayatta konuşup gormedigim kişiler face sayesinde eklenmiş bana. Valla sessizce takip et belli edersen varsa da bişe ogrenemezsin

Ya gercekten anlamiyorum esimin profilde beninle resmi var o kisi ise cocuklariyla fotokoymus esimden buyuk .. E farkli sehirlerdeyiz neyin nesi bu sorsam bi kilif uydurcak sessizce takiptemi kalsam cok gerildim
Evet bendede listemde ekli olmayan biri gözüküyo. Onunla msjlastim, sildim konusmayi ama ismihala duruyo orda

özelden ekran görüntüsü yollayabilir misin ben tam alamadım msn listesi filan tam nereyi kastediyorsan ona göre yorum yapacağım

Nasıl da normalleştiriyor pislik herif.
Bir asker eşi ile sohbetini de anlattı bana o adam . Webcam de görüntülü konuşuyorlarmıs. Kadın kocam görevde gel istersen demiş te bu abi bir ömür boyu vicdan azabı çekeceğin biseyi yapma. Çocuklarının yüzüne nasıl bakarsın demiş.. Ya ben iyice sosyal medyadan iğrenmiştim bu adam sayesinde. Uluorta anlatırdı birde . Bilmem kaç tane sevgilim var diye

Ah ne düşünceli ne düşünceli.
Eminim gitmemiştir, çok eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…