- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ajan gibisin haa bende bu taktiği uygulayanlardanımVeya desin ki eşine "x x faceden mesaj atmış tamam demiş neye tamam anlamadım? Ben bu kişiyle konuşmadım." Belki o zaman dökülür.
Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz
O zaman sizin söylediginiz gibi olunca da sadece bu kadın değil bir çok kişi olması gerekmez mi?
Konu sahibi bir arkadaşinın numarasını esinin telefonuna ekleyip silerek bunu deneyebilir.
Yine görünecek mi ekleme tarihiyle birlikte.
Whatsapp gibi acaba belli zaman diliminde kendisini yenileyen bir sistemi mi var.
Bu söylediginize göre. Belkide telefondan iletişime gectiler. Sonra numarası silindi.
Ama messengerda kaldı.
Buda bir ihtimal.
Ama konu sahibi de adamı tanıyormuş bence başka birseyde olabilir.
Mesela geçen gün bi komşumuz beni esinden aradı. Bende kadının adiyla kaydettim. Sonra baktim whatspta kocasının resmi var hemen sildim numarayı.
Belkide boyle bir olay.
İlk defa duydum bunu yani.
Yıllardır ekli olan kişinin 4-5 ay önce eklenmiş gözükmesi.
Yukardaki gibi belki 4-5 ay önce facebook ile senkronize edilmiştir ondan o tarih vardır.
Kaldı ki bu tanınan biriymiş zaten yabancı bile değil.
Her neyse bu konu böyle uzar gider gerisi konu sahibinin güvenine kalmış.
Ben hiçbir erkeğe bu konuda "kemalim yapmaz" diye güvenmem çünkü.
Sordum simdi esime
Dayanamadim
Ikinci el esya satis yerine abone esim ordan laptop almak icin yazdiydim ondan orda cikmistir diyor bide kizdiriyosun beni dedi kendi icinede benim icimede kurt dusuruyosun durduk yere sacmaliyosun dedi
Gayet sakin konustu
Ama konusmanin ustune tiklayinca hic bisey cikmiyor madem satisla ilgili bi soru sordu niye konusmalar yok ortada
Msn de o kisiye tiklayinca 6 ocak 2017 de ekledin diyo nasil oluyosa anlamadim ama arkadas listesinde yok deli olcam bi aydinlatsaniz
Kendi iğrençliğini genele yaymış demek kiHanımlar vallahi şu sosyal medya beni oldukca geriyor artık. Simdi size anlatacağım şeyi iyi dinleyin. Yeni mezun olduğumda bir şirkette işe başladım. Bana işi öğretecek 50 li yaşlarında bir adam vardı. Kendisi hacca gitmiş gelmiş bir zat .. Neyse bir gün bir dosyaya ihtiyacım oldu . Benim bilgisayardan değilde yakındaki abinin bilgisayardan çıktı alayım dedim . Abi namazda o sırada. (Ayrıca abi evli çoluk çocuk sahibi . Hatta torunları var.) Facebook sohbet penceresini açık bırakıp çıkmış. Gayri ihtiyari gözüm daldı yazan şu : aşkım kocam geldi ben sana yazcam .. O an elim ayağım nasıl birbirine girdi.Nasıl çıktığımı anlamadım odadan .
Bu abi durumu anlamış olacak ki bana benim sevgilim var karımda biliyor dediOnun yanında konuşurum dedi. Abi saçmalama hangi kadın bunu kabul eder ki dedim. Oda pişkin pişkin benim ki takıntı sanalda konuşmaktan ötesi değil. Reele dökmüyorum ki dedi . Bende bana bir daha anlatma o zaman dedim. Daha çok gençsin . Şunu unutma erkeklerin gözü asla doymaz. Yanında en güzeli de olsa dedi...
Bu da böyle bir anımdır.
Ben şok ben iptalHanımlar vallahi şu sosyal medya beni oldukca geriyor artık. Simdi size anlatacağım şeyi iyi dinleyin. Yeni mezun olduğumda bir şirkette işe başladım. Bana işi öğretecek 50 li yaşlarında bir adam vardı. Kendisi hacca gitmiş gelmiş bir zat .. Neyse bir gün bir dosyaya ihtiyacım oldu . Benim bilgisayardan değilde yakındaki abinin bilgisayardan çıktı alayım dedim . Abi namazda o sırada. (Ayrıca abi evli çoluk çocuk sahibi . Hatta torunları var.) Facebook sohbet penceresini açık bırakıp çıkmış. Gayri ihtiyari gözüm daldı yazan şu : aşkım kocam geldi ben sana yazcam .. O an elim ayağım nasıl birbirine girdi.Nasıl çıktığımı anlamadım odadan .
Bu abi durumu anlamış olacak ki bana benim sevgilim var karımda biliyor dediOnun yanında konuşurum dedi. Abi saçmalama hangi kadın bunu kabul eder ki dedim. Oda pişkin pişkin benim ki takıntı sanalda konuşmaktan ötesi değil. Reele dökmüyorum ki dedi . Bende bana bir daha anlatma o zaman dedim. Daha çok gençsin . Şunu unutma erkeklerin gözü asla doymaz. Yanında en güzeli de olsa dedi...
Bu da böyle bir anımdır.
Nasıl da normalleştiriyor pislik herif.Şunu unutma erkeklerin gözü asla doymaz. Yanında en güzeli de olsa dedi...
Bu da böyle bir anımdır.
Oaaaa adam 50 yaşinda bideHanımlar vallahi şu sosyal medya beni oldukca geriyor artık. Simdi size anlatacağım şeyi iyi dinleyin. Yeni mezun olduğumda bir şirkette işe başladım. Bana işi öğretecek 50 li yaşlarında bir adam vardı. Kendisi hacca gitmiş gelmiş bir zat .. Neyse bir gün bir dosyaya ihtiyacım oldu . Benim bilgisayardan değilde yakındaki abinin bilgisayardan çıktı alayım dedim . Abi namazda o sırada. (Ayrıca abi evli çoluk çocuk sahibi . Hatta torunları var.) Facebook sohbet penceresini açık bırakıp çıkmış. Gayri ihtiyari gözüm daldı yazan şu : aşkım kocam geldi ben sana yazcam .. O an elim ayağım nasıl birbirine girdi.Nasıl çıktığımı anlamadım odadan .
Bu da böyle bir anımdır.
Evet bendede listemde ekli olmayan biri gözüküyo. Onunla msjlastim, sildim konusmayi ama ismihala duruyo ordaYa gercekten anlamiyorum esimin profilde beninle resmi var o kisi ise cocuklariyla fotokoymus esimden buyuk .. E farkli sehirlerdeyiz neyin nesi bu sorsam bi kilif uydurcak sessizce takiptemi kalsam cok gerildim
özelden ekran görüntüsü yollayabilir misin ben tam alamadım msn listesi filan tam nereyi kastediyorsan ona göre yorum yapacağımYillar once kapadim acma geregide duymadim esim acti araba ile ilgili sayfalara filan bakiyorum diye tamam sen bilirsin kendini bildikten sonra sorun yok dedim
Simdi msn var onceden ozelden mesaj olurdu sanirim onun gibi bisey
Yanliz anlamadigim sey arkadas listesinde olmayan kisiler msn de nasil oluyor msn de birini eklemek ne mana ?
Bi kisi gordum hic konusulmamis yada konusma silinmis mi bilmiyorum sadece msn de var ama normal arkadas listesinde yok nedir ne degildir bi bilgilendirseniz bos yere catmak istemiyorum midemi bulandirmadan bi danisiyim dedim
Bir asker eşi ile sohbetini de anlattı bana o adam . Webcam de görüntülü konuşuyorlarmıs. Kadın kocam görevde gel istersen demiş te bu abi bir ömür boyu vicdan azabı çekeceğin biseyi yapma. Çocuklarının yüzüne nasıl bakarsın demiş.. Ya ben iyice sosyal medyadan iğrenmiştim bu adam sayesinde. Uluorta anlatırdı birde . Bilmem kaç tane sevgilim var diyeNasıl da normalleştiriyor pislik herif.
Ah ne düşünceli ne düşünceli.Bir asker eşi ile sohbetini de anlattı bana o adam . Webcam de görüntülü konuşuyorlarmıs. Kadın kocam görevde gel istersen demiş te bu abi bir ömür boyu vicdan azabı çekeceğin biseyi yapma. Çocuklarının yüzüne nasıl bakarsın demiş.. Ya ben iyice sosyal medyadan iğrenmiştim bu adam sayesinde. Uluorta anlatırdı birde . Bilmem kaç tane sevgilim var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?