- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Zaten sorsan kesin anlatır bak konuştum diye:)Takipte kaliyim desemde siler konusmayi konussa bile en iyisi sormak sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten sorsan kesin anlatır bak konuştum diye:)Takipte kaliyim desemde siler konusmayi konussa bile en iyisi sormak sanirim
Bakın sizin için tekrar baktımTakipte kaliyim desemde siler konusmayi konussa bile en iyisi sormak sanirim
Kadını sizde tanıyomusunuzYaa sorsam anlatmicak kilif uydurcak kobusmadim dicek hani en azindan kesin konustugunu bilsem ona gire catarim bi kesin bilgi verseydiniz iyi olcakti konuya tam hakim degilim bisey dese yok konusmadim diye nasil idda edip konusmussun iste dicem oooofffff
Al sana kesin bilgi işte.Bakın sizin için tekrar baktım
Facemde ekli olmayan hiç tanımadığım birinin mesaj kısmına tıkladım "bu kişiyle facebook bağlantınız yok" yazıyor.
Facemde ekli olmayan ama mesajlaştığım birine tıkladım "27 ocak 2017de ekledin" yazıyor.
Fark bu.
Bence esine sor hayir ben komusmadim tanimiyorum derse sende boyle yap.Bakın sizin için tekrar baktım
Facemde ekli olmayan hiç tanımadığım birinin mesaj kısmına tıkladım "bu kişiyle facebook bağlantınız yok" yazıyor.
Facemde ekli olmayan ama mesajlaştığım birine tıkladım "27 ocak 2017de ekledin" yazıyor.
Fark bu.
Veya desin ki eşine "x x faceden mesaj atmış tamam demiş neye tamam anlamadım? Ben bu kişiyle konuşmadım." Belki o zaman dökülür.0
Bence esine sor hayir ben komusmadim tanimiyorum derse sende boyle yap.
Yani once hic tanimadiginiz birinin mesaj kısmına gir baglantiniz bulunmuyor yazisini goster sonrada konustugunuz birini arkadaslarindan cikar ve mesajlari silip sonra mesaj kısmına tıkla. Baglanti tarihi yaziyorsa kaçacak delik bulamaz
Canım hemen kötüye yorma eşinin uzaktan bir akrabası olabilir vs.Yaaaa eminmisiniz simdi tekrar baktim 6 ocak 2017 ekledin yaziyor ey allahim kadinin profilde cocuklariyla fotosu var evli ve uzak bi sehirde yasiyor yaziyor yasida buyuk ne konustu acaba cildircam simdi kaldirsam sorsam ben konusmadim dicek ortak arkadas oldugu icin bende gorunmus hem sen guvenmiyonda mi kurcaliyon dicek hakliyken haksiz goruncem takipte kalmak en iyisi
Hayir bide telefonu hic saklamaz hep ortada fotolarda hep cocuklarimiz ve ben varim noluyo anlamadim
Kanka bi bakıma oda yalan söylemiş olur. Sevgilisi olsa neyse ama kocası bence öyle soylemesin. Sonradan adam sen bana yalan mı söylüyosun beni oltaya mı düsürmeye calısıyosun diyebilir.Veya desin ki eşine "x x faceden mesaj atmış tamam demiş neye tamam anlamadım? Ben bu kişiyle konuşmadım." Belki o zaman dökülür.
Canım konuştuğu bariz belli.Kanka bi bakıma oda yalan söylemiş olur. Sevgilisi olsa neyse ama kocası bence öyle soylemesin. Sonradan adam sen bana yalan mı söylüyosun beni oltaya mı düsürmeye calısıyosun diyebilir.
Canım konuştuğu bariz belli.
Sanki adam kadını dinleyecek mi yukarıdaki örnek gibi anlatmasını.
Bağırıp çağıracak sen bana güvenmiyor musun diye üste çıkacak.
Konu sahibi iletişimde bulunmamış e kim bulundu öyleyse?Konuştuğu bariz belli diye birşey yok. Ben de messengera baktım şimdi, hiç Facebook'ta eklemediğim, mesaj atmadığım kişilerde şu tarihte ekledin yazıyor. Bazıları, rehberime iş için ekleyip sildiğim kişiler ve tarihler tutuyor ama bazılarını rehberime eklemem bile mümkün değil, ortaokul-lise öğrencileri olanlar vs var.
Konu sahibi iletişimde bulunmamış e kim bulundu öyleyse?
Messenger kafasına göre kişi eklemiyor herhalde.
Dediğin olabilir kişi ismi çıkma konusunda.Kafasına göre ekliyor işte, demek istediğim aynen bu. İlk başta rehberdekileri ekleme tarihi demiştim ama sonra baktım hiç uzaktan yakından alakam olmayan insanlar çıkıyor bende de. Hani iş için irtibat kurdum desem ortaokul lise çocuğuyla ne işim olabilir. Zaten hafızam kuvvetlidir, muhakkak isim soyismi hatırlarım telefonda konuşmuş olsam. Ama yok, mümkün değil tanımıyorum bazı kişileri.
En iyi ihtimal, hani önceden bende numarası kayıtlı olan bi arkadaşımın hattı kapanmış ve bu kişiler almış olabilir... yıllar önce, messenger yokken numarasını kaydettiğim kişiler bile çıkıyor çünkü.
Eşim 10 yıldir hattı kullanıyor. Ne messengerda ne de başka bir yerde yabancı bir numara görmedim ben. Hani öyle birsey olsa benimde eşimin telefonunda falan görmem gerekir.Kafasına göre ekliyor işte, demek istediğim aynen bu. İlk başta rehberdekileri ekleme tarihi demiştim ama sonra baktım hiç uzaktan yakından alakam olmayan insanlar çıkıyor bende de. Hani iş için irtibat kurdum desem ortaokul lise çocuğuyla ne işim olabilir. Zaten hafızam kuvvetlidir, muhakkak isim soyismi hatırlarım telefonda konuşmuş olsam. Ama yok, mümkün değil tanımıyorum bazı kişileri.
En iyi ihtimal, hani önceden bende numarası kayıtlı olan bi arkadaşımın hattı kapanmış ve bu kişiler almış olabilir... yıllar önce, messenger yokken numarasını kaydettiğim kişiler bile çıkıyor çünkü.
Dediğin olabilir kişi ismi çıkma konusunda.
Ama bi isme tıkladığında şu tarihte ekledin diyorsa iletişim vardır.
Ki bu kadın konu sahibinin uzaktan tanıdığı biriymiş zaten.