ben sabahtan akşama kadar pc başında çalışıyorum o kadar etkiliyo ki beni evde televizyon izlerken bazen kumandaya çitf tıklar gibi oluyorum ekrandaki logoya tıklıcam ve açılcak gibi.
sabah 8:30, gece 02:00 a kadar netteyim. kaç saat ediyo hesaplayamadım şimdik bilmiyorumkismile gerçi işim gereği netteyim, arka planda kk ve birkaç site daha açık. bağımlımıyım bilmiyorum da, yukarıda kumandayı çift tıklayan arkadaşı okuyunca aklıma geldi.
işim gereği excel de çalışıyorum, evde birşey döküldüğünde veya kırıldığında, excel deki "geri al" tuşu var ya, bazen onu arıyorum ya kafamçokkarıştı sanırım tatile ihtiyacım var :1shok: kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: ay böylesinide duymamıştım, senin ki meslek deformasyonu herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahah ay valla ya akannehir bir de bunu bu aralar daha sık yapmaya başladım ya o da ilginç sırnaşık şey bizim sayemizde tıp fakültesine yeni bölüm açılacak "internet-internet diye kafayı sıyıranlar"bölümü. -tatlicadiarzu-
kesinlikle bağımlılık yapıyo..bende 10 saat çalışıyorum bunun 8 saati nette geziniyorum
o gün nete girmediysem bişeyler eksik oluyo sanki..ama evde kesinlikle girmiyorum eşime evime zaman ayırma acısından...çünkü ben girersem eşimde poker oynamak istiyo..o gün birbirimizi göremiyoruz..işte nete girenler evde pc başına oturmamalı bence.
evdekilerde evde diğer aile fertlerinin olamdıgı 2 saati secsinler evde çocuk,anne-baba,koca varken nete hayır!!!!
8 saat falan bende internetteyim:mymeka:
hele KK olmazsa olmazlarımda zemuszemus
internet bahane KK şahane -tatlicadiarzu-
allahım şifa versin bende bağımlıyım nete
kaydirigubbakcemile3
işim gereği excel de çalışıyorum, evde birşey döküldüğünde veya kırıldığında, excel deki "geri al" tuşu var ya, bazen onu arıyorum ya kafamçokkarıştı sanırım tatile ihtiyacım var :1shok: kaydirigubbakcemile3
ayy bende bazen tv izlerken kanlaarı aşşagı indirmeye çalışıyorum ...ay yoksa bendemi bagımlıyım neyim yaaa
ayy bende bazen tv izlerken kanlaarı aşşagı indirmeye çalışıyorum ...ay yoksa bendemi bagımlıyım neyim yaaa
akannehirakannehir
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
:a015::a015:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Evde asla internete girmem. Tercih etmem.
Ama işyerinde giriyorum valla. Hatta günümün çoğu internette geçiyor. İşim öyle çok aktif bir iş değil o yüzden zamanım çok oluyor. Bende K.K da değerlendiriyorum. Ama benimki bağımlılık değil yahu.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?