Face yüzünden değil sevgilinizin ş..sizliği yüzünden ayrılıyorsunuz. Bence de iyi ediyorsunuz.
Olayı tamamen bilmiyorum o yüzden sen %100 masumsun diyemem. Anlattıklarından yola çıkarak o adam daha hatalı görünüyor.
Bir de seni suçluyor demek vay be... Bence hiç telefonlarını falan açma cevap verme.
hem ona ....... diyor hemde sarılıyor.kıskanmakta haklısın tabi ne yapmanı bekliyorki iyi etmişsin ne güzel sarılmışsınmı diyecektin.ben bütün güvenimi kaybederdim heralde bensiz bir yere gittiğinde hep şüphe kalırdı aklımda eğer evlenmeyi düşündüğün kişiyse çok çok iyi düşün devam etmek için
Arkadaşlar merhaba ben arkadaşımın üzerinden yazıyorum çünkü benim kadınlar klübünde üyeliğim yok henüz arkadaşım tavsiye etti yaz benimkinden rahatlarsın çok yardımcı oluyor sitede olan herkes dedi bende sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum..
Yeni bir ilşkiye başladım yani 4 ay kadar oldu..Sevgilimle arkadaşları bara gittiler önce sevgilim bana sordu istemezsen gitmem dedi.Bende kimler gidiyor dedim o da söyledi arkadaşlarının kız arkadaşları da vardı benim tanıştığım.Erkek arkadaşım onlardan biriyle sarılıp fotoğraf çektirmiş barda ve o kız hakkında şöyle söylemişti bana o kız kaşar arkadaşım onunla öylesine çıkıyor demişti.Bende o kızdan hiç haz etmediğimi biliyor.ABisinin doğum günü olduğu için bara gitmesine birşey demedim kendisi ben bara gidecek olsam asla istemez ama ben hep anlayışlı olayım diyorum.O kız hemen etiketlemiş bunu ama nasıl sarılmışlar ben erkek arkadaşımın şifresini bildiğimden baktım görünce de bitti diye mesaj attım o kadar kıskandım ki anlatamam..O da diyor ki ben arkadaşım sevgilisine bakacak kadar adi değilim yanında o... olsa bile bakmam kesinlikle diye kendini savunuyor.Sizce ne yapmalıyım((
ee illa sarılmak zorunda değildi ama... üstelik resim de çektirmiş. resmen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor tipik erkek savunması...
Öncelikle anlayamadığım ve benim için en önemli olan soru şu ==> Sen neden gitmedin abisinin doğumgününe.? Madem arkadaşları da gitmiş sen neden yoksun.?
Bir de fotoğrafta yalnız ikisi mi var yoksa kalabalık olarak çekilen bir fotoğraf mı.?
Bu ne yaman çelişki ?
Erkek arkadaşınız, o kızın k...r olduğunu ve arkadaşının o kızla öylesine çıktığını söylüyor.
Bir erkek, bir k...r ile çıkacak kadar kendini aşağı düşürüyorsa, çok rahat o kızı , yakın arkadaşı ile de paylaşabilir .
Çünkü erkeklerin çoğu genellikle, öyle kızları paylaşıyorlar.
Sizinki öyle bir kıza sarılıp, onun k...r dünyasına niye prim veriyor onu sorun bence ...
Sanırım ben olsam, ben de ayrılırdım. Gelemem ...
Yaptığı şeyi tabi ki savunmam fakat hemen kestirip atma derim. Bilemezsin kızın k.şarlığı da olabilir, sevgilinin o anlık sadece bir fotoğraf mak. bakmasıda!. Daha önce güvenini sarsmadıysa, trip yapmaya devam et ama abartma,mesajını almıştır o. Ne var canım olabilir yani bir fotoğraf sonuçta ve yalnız değilller, doğumgünü var ortada. Düşünsene o an herkes herkesle fotoğraf çektiriyordur. Tabi ki gördüğünde canını sıkar insanın ama sen tavrını baştan belli etmişsin zaten. Bir şans daha ver derim. Nacizaneben şehir dışında okuyorum ve ailemde asla izin vermez gece çıkmama çıkamazdım orada olsaydım.kız ortadaydı benimki yanındaydı diğer tarafındada abisi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?