Face Yüzünden Ayrılıyoruz Sanırım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Arkadaşlar merhaba ben arkadaşımın üzerinden yazıyorum çünkü benim kadınlar klübünde üyeliğim yok henüz arkadaşım tavsiye etti yaz benimkinden rahatlarsın çok yardımcı oluyor sitede olan herkes dedi bende sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum..

Yeni bir ilşkiye başladım yani 4 ay kadar oldu..Sevgilimle arkadaşları bara gittiler önce sevgilim bana sordu istemezsen gitmem dedi.Bende kimler gidiyor dedim o da söyledi arkadaşlarının kız arkadaşları da vardı benim tanıştığım.Erkek arkadaşım onlardan biriyle sarılıp fotoğraf çektirmiş barda ve o kız hakkında şöyle söylemişti bana o kız kaşar arkadaşım onunla öylesine çıkıyor demişti.Bende o kızdan hiç haz etmediğimi biliyor.ABisinin doğum günü olduğu için bara gitmesine birşey demedim kendisi ben bara gidecek olsam asla istemez ama ben hep anlayışlı olayım diyorum.O kız hemen etiketlemiş bunu ama nasıl sarılmışlar ben erkek arkadaşımın şifresini bildiğimden baktım görünce de bitti diye mesaj attım o kadar kıskandım ki anlatamam..O da diyor ki ben arkadaşım sevgilisine bakacak kadar adi değilim yanında o... olsa bile bakmam kesinlikle diye kendini savunuyor.Sizce ne yapmalıyım((

Face yüzünden değil sevgilinizin ş..sizliği yüzünden ayrılıyorsunuz. Bence de iyi ediyorsunuz.

Olayı tamamen bilmiyorum o yüzden sen %100 masumsun diyemem. Anlattıklarından yola çıkarak o adam daha hatalı görünüyor. Ayrıca sevgilisinin arkadaşına bakmayacak kadar şerefli ise sarılmak neyin nesi oluyor? Bende benzer bir şeyler yaşamıştım. Bir halt olmuyor böyle adamlardan.

Son düzenleme:
Olayı tamamen bilmiyorum o yüzden sen %100 masumsun diyemem. Anlattıklarından yola çıkarak o adam daha hatalı görünüyor.

olay bu kadar..aslında bn istemiyorum bara gitsin abisin doğum günü olduğu için hayır gidemezsin diyemedim..o kız içinde kimse iyi konuşmuyor herkes bir laf atıyor ikisini öyle görünce yıkıldım resmen nasıl sarılmış kıza..

sevmıyorum boyle large erkekleri..
bu ne samımıyet?!
ben olsam hıc ırdelemem,bundan sonra muhattap dahı olmam..
aramam sormam,onunda bana ulasmasına engel olurum..
ne olursa olsun,oyle bı foto herkesın mıdesını bulandırır..
daha aklı basında bırını bul derım..

Bir de seni suçluyor demek vay be... Bence hiç telefonlarını falan açma cevap verme.

Bir de seni suçluyor demek vay be... Bence hiç telefonlarını falan açma cevap verme.

SEN BENİ ÖYLE BİR ADAM OLARAK MI GÖRÜYORSUN DİYOR..pardon büyük yazdım.İşte ben arkadaşımın yanında O.... OLsa bile bakmam ona diyor.O kız içinde nerler diyorlardı kendi aralarında takılıyormuş arkadaşı onunla sadece.Kızdan gerçekten bende haz etmiyorum çünkü o grup içinde başka biriyle daha çıkmış bende herkesle çıkan bir kızla o kadar samimi fotoğraf görünce delirdim kız birde şuh bir bakış atmış Allah'ım delirecektim.Şimdi de mesaj atmış tamam sen bilirsin ama şunu bil ben arkadaşımın yanındaki kıza bakacak kadar adi şerefsiz değilim diye.Yanıt atmadım..Arkadaş çevresi böyleydi işte benide diliyle yaptığı komikliklerle 7 ay sonra kendine aşık etti pislik çok mutsuzum ya..

ne demek arkdaşının sevgiliyse samimi olmak omuz omuza atmak , resim çektirmek o kdr mı geniş sevgiliniz he zamn mı böyledir:44:
mesafeli olmalıylı hem kızı kötübildiği halde neden samimi olmuş.ayrılmakta haklısınız

hem ona ....... diyor hemde sarılıyor.kıskanmakta haklısın tabi ne yapmanı bekliyorki iyi etmişsin ne güzel sarılmışsınmı diyecektin.ben bütün güvenimi kaybederdim heralde bensiz bir yere gittiğinde hep şüphe kalırdı aklımda eğer evlenmeyi düşündüğün kişiyse çok çok iyi düşün devam etmek için

evleneceğim kzısın diyor bana..herşeyime karışması yetmezmiş gibi kendi istediği yere gidip geliyor rahat yani..bende çok sessiz sakin bir insanım ne zman birşey desem kavga çıktı ağlattı beni bende güvenimi kaybettim..adamda bir çene var anlatamam devamlı kendi haklı..beni zaten hep böyle insanlar buluyor ya(

ee illa sarılmak zorunda değildi ama... üstelik resim de çektirmiş. resmen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor tipik erkek savunması...

Öncelikle anlayamadığım ve benim için en önemli olan soru şu ==> Sen neden gitmedin abisinin doğumgününe.? Madem arkadaşları da gitmiş sen neden yoksun.?
Bir de fotoğrafta yalnız ikisi mi var yoksa kalabalık olarak çekilen bir fotoğraf mı.?

Son düzenleme:
yani tamam benım eşim de bekarken kız arkadasları ile görüşürlerdi..ama sarılmak neymiş ya alkolü fazla kacırmıs olacak:/ bence o kız siiznde görecegınızı bile bile de koymustur o fotoyu...madem k.şarmış sevgilinle tost gibi olmuşlar desene....senınkı de fırsatı kaçırmamış..ben bu konu da pek masm düşünemıyorum..

Bu ne yaman çelişki ?
Erkek arkadaşınız, o kızın k...r olduğunu ve arkadaşının o kızla öylesine çıktığını söylüyor.
Bir erkek, bir k...r ile çıkacak kadar kendini aşağı düşürüyorsa, çok rahat o kızı , yakın arkadaşı ile de paylaşabilir .
Çünkü erkeklerin çoğu genellikle, öyle kızları paylaşıyorlar.
Sizinki öyle bir kıza sarılıp, onun k...r dünyasına niye prim veriyor onu sorun bence ...
Sanırım ben olsam, ben de ayrılırdım. Gelemem ...

ee illa sarılmak zorunda değildi ama... üstelik resim de çektirmiş. resmen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor tipik erkek savunması...

evet cnm( 100 oldu aradığı teli kapattım benim senin gibi insanlarla işim olmaz dedim madem beni sevmiyor niye arıyor sabahtan beri ya git o zaman o kıza kimle ne işin varsa gör benden ne istiyorsun anlamıyorum

ben şehir dışında okuyorum ve ailemde asla izin vermez gece çıkmama çıkamazdım orada olsaydım.kız ortadaydı benimki yanındaydı diğer tarafındada abisi vardı

anlayamıyorum canım öyle bir şey nasıl olur anlamıyorum(bu kadar rahat bir insanla nasıl birlikteyim anlamıyorum bende

Canım haklısın. Henüz 4 ay olmuş, bence ayrılmakla iyisini yapmışsın. 4 ay bir ilişki için çok uzun bir müddet değil. Sabret, zaman içerisinde unutursun.
Hatasını kabul etmeyen birinden hayır gelmez bence.
Hem arasına mesafe koyamıyorsa kızla, hemde arkasından hakaret ettiği bir kızla, hiç kimseyle mesafe koyamaz.

ben şehir dışında okuyorum ve ailemde asla izin vermez gece çıkmama çıkamazdım orada olsaydım.kız ortadaydı benimki yanındaydı diğer tarafındada abisi vardı
Yaptığı şeyi tabi ki savunmam fakat hemen kestirip atma derim. Bilemezsin kızın k.şarlığı da olabilir, sevgilinin o anlık sadece bir fotoğraf mak. bakmasıda!. Daha önce güvenini sarsmadıysa, trip yapmaya devam et ama abartma,mesajını almıştır o. Ne var canım olabilir yani bir fotoğraf sonuçta ve yalnız değilller, doğumgünü var ortada. Düşünsene o an herkes herkesle fotoğraf çektiriyordur. Tabi ki gördüğünde canını sıkar insanın ama sen tavrını baştan belli etmişsin zaten. Bir şans daha ver derim. Nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…