Face Yüzünden Ayrılıyoruz Sanırım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bara gidipde haremlik selamlık mı oturacaklardı... bencede kız ama çokta abartma yani mesela ayrılmak gibi.... kızın sevgiliside o ortamdaysa... tabi normal karşıladığında da sakın söyleme taviz tavizi doğurur
ayrıca ne olursa olsun sevgilin için kendini kısıltlama

Ferah ortamlar hayatımıza girdiğinden beri beyaz çok kullanılmaya başlandı evlerde..ama ben hala bu konuda gelenekselci olarak koyulardan vazgeçemiyorum. Çocuktan sonra da bu kararımda ne kadar haklı olduğumu anladım. Halı güzel ama buna iyi bir dekorasyon ve temizlik lazım.

Kusura bakmayın yanlış topike yorum yapmışım.

ve ayrıca üzülmeyı bırak,kurtulduguna sevin..
ama bana öyle gelıyorkı,bu cocuk sana pislik yapmaya kalkacak..
hazmedemıcek senın onun bırakmanı..
umarım o kız senınkını daha fazla oyalar da,sana bulasmayı unutur bu cocuk..
zaten ıkı yuzlunun teki..kıza yakıstırma yapıp gayet guzel samımıyetını surduruyor..
sımdıde sana dıger yuzunu gösterecek bence..

yaşın kac bılmıyorum ama bu tıp erkeklerden anca lıse veya orta okul cagındakı kızlar etkılenebılır..
aynı mahallelerın köse bası nöbetını tutan erkekler gıbı bıse bu bahsettıgın kişi..

sana tavsıyem,herzaman ayakları yere basan,duzgun,efendi,kımsenın namusuna dil uzatmayan ınsanlarla bırlıkte ol bundan sonra..
ve dua etkı bu cocuk senın yakanı pislik yapmadan bıraksın..

Ne yapmalıyım demişsinya bence kararının arkasında durup affetmemelisin...

canım sen face yuzunden degılde,sevgılının ettıgı sozden dolayı ayrıl bence .

sevgılın arkadasının sevgılısı ıcın bu sekılde konusuyor ıse,senın ıcınde aynı seyı

soylemedıgını nereden bılıyorsun ? yada sevgılının arkadasıda kız arkadasına

senın ıcın aynı seyı soylemedıgı ne malum ?

..............................................

Son düzenleme:
face yüzünden ayrılmamışsın canım, adamda iş yokmuş face sadece bunu ortaya çıkaran bir aracı gibi bu durumda. eskiden face,etiketleme falan olmadığı için arkasından iş çevrilen insanlar bunu bilip görmüyorlardı. bu yüzden de çoğu ilişki ya da evlilik devam ediyordu. ama yapacak adam yine yapıyordu face ise sadece bu yapılanları etiketleme aracı gibi birşey oldu.

önceden soruldu mu bilmiyorum ama sizi neden davet etmedi gittiği yere?

önceden soruldu mu bilmiyorum ama sizi neden davet etmedi gittiği yere?

cnm ben onun olduğu şehirde değilim uzaktayım.öğrencilikten dolayı ayrıydık..ama şimdi resmen ayrıyız..ben hazmedemedim cnm öyle yanındaki kıza sarılmış şuh bakışlar atmışlar..görseniz normal değil yani bazı arkadaşlar yorum yapan saolsunlar hepside yanlış anlaşılmasın ama demişki bar ortamında olabilir haremlik selamlık mı oturacakları..öyle şey mi olur cnm ya zaten haremlik selamlık oturmayacaklar bu kesinde ama o sarılması beni bitirdi canım..kabul edemedim..hala daha arıyor ama nafile..

cnm haremlik selamlık mı oturacakları demişsin ama..sen kabul edebilir miydin sevgilinin yanında yarı çıplak bir kadın hemde sarılmışlar..ben dayanamadım.ve asla da barışmam.
kızın sevgilisi o ortamda fakat birşey dediği yok kızı kullanma amaçlı çıkıyormuş.kızda bunun farkında zaten ses çıkarmıyor..o da memnun halinden o zaman benim sevgilime ne yanaşıyor..sarılıyor..kız tek başına suçlu değil suç benm erkek arkadaşımda da var eski erkek arkadaşım yani.o istemese bu olay gerçekleşmezdi.bana diyor ki ortamda çekilmiş bir fotoğraf nasıl bu kadar abartırsın diyor..benim midem kaldırmadı kardeşim vallahide billahide kaldırmadı..

hmm sarılmak ayrı ben kolu omzundadır sadece diye düşündüm.....
sarmalayarak gibi çekilmişlerse ozaman fenaa ya yolardım onu (derken sayardım lafları ) yüzüne bile bakmazdım, telefonlarına çıkmazdımm...

aranızda güven yok kız sarılmış sarılmamış zaten tam güven yok ki hemen ayrılık kararı almışsın

cnm anlatamam sana midem bulandı ya resmen onu öyle görünce o kzın arkasından çirkin falan derdi bende neden öyle dio gayette hoş kız derdim içimden ka..r derdi daha neler neler.. o kız mı o ne öyle falan derdi...bir de kız etiketlemiş..bir de bu kız abisinin kız arkadaşının arkadaşı yani eltim olacak kişinin arkadaşıydı..bilmiyorum ya cnm ..beynim durdu resmen..

siz olsanız napardınız peki devam mı ederdiniz hanfendi güven var nasıl olsa diyip..?merak ettim

bazı kızlar her erkeğe yılışıyor sanki kız arkadaşı , bu kızda belki öyledir erkekte ay yılışma bana diyecek hali yok ya ,

Senin hikayen bana bir arkadaşımın başına gelenleri hatırlattı.

Arkadaşımın görüştüğü kişi ile kız isteme aşamasına kadar gelinmiş. 1 ay içinde kızı istemeye geleceklermiş.
Ama şerefsizin önde geleni olan adam arkadaşının kız arkadaşıyla kaçmış.
Kaçtığı kızı hiçççç sevmezmiş arkasından o.... gibi sözler sarf edermiş.

Arkadaşımın toparlanması çok zor oldu.

Şükret sen yüzünü erken görmüşsün

face şifresi sende var senden ne saklayacak ki mesajına bile bakarsın sürekli..abisinin doğumgünü işte kız da birlikte foto cektirelim deiş belli ki bu da hayır dememiş..kız etiketlediginde yerinde olsam yorum yapar sevgilim hep böyle fotojeniksin yazar begenirdim sonra da sakin sakin sevgilimle konuşurdum detay sorardım hemen bir resim görünce ayrılacak kadar az mıydı güveniniz ?şu an ne durumda kendini affetirecek şeyler yaptı mı uğraştı mı sizin için bunlar önemli..toplum olarak sürekli ayrıl ayrıl hemen ayrıl modundayız oysa ki burdan her sey kolay en iyi siz bilirsiniz sevgilinizi onun için ben kimseye ne burda ne gercek hayatta ayrıl demem siz karar verin ama iyi düşünün anlık harcamayın bence sevgilinizi..

canım foto burda yok tabi ben görmedim o kızın erkek arkadası da gördü sanıyorum...onlar ayrıldı mı?sen midem bulanıyor artık dönmem yazmışsın yeni gördüm o zaman olay bitmiş anlaşılan geçmiş olsun ne diyelim hayırlısı olsun hakkında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…