Ferah ortamlar hayatımıza girdiğinden beri beyaz çok kullanılmaya başlandı evlerde..ama ben hala bu konuda gelenekselci olarak koyulardan vazgeçemiyorum. Çocuktan sonra da bu kararımda ne kadar haklı olduğumu anladım. Halı güzel ama buna iyi bir dekorasyon ve temizlik lazım.
Arkadaşlar merhaba ben arkadaşımın üzerinden yazıyorum çünkü benim kadınlar klübünde üyeliğim yok henüz arkadaşım tavsiye etti yaz benimkinden rahatlarsın çok yardımcı oluyor sitede olan herkes dedi bende sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum..
Yeni bir ilşkiye başladım yani 4 ay kadar oldu..Sevgilimle arkadaşları bara gittiler önce sevgilim bana sordu istemezsen gitmem dedi.Bende kimler gidiyor dedim o da söyledi arkadaşlarının kız arkadaşları da vardı benim tanıştığım.Erkek arkadaşım onlardan biriyle sarılıp fotoğraf çektirmiş barda ve o kız hakkında şöyle söylemişti bana o kız kaşar arkadaşım onunla öylesine çıkıyor demişti.Bende o kızdan hiç haz etmediğimi biliyor.ABisinin doğum günü olduğu için bara gitmesine birşey demedim kendisi ben bara gidecek olsam asla istemez ama ben hep anlayışlı olayım diyorum.O kız hemen etiketlemiş bunu ama nasıl sarılmışlar ben erkek arkadaşımın şifresini bildiğimden baktım görünce de bitti diye mesaj attım o kadar kıskandım ki anlatamam..O da diyor ki ben arkadaşım sevgilisine bakacak kadar adi değilim yanında o... olsa bile bakmam kesinlikle diye kendini savunuyor.Sizce ne yapmalıyım((
önceden soruldu mu bilmiyorum ama sizi neden davet etmedi gittiği yere?
bara gidipde haremlik selamlık mı oturacaklardı... bencede kız ama çokta abartma yani mesela ayrılmak gibi.... kızın sevgiliside o ortamdaysa... tabi normal karşıladığında da sakın söyleme taviz tavizi doğurur
ayrıca ne olursa olsun sevgilin için kendini kısıltlama
hmm sarılmak ayrı ben kolu omzundadır sadece diye düşündüm.....
sarmalayarak gibi çekilmişlerse ozaman fenaa ya yolardım onu (derken sayardım lafları ) yüzüne bile bakmazdım, telefonlarına çıkmazdımm...
aranızda güven yok kız sarılmış sarılmamış zaten tam güven yok ki hemen ayrılık kararı almışsın
siz olsanız napardınız peki devam mı ederdiniz hanfendi güven var nasıl olsa diyip..?merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?