Face Yüzünden Ayrılıyoruz Sanırım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hicbir erkek arkadasının kız arkadasına sarılıpda resim cekilmez yani bunu kimse normal karsılamaz kıza okdr yakıstırma yapıyor sonrada sarılıp resim cekiyor sacmalıga bak sen..

Ciktigi, evlenmeyi düsündügü bir bayan olan erkek, gidip baska bayanlarla öyle sarmas dolas olmaz.
Siz bir erkekle ayni samimiyete imza atsaniz erkek arkadasiniz ne düsünürdü aceba.
Kendisini savunurken" ben arkadasimin sevgilisine bakacak kadar serefsiz degilim" diyormus. Ama arkadasinin ciktigi kiza " k.sar o kiz, arkadasim keyfine bakiyor öylesine" diyebiliyor.
Madem kiz k.sarsa bende nasipleneyim demis olabilir kendisi.
Buna benzer bir olay bir arkadasimin basina gelmisti.
Arkadasim kiskanmamis gibi yapip konusturdu sevgilisini, sevgilisi " ya bir iki de ben elleyim dedim ne olsa herkes elliyor" demisti.
Bu tarz erkeklerden nefret ederim.
Sizi cantada keklik olarak görürler, ellerine firsat gecincede kacirmazlar.

Son düzenleme:
Hadi yan yana olsa arkadaş olarak diyebiliriz yada yanında arkadaşı varsa.
Fakat sarılarak ne demek bide kız hakkında neler demiş sonra gitmiş ne yapmış...

ne biçim adamlar(?) var yaa

cnn24 ii yapmışsın ayrılmakla zaten az bir süredir olan birliktelikmiş sürsede erkek arkadşın ilerde bu tarz davranışlara devam edebilir baksana herşeyde üste çıkmaya çalışan biriymiş zaten
bence ilerde üzülmemen için şuan bu karar en doğrusu :2:tabıkı en iyisini sen bilirsin canım üzülme değmez böyleleri için

Hadi yan yana olsa arkadaş olarak diyebiliriz yada yanında arkadaşı varsa.
Fakat sarılarak ne demek bide kız hakkında neler demiş sonra gitmiş ne yapmış...

cnm kızı görsen sende normal değil dersin zaten platin sarısı saçlar falan hani o renkteki kızlara bişey demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama o şuh bakışlar falan çok kötü oldum ya

Facebook "yüzünden" değil, "sayesinde" olacaktı...

cnm kızı görsen sende normal değil dersin zaten platin sarısı saçlar falan hani o renkteki kızlara bişey demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama o şuh bakışlar falan çok kötü oldum ya

Anladım canım ne demek istediğini. Erkenden bu yüzünü görmen çok iyi olmuş...

bide bu yönden düşün canım o resmi çekindikten snra hmn birbirlerinden ayrılmıslar mıdır sence sanmıorm o kız iyice yavsamıstır cnkü bu gibiler sevglsi varmıs evliyms cart curt anlamazlar .s madem kız .....ymıs onunla resim cekine ne ne derler pezev..... k demezler mi cnm

derler canım(insanın sevdiğini böyle insanlarla düşünmesi çok acı sevgilinin de böyle bir adam olduğunu bilmek ayrı bir değişik duygu ama artık sevgilim değilim..zaten çokta birşey demedim tartışmadım bile sadece bitti dedim benim öyle kadınlarla kızlarla sarmaş dolaş insanla işim olmaz dedim bu kadar..aradı mesajlar attı falan..açmadım pislik ya..ya aslında ben o kıza bişey demiyorum bunun gibi afedersin p...çler o hale getirmiyor mu o kızları..benim peşimden bile 6 7 ay koştu neler yaptı ki ben çok zor bi insanımdır öyle hemen etkilenmem neler neler saysam 4 aydır çıkıoz ama öncesi 7 ay peşinden koşma romantik anlar var canım..

anladım tatlım haklısın sende tabi ya bide kafama takılan bunun arkadas cevreside kötü gbi sanki cnm taamam erkektr o şekildeki kadınlarla munasebeti olablr kendi terchi ama bunun da bi adabı var tek gecelik olur biter oraya buraya geyik gbi yanında tasıyıp arkadslarına da mı sunuyo kızı ne sacmaa ya ymnle

bende onu anlamadım cnm madem takıldığı kadın peki onu neden arkadaş çevresine götürüyor tanıştırıyor ben bile bir kere konuştum kızla..o kadar kokoş süslü bişeydiki anlatamam bide bana dio ki biz diyo işte benimkini sölüo onla kardeşiz diyo yıllardır tanırım onu falan diyor..enteresan ya çok kötü hırslandım ya

bir de bu kızın fotolarına baktım şimdi benimki yani eski benimki bunun bir fotosuna 1 yıl önce yorum yapmış demiş ki güzelim çok güzel çıkmışsın diye((((((((((8888

sen bu çocuğa ne derece güveniyorsun?
hadi barıştın diyelim aklına gelmeyecek mi bu olanlar için içini yemeyecek mi ? her hatırladığında sinirlenmicek misin?
ona birdaha güvenebilecek misin? bir yere gittiğinde aklın kalmayacak mı?
eski samimiyeti yakalayabilecek misin.
mantıklıca bunları düşünüp karar vermeni dilerimm

Arkadaşa bak amma geniş
Sevgilisine,arkadaşının sarılmasına gayet rahat bakıyor.

Sevgilinde maşallah sarılmalar etmeler,mideleri baya genişmiş güle güle kullansınlar

Haaa arkadasımın sevgilisine bakacak kadar ... bir insanmıyım diyor ama fırsatını hiç kaçırmamış mübarek

bir de bu kızın fotolarına baktım şimdi benimki yani eski benimki bunun bir fotosuna 1 yıl önce yorum yapmış demiş ki güzelim çok güzel çıkmışsın diye((((((((((8888

İnanmıyorummm ya gebertesim geldi ikisini de bak canım kusura bakmada seninle kafa bulmuşlar resmn seninki de o kıza hayran bu cok belli bırak yorma kendini onun için beş para etmez bi adam için üzülüpte daha da düşme sana da yazk olur bırak herkes kendi pisliğinde bogulsun seni üzenleri sileceksin hayatından bu kadar basit allana özelden kzın ismini sölesene bi bakıyımm gzl mi mrk ettm pis aran bozan sey(o kıza diorm yanlş olmasn )

bu mesajınız herşeyi izah ediyor zaten

harcadığınız zamana yazık olur

arkadaşım mesele face filan değil.arkadaşın başka bir kıza hakaret edebiliyorsa zihniyeti bozuk demektir böyle erkekler yarın senin arkandan neler neler sayarlar hiç öyle ama ben farklıyım diye avutma kendini bak yarın cidden ayrılık aşamasına gelin neler sayıyor ardından.erkekler güzel ve eğlenmesini bilen kızları kaşar olarak görürler nedense yol yakınken ayrıl bu adamdan kadınlara değer veren başka bir erkek bul.

güzel canım baya..söylememe gerek bile yok adam güzel hatun seviyo çünkü bende güzelimdir eski çıktığı bir kız var o da güzel baya..zaten nerde güzel olmayan birini görse arkasından laf ederdi burnuna bak ağzına bak diye ben onla para verseler çıkmam derdi falan bende kızardım neden öyle diyorsun diye.bunun yüzünden baya kavgalarımız olmuştur..şimdi yine birini bulsa yine en güzeline gider biliyorum onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…