Ciktigi, evlenmeyi düsündügü bir bayan olan erkek, gidip baska bayanlarla öyle sarmas dolas olmaz.
Siz bir erkekle ayni samimiyete imza atsaniz erkek arkadasiniz ne düsünürdü aceba.
Kendisini savunurken" ben arkadasimin sevgilisine bakacak kadar serefsiz degilim" diyormus. Ama arkadasinin ciktigi kiza " k.sar o kiz, arkadasim keyfine bakiyor öylesine" diyebiliyor.
Madem kiz k.sarsa bende nasipleneyim demis olabilir kendisi.
Buna benzer bir olay bir arkadasimin basina gelmisti.
Arkadasim kiskanmamis gibi yapip konusturdu sevgilisini, sevgilisi " ya bir iki de ben elleyim dedim ne olsa herkes elliyor" demisti.
Bu tarz erkeklerden nefret ederim.
Sizi cantada keklik olarak görürler, ellerine firsat gecincede kacirmazlar.
Hadi yan yana olsa arkadaş olarak diyebiliriz yada yanında arkadaşı varsa.
Fakat sarılarak ne demek bide kız hakkında neler demiş sonra gitmiş ne yapmış...
cnm kızı görsen sende normal değil dersin zaten platin sarısı saçlar falan hani o renkteki kızlara bişey demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama o şuh bakışlar falan çok kötü oldum ya
bide bu yönden düşün canım o resmi çekindikten snra hmn birbirlerinden ayrılmıslar mıdır sence sanmıorm o kız iyice yavsamıstır cnkü bu gibiler sevglsi varmıs evliyms cart curt anlamazlar .s madem kız .....ymıs onunla resim cekine ne ne derler pezev..... k demezler mi cnm
derler canım (insanın sevdiğini böyle insanlarla düşünmesi çok acı sevgilinin de böyle bir adam olduğunu bilmek ayrı bir değişik duygu ama artık sevgilim değilim..zaten çokta birşey demedim tartışmadım bile sadece bitti dedim benim öyle kadınlarla kızlarla sarmaş dolaş insanla işim olmaz dedim bu kadar..aradı mesajlar attı falan..açmadım pislik ya..ya aslında ben o kıza bişey demiyorum bunun gibi afedersin p...çler o hale getirmiyor mu o kızları.. benim peşimden bile 6 7 ay koştu neler yaptı ki ben çok zor bi insanımdır öyle hemen etkilenmem neler neler saysam 4 aydır çıkıoz ama öncesi 7 ay peşinden koşma romantik anlar var canım..
anladım tatlım haklısın sende tabi ya bide kafama takılan bunun arkadas cevreside kötü gbi sanki cnm taamam erkektr o şekildeki kadınlarla munasebeti olablr kendi terchi ama bunun da bi adabı var tek gecelik olur biter oraya buraya geyik gbi yanında tasıyıp arkadslarına da mı sunuyo kızı ne sacmaa ya ymnle
bir de bu kızın fotolarına baktım şimdi benimki yani eski benimki bunun bir fotosuna 1 yıl önce yorum yapmış demiş ki güzelim çok güzel çıkmışsın diye((((((((((8888
evleneceğim kzısın diyor bana..herşeyime karışması yetmezmiş gibi kendi istediği yere gidip geliyor rahat yani..bende çok sessiz sakin bir insanımne zman birşey desem kavga çıktı ağlattı beni bende güvenimi kaybettim..adamda bir çene var anlatamam devamlı kendi haklı..beni zaten hep böyle insanlar buluyor ya (
İnanmıyorummm ya gebertesim geldi ikisini debak canım kusura bakmada seninle kafa bulmuşlar resmn seninki de o kıza hayran bu cok belli bırak yorma kendini onun için beş para etmez bi adam için üzülüpte daha da düşme sana da yazk olur bırak herkes kendi pisliğinde bogulsun seni üzenleri sileceksin hayatından bu kadar basit allana özelden kzın ismini sölesene bi bakıyımm gzl mi mrk ettm pis aran bozan sey(o kıza diorm yanlş olmasn )
burcu ne seninkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?