Face Yüzünden Ayrılıyoruz Sanırım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy face yüzünden ayrılıyoruz ne demek, face çoğu kişiye iyilik yapıyor.insanları tanımak böylece daha kolay değil mi?

Ben bu olayı hiç masum bulmuyorum.
Kız için özellikle de kaşar demişse eğer ;
Çünkü erkeklerin geneli çevresinde kaşar tipli olan kızlara hep hayranlık duyarlar,
hele de bu arkadaşının takıldığı biri ise.. Çok rahat onlar da takılabilir.
O görüşüyor benim ondan neyim eksik derler hep..
Keşke kız doğru düzgün hanımefendi bişey olsaydı. O zaman bu yorumların hiçbirine gerek kalmazdı.
Bence

cevap yazdığın için teşekkürler..ben biliyorum aslında onun o kızı beğendiğini..işte sonra da üzülen hanım hanımcık kızlar oluyor...eminim ikisininde umrunda değildir şuan hiçbirşey..

aslan canım noldu ki..artık benimki değil:)başkasının domuz ya sinirimden çatlıcam(

offf iğrenç bi insan ya para verseler cıkmazmıs azıcık tipe değil de yüreğe baksın . bırak seni kaybettğne yansın ona o güzelliklerin taş gbi hatunların cok faydası olur .s.s onlar mutlu eder onu

offf iğrenç bi insan ya para verseler cıkmazmıs azıcık tipe değil de yüreğe baksın . bırak seni kaybettğne yansın ona o güzelliklerin taş gbi hatunların cok faydası olur .s.s onlar mutlu eder onu

napalım cnm bi gün onada kendi gibi biri denk gelir onu beğenmez başkasına bakar ya da aşağılar o bitmek tükenmek bilmeyen egosu incinir inşallah nediyim ona...ben hayatta barışmam artık onunla..ben gidiyorum kızlar yorumlar için çooookkk teşekkürler:=))

Karaktersiz ahlaksız erkek tipi üzülmeye değmeycek cinsten ama ben de şunu anlamıyorum hani demişsin ya arkadaşım olan sonra hanım hanımcık kızlara oluyor diye peki neden hanım hanımcık kızlarımız da aklı başında düzgün efendi erkekleri tercih etmek yerine böyle ne idüğü belirsiz gözleri felcefir okuyan barlardan çıkmayan tipte erkeklerle beraber oluyorlar ben de bunu anlamıyorum bu tip erkekler kim ne derse desin 10 metre öteden belli ediyorlar kendilerini ama biz kadınlar olarak gidip bunlara yapışıyoruz sonra da üzülüyouz yani.

Son düzenleme:
Kararından dönme bence.

Sevgilin tutarsız davranışlar sergiliyor. Ne demek sarılıp fotoğraf çektirmek eğer sarhoş değilse bunu yapması kesinlikle yanlış eğer sarhoş olup yaptıysa da suçlu çünkü demekki kendini kaybedip kendine hakim olamayan biri.

cnm tam çıkıyordum ki çok güzel bir noktaya değindin..aslında biz kadınlar o erkeğin ne mal olduğunu bile bile beraber oluyoruz değiştirmeye çalışıyoruz bir de bu sürede o kadar yoruluyoruz ki..bir şekilde bişeyine kanıyoruz,aldanıyoruz yanii..diliyle olsun laflarıyla olsun bi şeklde bunlar işlerini biliyorlar.çünkü ben ilk değildim onun için geçmişinde bir sürü kadınlar oldu nelerden hoşlanır şöle böyle biliyorlar.artı bu benim ilk ilişkimdi ciddi anlamda düşündüğüm.şimdi böyle bir adam gelse 10 metre öteden bende tanırım inşallah..bilemedim..ve inşallah tecrübe olmasını diliyorum kendime..

ilk ilişkide insan hatalar yapabiliyor ama sonra sonra akıllanıyoruz biraz da. Bu tip erkeklerden uzak durmak lazım bunlara prim verdikçe kendilerini bir şey sanıyorlar ve bir çok kızın hayallerini yıkıyorlar.

Hazır ilişkin bu kadar yeniyken bence önüne bakmalılsın. Tüm herşey bu denli açıkken bile haklı olduğunu savunan biri.

Şu kızların arkasından k.ş.r vs. vb gibi cümleler kuran erkeklerden nefret ediyorum adam olan söylemez zaten isterse affedersiniz ama para karşılığı yatan bir f...e olsun delikanlı adam konuşmaz namussuzda olsa kimsenin namusuna dil uzatmaz. Benim erkek arkadaşım dese kızarım mesela ki demezde zaten. Erkek adam Doğruyu yanlışı günahı sevabı bilir çok üzgünüm ama erkek arkadaşın karaktersizmiş zaten.
Resim konusuna gelirsek arkadaşının kız arkadaşına o cümleyi kuran ve öylesine çıkıyor diyen erkek onunla her türlü yakınlaşırda bunuda bil yani , arkadaşının kız arkadaşına k.ş.r derken şerefli mı oluyormuş ? İnanma sakın böyle şeylere bunlar çok klasik savunma şekilleri yani kısaca çok iyi yapmışsın.

Böyle insanlara tilt oluyorum .
Madem O ... madem k.... ne işin var o kişiyle ortam da ne diye sarılıyorsun .
İnsan sohbet ettiği sarıldığı insana o.. der mi ?
O zaman sana da p... derler.
Konu sahibi kendisine kötülüğü dokunmamış bir insan için o... diyen yarın sana ne der kim bilir.

hem suçlu hem guçlu bu olmali, seni suçlu durumuna dusurmek için kendisi magdurmus gibi davraniyor, "yok ben oyle s.... miyim" "boyle bir adammiyim" o kadar s.....liysen bir kere arkadasinin kiz arkadasina kasar diyip ardindan çok seviyor gibi sarmas dolas resim çektirme... daha 4 aylik bir iliski arama sorma gelirse ozur dilerse belki ama bu durumda kesinlikle geri adim atma sen haklisin...

adam gibi adam olsa yanında k..ş.. bi kızı taşımaz taşımayı bırak sarılıp foto çektirmez..ne kadar igrenç bi kişilikmiş artık midem kaldırmıyor..bu tipleri çok iyi bilirim ben laylaylom eglensin sana gelince evde oturcaksın çıkmıcaksın onu bunu yapmıcaksın kendi gecelerde sürtücek..canm kusura bakma ama bu ş..... eminimki senide aldatmıştır.daha çok yeni bitirmekle iyi yapmışsın senin durumunda ben olsam arkama asla bakmamm unutma her ilişki bi digerinin provasıdır karşına adam gibi adamlar çıkar umarım :)

Face ile ne ilgisi var ayrılığınızın
Hatta işinize bile yaramış gerçek yüzünü göstermiş sevgilinizin

Sizin bara gitmenizi istemeyen kendi de gitmesin zaten..
Neden sizin gitmenizi istemediğini de anlamışsınız herhalde

Ayrıca cnn24 ceza alır, çünkü arkadaşa eşe dosta profil kullandırmak yasak..

bir de bu kızın fotolarına baktım şimdi benimki yani eski benimki bunun bir fotosuna 1 yıl önce yorum yapmış demiş ki güzelim çok güzel çıkmışsın diye((((((((((8888

güzelim miiiiiiii:S
pufff bence bu cocuktan uzak dur..
o kız bu cocuk ve arkadasları arasında elden ele gezıyor sanırım..
bu nasıl bı ortam anlıyamadım..kımın elı kımın cebınde:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…