Arkadaşlar merhaba ben arkadaşımın üzerinden yazıyorum çünkü benim kadınlar klübünde üyeliğim yok henüz arkadaşım tavsiye etti yaz benimkinden rahatlarsın çok yardımcı oluyor sitede olan herkes dedi bende sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum..
Yeni bir ilşkiye başladım yani 4 ay kadar oldu..Sevgilimle arkadaşları bara gittiler önce sevgilim bana sordu istemezsen gitmem dedi.Bende kimler gidiyor dedim o da söyledi arkadaşlarının kız arkadaşları da vardı benim tanıştığım.Erkek arkadaşım onlardan biriyle sarılıp fotoğraf çektirmiş barda ve o kız hakkında şöyle söylemişti bana o kız kaşar arkadaşım onunla öylesine çıkıyor demişti.Bende o kızdan hiç haz etmediğimi biliyor.ABisinin doğum günü olduğu için bara gitmesine birşey demedim kendisi ben bara gidecek olsam asla istemez ama ben hep anlayışlı olayım diyorum.O kız hemen etiketlemiş bunu ama nasıl sarılmışlar ben erkek arkadaşımın şifresini bildiğimden baktım görünce de bitti diye mesaj attım o kadar kıskandım ki anlatamam..O da diyor ki ben arkadaşım sevgilisine bakacak kadar adi değilim yanında o... olsa bile bakmam kesinlikle diye kendini savunuyor.Sizce ne yapmalıyım((
Ben bu olayı hiç masum bulmuyorum.
Kız için özellikle de kaşar demişse eğer ;
Çünkü erkeklerin geneli çevresinde kaşar tipli olan kızlara hep hayranlık duyarlar,
hele de bu arkadaşının takıldığı biri ise.. Çok rahat onlar da takılabilir.
O görüşüyor benim ondan neyim eksik derler hep..
Keşke kız doğru düzgün hanımefendi bişey olsaydı. O zaman bu yorumların hiçbirine gerek kalmazdı.
Bence
aslan canım noldu ki..artık benimki değil:)başkasının domuz ya sinirimden çatlıcam(
offf iğrenç bi insan ya para verseler cıkmazmıs azıcık tipe değil de yüreğe baksın . bırak seni kaybettğne yansın ona o güzelliklerin taş gbi hatunların cok faydası olur .s.s onlar mutlu eder onu
Karaktersiz ahlaksız erkek tipi üzülmeye değmeycek cinsten ama ben de şunu anlamıyorum hani demişsin ya arkadaşım olan sonra hanım hanımcık kızlara oluyor diye peki neden hanım hanımcık kızlarımız da aklı başında düzgün efendi erkekleri tercih etmek yerine böyle ne idüğü belirsiz gözleri felcefir okuyan barlardan çıkmayan tipte erkeklerle beraber oluyorlar ben de bunu anlamıyorum bu tip erkekler kim ne derse desin 10 metre öteden belli ediyorlar kendilerini ama biz kadınlar olarak gidip bunlara yapışıyoruz sonra da üzülüyouz yani.
cnm tam çıkıyordum ki çok güzel bir noktaya değindin..aslında biz kadınlar o erkeğin ne mal olduğunu bile bile beraber oluyoruz değiştirmeye çalışıyoruz bir de bu sürede o kadar yoruluyoruz ki..bir şekilde bişeyine kanıyoruz,aldanıyoruz yanii..diliyle olsun laflarıyla olsun bi şeklde bunlar işlerini biliyorlar.çünkü ben ilk değildim onun için geçmişinde bir sürü kadınlar oldu nelerden hoşlanır şöle böyle biliyorlar.artı bu benim ilk ilişkimdi ciddi anlamda düşündüğüm.şimdi böyle bir adam gelse 10 metre öteden bende tanırım inşallah..bilemedim..ve inşallah tecrübe olmasını diliyorum kendime..
bir de bu kızın fotolarına baktım şimdi benimki yani eski benimki bunun bir fotosuna 1 yıl önce yorum yapmış demiş ki güzelim çok güzel çıkmışsın diye((((((((((8888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?