Ben sosyal medya kullanan biri değilim ama KK ya neden giriyorsun hadi çık git diye taciz mesajları gelse fena olmaz.İnternetin tümü bağımlılık ya.İnternete bağlanırken neden bağlanıyorsun deseler uygun olur:)
Herşeyi adminden beklemeyinBen sosyal medya kullanan biri değilim ama KK ya neden giriyorsun hadi çık git diye taciz mesajları gelse fena olmaz.
Mune sizden bu konuda bir çalışma bekliyoruz müdürüm.
Sep gelsin beni kovup duruyordu git ders çalış diye. Çarşamba sınavım var daha bi kere okudumHerşeyi adminden beklemeyin
Nefsinize hakim olun
Aferim git ders çalış ne işin var burdaSep gelsin beni kovup duruyordu git ders çalış diye. Çarşamba sınavım var daha bi kere okudum
Bugün depresyondayım sayılmaz.Aferim git ders çalış ne işin var burda
Hiç ya, ben atayım istiyorlar illa kiHerşeyi adminden beklemeyin
Nefsinize hakim olun
Kabul ediyorum buton yapıp atın bizi.Hiç ya, ben atayım istiyorlar illa kiöğrencilere, KPSS'ye çalışanlara bir buton mu yapsak ne yapsak, ders çalışmam lazım dediklerinde basarız butona site dışına atılırlar
Facebook'a rakip mi gelmiş, ben kullanmıyorum kafam rahat, annemin sende hesap aç baskılarına Facebook'la karşı dimdik duruyorum
Bende kullanmıyorum kullananlarıda kınıyorumHiç ya, ben atayım istiyorlar illa kiöğrencilere, KPSS'ye çalışanlara bir buton mu yapsak ne yapsak, ders çalışmam lazım dediklerinde basarız butona site dışına atılırlar
Facebook'a rakip mi gelmiş, ben kullanmıyorum kafam rahat, annemin sende hesap aç baskılarına Facebook'la karşı dimdik duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?