- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
COK haklısın kendı cınslerımıze bu lafları soylemek agır ama napcaksın kardes boyle terbıyesızler va maalesef kuzum yaKızlar daha önce bi konu açmış, faceden kocamı ekleyen bi bayan olduğunu muhtemelen de akrabası olduğunu ve bu duruma çok gıcık olduğumu yazmıştım. O kız kocam isteği sildikten sonra tekrar ekledi kocamı. Yine reddetti eşim. Bu sefer de beni ekledi. Kimsiniz, sizi tanımıyorum diye mesaj gönderdim cevap vermedi. Bu konuyu da şimdi şu yüzden açtım. O zamanlar çoğu arkadaş beni art niyetli, fesat olmakla suçlamıştı, ne vardı ki bunda rastgele eklemiştir, akrabası ayol kabilinden cümlelerle bana saldırılmıştı. Ama gördüğünüz gibi o kız kocamın peşinde olan bir terbiyesiz çıktı. Demek ki neymiş ben haklıymışım. Demek ki neymiş arkadaşım, kuzenim, akrabam deyip hiçbir karşı cinse güvenmeyecekmişsin. Yani ben bile o gün kendim için ne kadar fesatım ben diyecektim az kalsın. Yanılmam bu konularda. Güvenmem elin kızına. Kocamla görüşecek karşı cinsler bellidir annesi, teyzesi, halası, ninesi. Ne kadan geri kafalıyım değil mi? Olsun ben böyle iyiyim.
dört duvar arasına kapatmak bence en güzeli kocalarımızı
yolda yürürken yabancı bi kadınla göz göze mazallar. catlar ölürüm orta yerimden
Siz evli bir erkeği ekleseniz o da kabul etmese tekrar ekleyebilir misiniz?Bir kez daha eklemesi kocanda gözü olduğu anlamına gelmiyor ki. Üstelik senide eklemiş. Ha benimle iletişim kurup sonra kocamla samimi olacaktı diye düşünüyorsan o ayrı
Kızlar daha önce bi konu açmış, faceden kocamı ekleyen bi bayan olduğunu muhtemelen de akrabası olduğunu ve bu duruma çok gıcık olduğumu yazmıştım. O kız kocam isteği sildikten sonra tekrar ekledi kocamı. Yine reddetti eşim. Bu sefer de beni ekledi. Kimsiniz, sizi tanımıyorum diye mesaj gönderdim cevap vermedi. Bu konuyu da şimdi şu yüzden açtım. O zamanlar çoğu arkadaş beni art niyetli, fesat olmakla suçlamıştı, ne vardı ki bunda rastgele eklemiştir, akrabası ayol kabilinden cümlelerle bana saldırılmıştı. Ama gördüğünüz gibi o kız kocamın peşinde olan bir terbiyesiz çıktı. Demek ki neymiş ben haklıymışım. Demek ki neymiş arkadaşım, kuzenim, akrabam deyip hiçbir karşı cinse güvenmeyecekmişsin. Yani ben bile o gün kendim için ne kadar fesatım ben diyecektim az kalsın. Yanılmam bu konularda. Güvenmem elin kızına. Kocamla görüşecek karşı cinsler bellidir annesi, teyzesi, halası, ninesi. Ne kadan geri kafalıyım değil mi? Olsun ben böyle iyiyim.
Ben eniştemle samimi olmadığım gibi kardeşim de benim kocamla samimi olmuyor. Edepli seviyeli bi ilişkimiz var. Kardeşim hiç rahatsız değil bu durumdan. Ben de.Annesi, teyzesi, ninesi...yani işin ucunda kocam varsa, kızkardeşime bile güvenmem mi diyorsunuz?
Aslında kocanıza güveniniz yok gibi...
Siz evli bir erkeği ekleseniz o da kabul etmese tekrar ekleyebilir misiniz?
aynenKocanızın peşinde ama ondan yüz bulamayınca sizi mi eklemiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?