Facebook Belası (Eski mevzu)

sahsahsahdamdamdamararar

İnsanlar arasında da yalnızlık duyulur.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
647
363
88
Kızlar daha önce bi konu açmış, faceden kocamı ekleyen bi bayan olduğunu muhtemelen de akrabası olduğunu ve bu duruma çok gıcık olduğumu yazmıştım. O kız kocam isteği sildikten sonra tekrar ekledi kocamı. Yine reddetti eşim. Bu sefer de beni ekledi. Kimsiniz, sizi tanımıyorum diye mesaj gönderdim cevap vermedi. Bu konuyu da şimdi şu yüzden açtım. O zamanlar çoğu arkadaş beni art niyetli, fesat olmakla suçlamıştı, ne vardı ki bunda rastgele eklemiştir, akrabası ayol kabilinden cümlelerle bana saldırılmıştı. Ama gördüğünüz gibi o kız kocamın peşinde olan bir terbiyesiz çıktı. Demek ki neymiş ben haklıymışım. Demek ki neymiş arkadaşım, kuzenim, akrabam deyip hiçbir karşı cinse güvenmeyecekmişsin. Yani ben bile o gün kendim için ne kadar fesatım ben diyecektim az kalsın. Yanılmam bu konularda. Güvenmem elin kızına. Kocamla görüşecek karşı cinsler bellidir annesi, teyzesi, halası, ninesi. Ne kadan geri kafalıyım değil mi? Olsun ben böyle iyiyim.

COK haklısın kendı cınslerımıze bu lafları soylemek agır ama napcaksın kardes boyle terbıyesızler va maalesef kuzum ya

Kadın arkadaş şakaya gelmez iyi yapmışsınız benimde başıma geldi bu durum eşimi biri eklemişti zamanında face ten kim diye sordum bilmiyorum ortak arkadaşınız var ama dedim sonra ismi neydi dedi söyledim bizim iş yerine yeni girdi galiba ondan eklemiştir sil gitsin dedi silmeden dayanamadım sordum kimsiniz neden eşimi eklediniz dedim iş arkadaşıyım dedi bende eklemeyin gerek yok dedim, sildim gitti kız 2 ay sonra işten ayrılmış evliymiş kendisi başka evli adamla kaçmış istanbuldan kimseye güven olmaz bu zaman da

Evet konuyu açmaktaki amacım ne kadar haklı çıktığımı göstermek. Zira o konum kapatıldığı için oraya yazamıyorum. Ondan yeni konu açtım. Siz güvenmeye devam edin.

Kocanızın peşinde ama ondan yüz bulamayınca sizi mi eklemiş?

Annesi, teyzesi, ninesi...yani işin ucunda kocam varsa, kızkardeşime bile güvenmem mi diyorsunuz?
Aslında kocanıza güveniniz yok gibi...
Ben eniştemle samimi olmadığım gibi kardeşim de benim kocamla samimi olmuyor. Edepli seviyeli bi ilişkimiz var. Kardeşim hiç rahatsız değil bu durumdan. Ben de.

Siz evli bir erkeği ekleseniz o da kabul etmese tekrar ekleyebilir misiniz?

Hayır eklemem. Ama memlekette 70 milyon insan var hepimiz aynı düşünemeyiz değil mi? Belki eşinizin görmediğini düşünmüştür. Sizi ekleyince ne düşündünüz peki? Neden eklemiş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…