Facebook Belası (Eski mevzu)

Hayır eklemem. Ama memlekette 70 milyon insan var hepimiz aynı düşünemeyiz değil mi? Belki eşinizin görmediğini düşünmüştür. Sizi ekleyince ne düşündünüz peki? Neden eklemiş olabilir?
Görmediğini düşünemez isteği sildi. Beni ekleyeceğini zaten biliyor ve bekliyordum. Tam da düşündüğüm gibi oldu. Beni ekleyip bir kez daha şansını deneyecekti, eşimi ekleyecekti. Ortak arkadaşı karısı olduğu için kabul ederdi belki. Onu tekrar eklemese bile benden fotoğraflarımıza falan bakacaktı. Ben hayat arkadaşıydım beni merak etmesi de doğal. Zaten düzgün bi insan olsa mesajıma cevap verirdi. Sindi kaldı.

Evet konuyu açmaktaki amacım ne kadar haklı çıktığımı göstermek. Zira o konum kapatıldığı için oraya yazamıyorum. Ondan yeni konu açtım. Siz güvenmeye devam edin.
bana kocanızın peşinde nasıl oldugunu anladıgınız acıklarmısınız?
sarkıntılık icerikli mesajmı gönderdi eşinize?

Acikcasi bende hic bi akrabalarima %100 güvenmiyorum. Yüzüne gülüp arkadan is ceviren cok var. Fesatliklari vicdanlarindan agir basiyo

Ben eniştemle samimi olmadığım gibi kardeşim de benim kocamla samimi olmuyor. Edepli seviyeli bi ilişkimiz var. Kardeşim hiç rahatsız değil bu durumdan. Ben de.

Valla eşimle kardeşim abi kardeş gibiler. Samimiler yani. Size göre seviyesiz ve edepsiz olabilir ama insanın içi temiz olsun. Kardeşimede güvenmeyeceksem batsın bu dünya

bende konu açtım burada.yanlarında esleri varken arkadaşlarıma slm veremiyorum diye.bazı hatunlar (kendini bilmezler)resmen beni evli adamları baştan çıkaran kişi yaptılar.burada çok kaliteli ,asil ne dediğini bilen arkadaşlarda var ama boş konuşanda var takma bacımm.

hiç geri kafalı değilsin.

Ay bizi yargılarlar sonra da gelip buraya konu açarlar kocam kuzenimle yakınlaştı, kocam en yakın arkadaşımla mesajlaştı. Bazılarına müstehak ta neyse.

Bu facebook zımbırtısını bi benim mensubu bulunduğum çekirdek ailem saçma vede gereksiz buluyor galiba ?

Ne zaman açsam bir facebook vakası. Ekledi, eklemedi, dürttü, sarstı, tıngırdattı vb....

Bizde yok, bi yerimizde eksikte değil yani.

Olmasa nolur ya ? Olmasa tartışılabilecek mevzu bile çıkmayacak.

Valla eşimle kardeşim abi kardeş gibiler. Samimiler yani. Size göre seviyesiz ve edepsiz olabilir ama insanın içi temiz olsun. Kardeşimede güvenmeyeceksem batsın bu dünya
eşimin bi sürü kız arkadaşı var...
layn yoksaaaaa
tutmayın laynnn beniiii :şener şen topuklara dege dege koşan smiy:

Şimdi samimiyetten ne anlıyor arkadaş bilemedim...ben de kız kardeşimin eşiyle kolkola gezip, el ense şakaları yapmıyorum, ama beni arabayla bir yere falan bıraktığı oluyor mesela.
Kardeşimin bana bile güvenmediğini hissettirecek en küçük bişey olsa, bir daha ne eşini ne onu evime sokarım zaten.

edebinle selam verirsen kimse kimseye bişey diyemez. Ama varsa bir edepsizlik her evli kadın rahatsız olur.

e görmüş cevap vermemiş şimdi burdan çıkan sonuç nedir:)
hay ben bu sosyal medyayı
Siz birini ekleseniz eklediğiniz kişi de doğal olarak kimsiniz, tanıyamadm diye bir mesaj yollasa siz cevap vermez misiniz? Kız bile kabullendi suçlu olduğunu da bazı hanımlarımız hala iyilik meleği rolünde.

Evet konuyu açmaktaki amacım ne kadar haklı çıktığımı göstermek. Zira o konum kapatıldığı için oraya yazamıyorum. Ondan yeni konu açtım. Siz güvenmeye devam edin.
ben senin yorumlarını beğeniyorum mantıklı bir kadınsın.. çoğunluktan farklı düşündüğün için geri kafalılık gibi algılanabilir ama ben öyle düşünmüyorum, inşallah hayatında hep mutlu olursun eşinle, çocuklarınla :)

Aklima bir kadin akrabam geldi, biraz teknoloji ozurludur, ama sabah aksam facetedir, kadinlarla muhabbet dedikodu eder, gordugu akrabayi ekler, ama resim ekleyemez, yorum silemez vs.,
Simdi onu dusunuyorum bi akrabayi eklese yine 'Aaaa bu Nerimanin halittt' gibi, adam kabul etmese anlamaz bile, yine ekler, hep telden girdigi icin de arkadas olmayanlarin msjlari telde gorunmuyor, gecen pcden girip gosterdim ona sasirdi.
Demek istedgm cok alakasiz bise de olablr ama bunun yanimda ucan sinege bile guvenmem o ayri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…