Facebook Belası (Eski mevzu)

Ay bizi yargılarlar sonra da gelip buraya konu açarlar kocam kuzenimle yakınlaştı, kocam en yakın arkadaşımla mesajlaştı. Bazılarına müstehak ta neyse.
Kusura bakmayın ama bu konunuz gerçekten hiç inandırıcı değil..Bende gereksiz samimiyetlere karşıyım asla istemem eşimin o şekilde davranmasını o da her zaman mesafesini korur herkese karşı sağolsun..Ama az önce eşimle kuzenim arasındaki yakınlık konusuna yorumlar yazdınız 5 dakika sonra bu konuyu açmanız bana biraz kurgu gibi geldi..

Siz birini ekleseniz eklediğiniz kişi de doğal olarak kimsiniz, tanıyamadm diye bir mesaj yollasa siz cevap vermez misiniz? Kız bile kabullendi suçlu olduğunu da bazı hanımlarımız hala iyilik meleği rolünde.
hayatım tamam bi niyeti varmıştı belkş haspanın da ortada fol yumurta yoksa da kocanla aranı boşyere soğutma ortalıkta kaşar bol önemli olan kocanın canı tost çekmesin:)))

Arkadaşlar devrimiz zina devri olmuş. Her türlü çirkinlik normal kabul edilmeye başladı. Burada birsürü insan var kim hangi dine mensup bilemeyiz. Ama ben müslümanım ve bir müslümanın da kimler mahremi kimler değil a
Bi git işine ya. Kaç zaman önce açtığım konunun devamını yazıyorum gelmiş ne diyorsun. He kurguladım. İşim gücüm yok çünkü başka. Tövbe Yarabbi.

Kocam sağlam ama kimse de istek göndermesin. Gönderemez gönderirse de itinayla had bildirilir. Ben de böyle düşünüyorum.

Eski konular neymiş diye baktım ikiniz mutlu olun zati, o size kendinde arkadaşlarınız için görüşmeye izin vermeme hakkını görüyorsa, siz de kocanız için sanal bile olsalar görün bence de. Aşk nasıl olsa birbirine bakmak değil, birlikte aynı yöne bakmak demek. Sıkıntı yoksa, sorun da çıkmaz.

Valla sizinki geri kafalılıktan ziyade başka bişey. Kendine güvensizlik kocaya güvensizlik. Kişi kendinden bilir işi mi desek yoksa. Böyle hayat mı geçer ya.
Fazla tv seyrediyorsunuz galiba. Kocama veya kendime güvensizliğim olsa eşime çemkirirdim kendimi yer bitirirdim. Benim için endişelenmeyiniz. Özgüvenim gayet yerinde. Allah'a şükür.

Üslubuna dikkat et konuşurken yoksa kiblerim seni..Ayrıca buraya konu açtıysan herkes fikrini söyleyebilir tersleme gibi bir hakkın yok..Ve evet bal gibide kurgu..Az önce yorum yaparken tam onun üstüne bu konuyu açman bana inandırıcı gelmedi..İnsanları suçlar gibi gördünüz mü bana laf söylediniz ama neler oluyor ben haklıydım..Yok efendim kuzenleriniz kocalarınıza yakınlaşır böyle görürsünüz falan..Çok amatörce olmuş :) Bari arayı soğutup öyle açsaydınız daha inandırıcı olurdu...

Kocanızın kafasına kese kağıdı geçirip öyle çıkarın dışarıya.
Biri eşinizi ekledi diye hemen yaftayı yapıştırın.
Üstelik sonra da sizi eklemiş sanırım sizle tanışıp sonra eşinizi baştan çıkaracaktı.
Hey allahım bu durumda eşinize güvenip güvenmediğinizi sorgulayın.
Tanımadığınız insana zaten güvenmezsiniz ama tanımadığınız için. O kişi kotu niyetli olduğu için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…