- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Çok teşekkür ederim.ben senin yorumlarını beğeniyorum mantıklı bir kadınsın.. çoğunluktan farklı düşündüğün için geri kafalılık gibi algılanabilir ama ben öyle düşünmüyorum, inşallah hayatında hep mutlu olursun eşinle, çocuklarınla :)
Kusura bakmayın ama bu konunuz gerçekten hiç inandırıcı değil..Bende gereksiz samimiyetlere karşıyım asla istemem eşimin o şekilde davranmasını o da her zaman mesafesini korur herkese karşı sağolsun..Ama az önce eşimle kuzenim arasındaki yakınlık konusuna yorumlar yazdınız 5 dakika sonra bu konuyu açmanız bana biraz kurgu gibi geldi..Ay bizi yargılarlar sonra da gelip buraya konu açarlar kocam kuzenimle yakınlaştı, kocam en yakın arkadaşımla mesajlaştı. Bazılarına müstehak ta neyse.
eşimin bi sürü kız arkadaşı var...
layn yoksaaaaa
tutmayın laynnn beniiii :şener şen topuklara dege dege koşan smiy:
hayatım tamam bi niyeti varmıştı belkş haspanın da ortada fol yumurta yoksa da kocanla aranı boşyere soğutma ortalıkta kaşar bol önemli olan kocanın canı tost çekmesin:)))Siz birini ekleseniz eklediğiniz kişi de doğal olarak kimsiniz, tanıyamadm diye bir mesaj yollasa siz cevap vermez misiniz? Kız bile kabullendi suçlu olduğunu da bazı hanımlarımız hala iyilik meleği rolünde.
olmaz felsefe yapacauk daha :))Teyyip Emicem hepsini toptan kaldırır işallahhhhh !
(Sıkar! :)
Bi git işine ya. Kaç zaman önce açtığım konunun devamını yazıyorum gelmiş ne diyorsun. He kurguladım. İşim gücüm yok çünkü başka. Tövbe Yarabbi.Kusura bakmayın ama bu konunuz gerçekten hiç inandırıcı değil..Bende gereksiz samimiyetlere karşıyım asla istemem eşimin o şekilde davranmasını o da her zaman mesafesini korur herkese karşı sağolsun..Ama az önce eşimle kuzenim arasındaki yakınlık konusuna yorumlar yazdınız 5 dakika sonra bu konuyu açmanız bana biraz kurgu gibi geldi..
Kocamdan yana bi şüphem yok çok şükür.hayatım tamam bi niyeti varmıştı belkş haspanın da ortada fol yumurta yoksa da kocanla aranı boşyere soğutma ortalıkta kaşar bol önemli olan kocanın canı tost çekmesin:)))
laynnn bunlar bizi keklio.Benimkinin de var. Hemee facebooktan eklemişler. Alçaklar
olmaz felsefe yapacauk daha :))
Kocam sağlam ama kimse de istek göndermesin. Gönderemez gönderirse de itinayla had bildirilir. Ben de böyle düşünüyorum.Kocam sağlamsa isteyen istediği kadar arkadaşlık isteği göndersin ne fark eder? Ayrıca bir yorumunuzda müstehak gibi talihsiz bir ifade kullanmışsınız. Böyle çirkin olayların olmasını engellemek kocalarınızın vazifesidir, sizlerin değil. Yapacak olanı engelleyemezsiniz.
e tamam salla gitsin o zaman buraya niye konu açıon yahu eski konunmuş haklıymışsın yaa özür dileriz mi diyek :)Kocamdan yana bi şüphem yok çok şükür.
Fazla tv seyrediyorsunuz galiba. Kocama veya kendime güvensizliğim olsa eşime çemkirirdim kendimi yer bitirirdim. Benim için endişelenmeyiniz. Özgüvenim gayet yerinde. Allah'a şükür.Valla sizinki geri kafalılıktan ziyade başka bişey. Kendine güvensizlik kocaya güvensizlik. Kişi kendinden bilir işi mi desek yoksa. Böyle hayat mı geçer ya.
Üslubuna dikkat et konuşurken yoksa kiblerim seni..Ayrıca buraya konu açtıysan herkes fikrini söyleyebilir tersleme gibi bir hakkın yok..Ve evet bal gibide kurgu..Az önce yorum yaparken tam onun üstüne bu konuyu açman bana inandırıcı gelmedi..İnsanları suçlar gibi gördünüz mü bana laf söylediniz ama neler oluyor ben haklıydım..Yok efendim kuzenleriniz kocalarınıza yakınlaşır böyle görürsünüz falan..Çok amatörce olmuş :) Bari arayı soğutup öyle açsaydınız daha inandırıcı olurdu...Arkadaşlar devrimiz zina devri olmuş. Her türlü çirkinlik normal kabul edilmeye başladı. Burada birsürü insan var kim hangi dine mensup bilemeyiz. Ama ben müslümanım ve bir müslümanın da kimler mahremi kimler değil a
Bi git işine ya. Kaç zaman önce açtığım konunun devamını yazıyorum gelmiş ne diyorsun. He kurguladım. İşim gücüm yok çünkü başka. Tövbe Yarabbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?