- 3 Ekim 2007
- 3.607
- 967
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
Ne münasebet kimse karışamaz sosyal medya hesaplarınıza. Sizin aklınız yok mu da başkası size akıl veriyor. kesinlikle taviz vermeyin. Taviz tavizi doğururArkadaşlar , erkek arkadaşınız facebook profil ve paylaşımlarınıza karışıyor mu ? Herkese açık paylaşım yapmanıza tepki veriyor mu ? Tüm paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınıza yapmanız ve herkese açık olmaması için baskı uyguluyor mu ? Herkese açık fotoğraf paylaşmak ( tek başınıza veya ailenizle hatta manzara vs...) sorun oluyor mu ? Facebookum herkese kapalı kapak bile koyamıyorum. Düşüncelerinizi net yazar mısınız lütfen. Bıktım bu baskıdan.
mühim olan erkek arkadaşınızın ne istediği değil sizin ne istediğiniz. siz erkek arkadaşınızın isteği mi olsun istiyorsunuz özgürce istediğinizi yapmak mı istiyorsunuz. bütün hareketleriniz erkek arkadaş dediğiniz cezaevi gardiyanının filtresinden geçmeli mi geçmemeli mi o önemli. facebook paylaşımı falan bunlar teferruatArkadaşlar , erkek arkadaşınız facebook profil ve paylaşımlarınıza karışıyor mu ? Herkese açık paylaşım yapmanıza tepki veriyor mu ? Tüm paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınıza yapmanız ve herkese açık olmaması için baskı uyguluyor mu ? Herkese açık fotoğraf paylaşmak ( tek başınıza veya ailenizle hatta manzara vs...) sorun oluyor mu ? Facebookum herkese kapalı kapak bile koyamıyorum. Düşüncelerinizi net yazar mısınız lütfen. Bıktım bu baskıdan.
Esim erkek arkadasim anam babam dahil kimse ne paylasacagima veya herhangi bir kararima KARISAMAZ.Arkadaşlar , erkek arkadaşınız facebook profil ve paylaşımlarınıza karışıyor mu ? Herkese açık paylaşım yapmanıza tepki veriyor mu ? Tüm paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınıza yapmanız ve herkese açık olmaması için baskı uyguluyor mu ? Herkese açık fotoğraf paylaşmak ( tek başınıza veya ailenizle hatta manzara vs...) sorun oluyor mu ? Facebookum herkese kapalı kapak bile koyamıyorum. Düşüncelerinizi net yazar mısınız lütfen. Bıktım bu baskıdan.
Karşı koymak için neyi bekliyorsunuz? Ağzınız diliniz yok mu sizin profiliniz sizin istekleriniz. Ne yapacağınıza kendiniz karar veremiyor musunuz?Arkadaşlar , erkek arkadaşınız facebook profil ve paylaşımlarınıza karışıyor mu ? Herkese açık paylaşım yapmanıza tepki veriyor mu ? Tüm paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınıza yapmanız ve herkese açık olmaması için baskı uyguluyor mu ? Herkese açık fotoğraf paylaşmak ( tek başınıza veya ailenizle hatta manzara vs...) sorun oluyor mu ? Facebookum herkese kapalı kapak bile koyamıyorum. Düşüncelerinizi net yazar mısınız lütfen. Bıktım bu baskıdan.
Arkadaşlar , erkek arkadaşınız facebook profil ve paylaşımlarınıza karışıyor mu ? Herkese açık paylaşım yapmanıza tepki veriyor mu ? Tüm paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınıza yapmanız ve herkese açık olmaması için baskı uyguluyor mu ? Herkese açık fotoğraf paylaşmak ( tek başınıza veya ailenizle hatta manzara vs...) sorun oluyor mu ? Facebookum herkese kapalı kapak bile koyamıyorum. Düşüncelerinizi net yazar mısınız lütfen. Bıktım bu baskıdan.
Arkadaşlar , erkek arkadaşınız facebook profil ve paylaşımlarınıza karışıyor mu ? Herkese açık paylaşım yapmanıza tepki veriyor mu ? Tüm paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınıza yapmanız ve herkese açık olmaması için baskı uyguluyor mu ? Herkese açık fotoğraf paylaşmak ( tek başınıza veya ailenizle hatta manzara vs...) sorun oluyor mu ? Facebookum herkese kapalı kapak bile koyamıyorum. Düşüncelerinizi net yazar mısınız lütfen. Bıktım bu baskıdan.
Biktiysaniz neden tepki vermiyorsunuz çekmek zorunda değilsiniz nisanliniz değil eşiniz değil...izin vermeyin böyle şeylere bırakın gitsinArkadaşlar , erkek arkadaşınız facebook profil ve paylaşımlarınıza karışıyor mu ? Herkese açık paylaşım yapmanıza tepki veriyor mu ? Tüm paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınıza yapmanız ve herkese açık olmaması için baskı uyguluyor mu ? Herkese açık fotoğraf paylaşmak ( tek başınıza veya ailenizle hatta manzara vs...) sorun oluyor mu ? Facebookum herkese kapalı kapak bile koyamıyorum. Düşüncelerinizi net yazar mısınız lütfen. Bıktım bu baskıdan.
Zaten onda narsist kişilik bozukluğu olduğunu yeni öğrendim. Evet amaç köleleştirme. Açtım herkese ve iletişimi kestim. Realde zaten yok. Yurt dışında. Gelincede azıcık zaman ayırırdı. Onun efeliği sosyal medyada. Bu arada bir takip programı aldım. Whatsappta yatana kadar sürekli çevrimiçi. Saat farkımız 8 saat. Belkide çok önceden beri başkaları vardı. İnsan her gün sürekli çevrimiçi olur mu ? Muhakkak bir haltlar yiyor. Bana da sosyal medyada baskı yapıyordu.işte böyle böyle başlıyor şiddet ve köle yapma taktikleri
size hamur gibi şekil vere vere kişiliğinizi bitirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?