Facebook hesabim

tuanah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
275
29
43
Düzce
Merhaba millet
Bu seferde ben ciktim karsiniza
Yillardir kullandigim adima acilmis facebook hesabimi kapattilar
Faceden mesaj geldi kimlik istiyorlarmis,hemen cekip gonderdim.
Basina gelen varmi ne oldu, nasil bi surec hemen acildimi yoksa
10 senelik facebookum copemi gitti.

Tecrubesi olanlardan yardim bekliyorum
Tesekkurler

Kimlik istemeleri falan.. Emin misiniz Facebook yönetiminin gönderdiğinden?

Maglesef oyle
birden baglantim koptu
sifremi girdim acilmadi basta
sonra sifre istedim, bi kod geldi
onu girdim
benim hesabimin fake oldugunu dusunuyorlarmis
isim soy isim girin dedi
3 kez girdim
kimlik gondermeniz gerek acmamiz icin dedi
gonderdim
arastirdim once oyle bi durum varmis.
ama cevap yok 2 saat oldu
ruhum karardi sanki

benimde başıma geldi daha önce. başka biri sizin hesabınıza girmeye çalışmıştır büyük ihtimalle o yüzden hesap askıya alınıyor. tc ad soyad görünür şekilde resim isteniyor. bende atmıştım ve açılmıştı hesabım ama kaç günde açıldı hatırlamıyorum çok uzun sürmemişti

Guvenilmez arkadaşım yaa.. kimlik falan göndermek.. Allah korusun herşey duyuyoruz. . Birde net ortamı. . Neyse inşallah sıkıntı olmaz..

insallah ya cabuk acilsin ay ne illet biseymis
sanki terkedildim

Guvenilmez arkadaşım yaa.. kimlik falan göndermek.. Allah korusun herşey duyuyoruz. . Birde net ortamı. . Neyse inşallah sıkıntı olmaz..

basta korktum ama sanki biri sizi terkeder reflex ile geri dondurmeye calisirsiniz ya
birden yolladim

Muhtemelen bağlantın koptuğunda tekrar bağlanmaya çalıştığın için böyle bir şey olmuştur. Ya da hesabına başkası girmeye çalışmıştır.

Muhtemelen bağlantın koptuğunda tekrar bağlanmaya çalıştığın için böyle bir şey olmuştur. Ya da hesabına başkası girmeye çalışmıştır.

mutlaka calisti
yada son zamanlarda gazzeye o kadar cok uzuldumki paylasimlarim birini rahatsiz etti sahte hesap sikayetimi verdiler ne oyle bisey oldu sanirim.
adresime kimse bakmiyomu duruyomu cok merak ediyorum

sakin olun yahu milyonlarca hesap var sizinkine göz dikmezler merak etmeyin düzelir bugün yarın

Benim de başıma gelmişti. kod bir türlü telefonuma gelmediği için hesabımı askıya almışlardı. Bir türlü giriş yapamadım. Sonra aynı şekilde kimlik fotokopisi istediler.
Benim de tepem attı "aa size ne benim kimliğimden yeaa bi sürü fake hesap var onlarla uğraşın valla mahkemeye veririm sizi" diye hiç resmi olmayan bir dille bayağı carlayan bir mesaj yazmıştım Bir kaç gün içinde açıldı... Göndermedim kimliğimi...
Ama istiyorlar evet. Siz göndermişsiniz bir kaç güne kalmaz açılır.

Benim bildiğim cep telefonu doğrulaması filan îstiyolar. Kimlik resmi filan zannetmiyorum ya.
Adres çubuğuna baksaydın başka bi sayfaya yönlendirilmiş misin filan diye.
Olay doğruysa bile iki saatte cevap gelmez zaten, en 1-2 gün alır da bana pishing gibi geldi.

aynen bende yazdim oyle
kinadigimida yazdim (hemde korktum ya vermezlerse)
vermicem iste vermicem diye inat ederlerse :)))
actim agzimi ama kibarca
10 sene dile kolay
o benim yavrum gibi olmus
nasil bana sahte derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…