Facebook hesabim

Ben de baktım çıkmadı. Askıya alındığı için çıkmamıştır. Açılır merak etme...
Bir kaç gün facebooksuz hayatın tadını çıkar

Kesin biri sikayet etti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde geçen sene istemişlerdi.Adım ve soyadım kısaltılmış olarak yazıyordu benim ama.Ben bazı bilgileri karalayarak göndermiştim.Tam hatırlamıyorum yalan olmasın ama 1 güne falan açılmıştı sanırım.

insallah bnimkide 1 gune acilir
bende green kartimi gonderdim
numarasinida kapatarak gonderdim.
yani sadece isim soyisim ve resmim bide dogum tarihim gozukuyor
ID numarasi gizli cektim

birde bana gonderdikleri mesajda adresime kadar yazmislar
bu nasil is ya Fbi mi basacak beni

insallah bnimkide 1 gune acilir
bende green kartimi gonderdim
numarasinida kapatarak gonderdim.
yani sadece isim soyisim ve resmim bide dogum tarihim gozukuyor
ID numarasi gizli cektim

Bende ad soyad fotoyu açık bırkamıştım tek. Sizin isminiz tam mı yazıyordu acaba?Benim kısaltılmış olduğu için tam isim istemişlerdi.Bu arada bende bir soru sorsam bilen çıkar belki.Benim de birkaç yıl önce hesabım çalındı.Şu an hala duruyor.Onu alabilir miyim,kimle irtibata geçmem gerekir?Bilen çıkar belki :)

Böyle bir uygulama nasıl olabilir ki? Kimlik numaralarıyla mı kaydoluyoruz da bu ortama? Inşaallah gelen mesaj gerçekten site yönetimine aittir de sorun olmaz. Büyük ihtimalle sizi şikayet etmiş olabilirler. Hatta ben de benim adımda bir hesap bulmuştum. Ismim ve soyismimden benden başka kimse yok. Eminim:) kişiyi şikayet ettim. Biraz zaman geçti arama yaptığımda bir daha görmedim. Ama birçok kişinin adı soyadı benzer ülkemizde. Birisi o şekilde şikayet ettiyse o yüzden de istemiş olabilirler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banada olmuştu tc falan gözükmeden sadece adım soyadım gözükür foto göndermiştim anında açtılardı foto ulaşmamıştır belki yeniden deneyin

onu sanirim belli bi sureden sonra kaldiriyorlardi oyle hatirliyorum kullanilmazsa

hic mantikli degil ama oldu
hatta mesaji buraya koymaya calisiyorum basarabilirsem

print screen daki fotoyu bulamadim nerde mesaj aynen soyle

Zaman Tünelinizde gerçek adınız yazmadığını düşündüğümüz için hesabınız geçici olarak durdurulmuştur. Facebook gerçek insanların gerçek kimliklerini kullandığı bir topluluktur. Bağlantı kurduğunuz kişinin kim olduğundan her zaman emin olmanız için tüm kullanıcılarımızın gerçek bilgilerini vermelerini şart koşuyoruz.

Hesabınızı yeniden açmadan önce kimliğinizi doğrulamamız gerekmektedir. Henüz göndermediyseniz, lütfen kimliğinizin bir kopyasını gönderin. Adınızı doğrulamanın en hızlı yolu, bize bir devlet kurumu tarafından verilmiş kimliğinizi göndermektir. Bir devlet kurumu tarafından verilmiş kimliğiniz yoksa, bize aşağıdaki diğer kimlik türlerinden ikisini gönderebilirsiniz:

https://www.facebook.com/help/www/159096464162185

Bu iki belge bir araya getirildiğinde tam adınız, fotoğrafınız ve doğum tarihiniz gözükmelidir.

Bize gereken kimliği gönderdiğinizde, hesabınızı yeniden açmaktan memnuniyet duyacağız.

Hayatta vermem bilgilerimi. O kadar çok güvenlik açığı var ki facebookun. Millet o açıkları çözüp ne paralar alıyor facebooktan
Yapılmayacak şey değil. Başka bir sunucuya yönlendirilmiş bile olabilirsiniz facebook adı altında
Bir de diğer kimlik doğrulama bilgilerinde kredi kartı bile var. Olur mu öyle şey
Çok zor açılan bir şey değil sonuçta açarsın yeni face olur biter

Demek ki artık gerçek kişilerin kullanmasını istiyorlar. Yavaş yavaş bizler için de uygulanacak demektir. 2010 dan beri üyeyim. Eski üyelerden mi başladılar acaba. Sayılı kalacağız desenize:) sitenin yarısından çoğu uyduruk sahte hesaplarla dolu.

haklisiniz ama ID numarami bulamazlar
birde en onemlisi burda para isleriyle ilgili hesaplar icin ssn social securty number olmasi sart.
oda ayri bi karttir benden baskasi kimse bilmez onu
o olmadan hic bisey yapamazlar

hesabim 10 senedir var
ismin soyadim her bilgim dogrudur
kimligimide yolladim hersey kanitli su durumda.

Aynı şekilde düşünüyorum açıkçası. Yani resmi kuruma ait bir site değil ki bu kadar özel bilgiler istiyorlar. Bilgilerimi kaldırmayı bile düşünüyorum gerçi mutlaka depolanıyordur bir yerlerde ama olsun. Kullanmam olur biter. Zaten insanlar yemek fotosu, yer bildiriminden başka güncelleme yapmıyorlar artık.

Banada olmuştu,başka bir kişi hesabınıza ulaşmaya çalışıyor diye mesaj geldi ,daha sonra etiketlediğim kişileri doğrulamamı istediler ,yaklaşık 10 kişi sordular fotolardam ,hepsine doğru cevap verince açılmıştı ,ama kimlik olayını ilk kez duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…