Bilgisayarınızdan o kadar korkmayın yedekleyin başka bir sürücüye. Bir antivirüs programı ile sağlama alın işi. Yukarıda öyle yazdım ama açıkçası benden bilgilerimi isteseler hiçbirini yollamam. Kapatırlarsa kapatsınlar derim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla o ev adresi işini çözemedim. Böyle bir şey nasıl yapabiliyorlar bilemiyorum. Daha da şüphe verici oluyor durum. Kişisel bilgisayarınızı antivirüs programı ile koruyabilirsiniz. Ben fotoğraflarımı filan hep D diskinde yedeklerim. Antivirüs de aktiftir. Ama çok da özel belgelerinizi kişisel bilgisayarınızda tutmamanızı öneririm. Windows bu konuda duyarlı. Öyle farklı yerlere girmedikçe engelleri aşıp zararlı sitelere girmedikçe sorun olmaz.
Bana da oldu,ben göndermedım ama ,uc gun sonra kendı kendıne açıldı
Daha önce benzer bır durum yaşamıştı arkadasım baska bır siteden adamlar dolandırıcı çıkmıstı
O adres dediğiniz konum bilgilerinde rahatlıkla bulunabilir. Ev adresi demişsiniz ama sadece bulunduğunuz ülke ve şehir geçmiş orada. Siz eğer hesabınız elinize geçerse mail adresinizi filan değiştirin yine de. Paylaşıtığımız şeylere dikkat edelim. Önce kendi güvenliğiniz. Ne olursa olsun hiçbir zaman kişisel bilgilerinizi vermeyin sosyal paylaşım sitelerinde.
Eki Görüntüle 1189254 Eki Görüntüle 1189253 Iste kimlik bu eklemeye calistim
şuan hala bilgilerini deşifre etmeye devam ediyorsun konu sahibi. eğer kimlikteki sensen tabi...
Merhaba millet
Bu seferde ben ciktim karsiniza
Yillardir kullandigim adima acilmis facebook hesabimi kapattilar
Faceden mesaj geldi kimlik istiyorlarmis,hemen cekip gonderdim.
Basina gelen varmi ne oldu, nasil bi surec hemen acildimi yoksa
10 senelik facebookum copemi gitti.
Tecrubesi olanlardan yardim bekliyorum
Tesekkurler
Cnm benim basima gelmedi fakat bende suphelenmeye basladim bu son bir aydir benim soyismimle ve ismimle acilmis baska bir face var fake oldugu her halinden belli ama fotoraf benimki degil ! endiselenmeye basladim
Kimlik istemeleri falan.. Emin misiniz Facebook yönetiminin gönderdiğinden?
Bir sorun çıkmadıysa iyi bakalım. :)benimde başıma gelmişti ben kimliği gönderirkn her ihtimale karşı tc.nomu değiştirmiştim üzerinde oynayarak sanal alem ne olur ne olmaz ertesi gün açıldı
Merhaba millet
Bu seferde ben ciktim karsiniza
Yillardir kullandigim adima acilmis facebook hesabimi kapattilar
Faceden mesaj geldi kimlik istiyorlarmis,hemen cekip gonderdim.
Basina gelen varmi ne oldu, nasil bi surec hemen acildimi yoksa
10 senelik facebookum copemi gitti.
Tecrubesi olanlardan yardim bekliyorum
Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?