Facebook iyki varsın :)

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.642
53.475
798
merhaba arkadaslar.. daha önce buraya konu acıp iş yerimde birinden hoslandıgımı ortamın cok kötü dedikodudan geçilmediğini yazmıstım. 15 gün kadar önce facebookta cok vakit harcadıgını söyleyerek msn adresimden ekleyerek hesabını kapattı. İçime bir kurt düştü ama üstelemedim nasıl olsa ortaya cıkar diye.
Bu süreçte msnde tüm mesai saatleri içinde konustuk,
- şuraya gittim, acıktım, susadım, yoruldum, böyle oldu,canım sıkkın, kardeşin nasıl, ankaraya gidelim şuraya gidelim kardeşinin sınavı gitsin havalar güzelleşsin gezeriz-
benim bilgisayarda özel bir işim vardı onu yaptı, kardeşimin ödevine yardım etti. hasta oldum doktora götürürüm ben seni msj at araba şu sokakta die tembihledi. hsonu msj attı nasıl oldum die sordu.
kardeşi geldiğinde hazırladıgım seylerden ona da göndermiştim, aksam msj atıp teşekkür etmiş. ve biz o msjla tam 4,5 saat msjlastık, 46 msj.
calıstıgım odaya geldiginde onunla hiç ilgilenmedigimi üstelik yüzüne bile bakmadıgımı cok bozuldugunu söyledi.
bende onda calıstıgım ilçe sınırları içinde bir bardak su yok sana dedim...
bişey demedi, süper cvptı ben anladım dedi..
aklınıza gelebilecek tüm mantıklı mantıksız şeylerden konustuk. bu konusmaların yarısı arkadasca ise yarısı özel bi ilgiyi belirten konusmalardı. ve tek bir kelime kız arkadasından! konusmadık.
bütün bunlardan sonra aksamki sampiyonluk macından sonra facebook hesabını acmıs, telefonumdan tesadüf eseri girdim ve bilgilerine girecegim tuttu ".... ....." ile ilişkisi var yazıyordu.. hemen bilgisayarımı actım orada kesinlikle böyle bişey yok. gizlemiş ve o gariban kız da bunu bilmiyor, ismi var zannediyor..
"yalan söylemek beceri ister ve biz hep becerikli insanlara asık oluruz" yazmıs, olmaaa sakın olma yazdım, cvp olarak olmaz tarzım bu mutlaka bulmam lazım öylesini :) demiş ve anında hesap kapandı..

çattımmı yine bi manyaga.. ben bana yaptıgı herseyi geçtim, kız arkadası olabilir hersey olabilir ama neden inatla yok diyor bana.. ben ne yapayım yardım edin nolur..

bu arada yanlıs anlasılmak istemem. su anda onunla eskisi gibi sohbet etmeyi asla düşünmüyorum, kardeşine özel ders veriyorum özel dersten cok kardeşi ile aramızda özel bir bag oldu. onu yanlız bırakmak istemiyorum, fakat kardeşi ile görüşüp ona tavır almam cok saçma. bu durumu sormam da saçma saçmadan öte basit ben kendine yakıstıramıyorum.. ve en önemlisi ben hala onu görünce yaprak gibi titriyorumm.. nasıl toparlayacagım ben kendimi..

telefondan gırdıgınızde .... ile ilişkisi var yazıyordu da bilgisayardan gırdıgınızde gizliydi oyle mı nasıl oluyor bu yaaa ben bu ozellıgı bılmıyorum:44:

buarada kesınlıkle sormayın kız arkadasn varmıs yalan soyledın bılmem ne dıye,ama mutlaka uzaklasın msnde iş yerınde vs mesafenızı koyun konusmayın,sadece kardesıne ders werırsınız,duygularınıza manı olun derım.

facebook mobil içinde aynı ayarları tekrar yapmanız gerekiyor. ama atlamış, nasıl olduysa Allah karsıma cıkaracak ya.. Ben herseyi anlarım, aklıma tüm ihtimaller geliyor, çekişmeli bir ilişki, cok yogun olmayan duygular, bi anda benden etkilenmesi hersey.. ama bana öncelikle bir arkadas olarak bunu anlatacaktı.. yok dedi yok dedi ısrarla.. tek kelime etmedi.. mahvoldum ben..

Böylesine yalancı bir adamı unutmanız çok daha kolay!
Allahın şanslı kuluymuşsunuz.

Biliyormusunuz hiç sormadım hep kendiliginden acıldı konu. öncelikle bir insan olarak baktım karsımdakine, insan kazanmak istedim önce.. su anda da bir insana bunları yakıstıramıyorum.. herseyi anlıyorum onca muhabbetin hatrına bunları yakıstıramıyorum..

cuma rahatsızdım dün sormustu nasıl oldum diye. saat 5 te tekrar msj atmış, iyi olmusmuyum :47:

cvp vermedim.. sadece olurda bir gün facebook u acarsan mobil ayarlarına bi daha bak demek istiyorum..

yada normal bi şekilde muhabbet ederken, bir gün beni ... ile tanıstırsana veya .. nasıl diye soruvermek..

:47:

niye soracaksın nıye muhatap olup kendınle ödüllendıreceksın bu şahsı??

sana yaramayacakkı muhatap olmak..o yzsüz karlı çıkacak..

başka bır arkadaşa daha yazdım sanada yazayım.bır kamyoncu atasözü deeeerrki kızıımm;

:47:yol ver gıtsin:1:

yazık kıza.. bazen burda konular acılıyor, iş yerinde erkek arkadasım nişanlımın bayan arkadası diye.. allah askına söyleyin şimdi benim ne suçum var..

yazık kıza.. bazen burda konular acılıyor, iş yerinde erkek arkadasım nişanlımın bayan arkadası diye.. allah askına söyleyin şimdi benim ne suçum var..

sizin suçunuz nee??

bu ınsan çıkmış karşınıza..ALLAH yol gostermiş yürü ya kulum demiş..

emınım o kızada yardım eder sizi gözeten ALLAH..

size düşen sorularla boğuşmak yerıne yanından yöresınden el etek çekmek.. en güzel erdem bu olacaktır..

geriside zaman..

Son düzenleme:
bu konuda da maddi çözümlere ihtiyacım var.. msnde engellesemmi. acıp konusmasammı.. yoksa direk siz diye cvplasam mı.. cekilecegim ztn en derinden ama nasıl en uygunu hangisi..
toplasanız 1,5 ayda her mesai günü 5 kere ben yazmısımdır.. o laf atmadan konusmadım bile..

bu konuda da maddi çözümlere ihtiyacım var.. msnde engellesemmi. acıp konusmasammı.. yoksa direk siz diye cvplasam mı.. cekilecegim ztn en derinden ama nasıl en uygunu hangisi..
toplasanız 1,5 ayda her mesai günü 5 kere ben yazmısımdır.. o laf atmadan konusmadım bile..

bu şahıs bu kadar umurunuzda mı diye bence bır soluklanıp kızgınlığı bırakıp düşünun..

msnde engellemek yerıne hıç masrafsız yenı bır adres alabılırsnız..bılmesı gerekmez..

en derınden değil bırden koparın ilişkiyı..kışının bır parça umrundaysanız bu da koyar ona merak etmeyın..

hala cvp vereceksenız,ben boyle bırını nasıl gordum kaale aldım muhatap oldum dıye pişman olmayacağınızdan emın olun..değer mi? değmez mi?

kız hakkında facebookta tek bir iz yok, ne bir begeni ne bir yazı ne bir paylaşım ne bir aşk sözcügü aşk sarkısı .. pardon tek bir iz var, kasım ayı sonunda yer bildiriminde bulunmus altına yorum yapanlara da ama ben ... ile yedim demişti. ilk işe basladıgında konusmustuk uzun süreli bir ilişkiden ekim ayında kopmus, kız aldatmıs.. kızlara hiç yakısmıyor demiştik.. ama bu kız o değil, bu kızdan hiç bahsetmedi. bana deil etrafımdakilerede bahsetmedi.. aklım almıyor..

ben cok duygusalım.. şoka girdim resmen bugün o yazıyı gördüğümde.. ya bu insanın 2 kopyası var biri kızla biri benim gördüğüm.. ya da ben cidden safım, karsımdaki usta bir yalancı..
ztn o adresim farklı bi adres 2 adresi dönüşümlü kullanıyorum.. bu adrese eklemiştim ki iş yerinde bişey olursa hani nerde o ekli deil demek için.

ben cok duygusalım.. şoka girdim resmen bugün o yazıyı gördüğümde.. ya bu insanın 2 kopyası var biri kızla biri benim gördüğüm.. ya da ben cidden safım, karsımdaki usta bir yalancı..
ztn o adresim farklı bi adres 2 adresi dönüşümlü kullanıyorum.. bu adrese eklemiştim ki iş yerinde bişey olursa hani nerde o ekli deil demek için.

ben size özetleyeyım durumunuzu..

siz sevıyorsunuz..vazgeçmemek için tutunacak bır dala ıhtıyaç var..bulursanız göruşeceksınız..dışardan boyle görunuyor..

aklınızsa şunları yazdırmış sıze;; o yalancının ya ıkı kopyası var,ya ben safım..

başka söze gerek yok..

bol şans..yanınıza ya kalp alacak kırılıcak yapıştıracaksınız..ya akıl alacaksınız iyiki dıyeceksınız..

Back
X