• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook kişiler

Yanlış alintiladim. Arkadaşlar şimdi siz iki yeri karıştırıyorsunuz. Konu sahibinin bahsettiği yer faceten çıkış falan yapıp geri açınca karşınıza çıkar ve "rehberimdekileri aktar" der eğer tamam derseniz,rehberde olanların sayfalarını çıkartır,eğer face adresi yoksa isim,numara ve üye olunca ekle diye bir ifade çıkar. Sizin karıştırdığınız yer "tanıyor olabileceğiniz kişiler " kısmı. Oda arkadaşın arkadaşı,sizin arattiklariniz ya da size bakanlar falan çıkar. Umarım açıklayabilmişimdir.
Ama ikinci attığı resimde Facebook açık çıkış yapılmamış bir bakın isterseniz . Orada kafam karıştı zaten benim. Yoksa sizin dediğiniz doğru.

Öyle deme be:confused:
bende geçen bir sehrin adını yazıp arattım laf olsun iki güzel yer goreyim diye ilk cikan sayfa o şehirde işe başlayan bir mühendisti. bende baktım .

Şehir Boston ülke ABD:KK71:

Işte bunlar hep can sıkıntısı.
A-aa delinin zoruna bak gelmiş profilime bakıyor :110: sendeki de ne can sıkıntısı öyle :D aklında bile kalmış:halay:

Face arkadaşımin telefon benim. Burda çıkan kişilerin bir çoğu onun arkadaşı akrabası ve nasıl kaydettiyse o şekil çıkmış 2 kadın numarası var ve onlar kayıtlı mi onda değil mi bunu merak ettim.

Face arkadaşımin telefon benim. Burda çıkan kişilerin bir çoğu onun arkadaşı akrabası ve nasıl kaydettiyse o şekil çıkmış 2 kadın numarası var ve onlar kayıtlı mi onda değil mi bunu merak ettim.
O numaraların hepsi arkadaşınızın rehberinde kayıtlı olanlar. Dediğim gibi mesela eşimin faceni benim telefonumda acinca,onun rehberinde olup, o çıkan kısma daha önce evet dediği için benimbtelde açsa bile görünüyor

Ben bu arkadaşı aradım böyle numara kayitlimj sende demek yerine beni bi numara aradı sonu bu ismi buymus Ali ile konuşman beni rahatsız ediyor dedi kim bu dedim öyle bir numara yok bende dedi. Numaranin tamamı ne dedi söyledim yok bende öyle biri o isimde birini tanımıyorum dedi
Ama hepsi onun tanıdığı insanlar. Mesela bir adam var hep x emmi derler o şekilde kayıtlı cikti

Uzun zamandır kullanmıyorum ama eskiden kullanıyordum. O zaman telefon rehberinizde, mailinizde kayıtlı kişiler, şayet o telefon numarası ve maille açtıysanız hesabı, direkt tanıyor olabileceğiniz kişiler olarak listeleniyordu.

Ben bu arkadaşı aradım böyle numara kayitlimj sende demek yerine beni bi numara aradı sonu bu ismi buymus Ali ile konuşman beni rahatsız ediyor dedi kim bu dedim öyle bir numara yok bende dedi. Numaranin tamamı ne dedi söyledim yok bende öyle biri o isimde birini tanımıyorum dedi
Ama hepsi onun tanıdığı insanlar. Mesela bir adam var hep x emmi derler o şekilde kayıtlı cikti
Maalesef o numaralar arkadaşımızda kayıtlı. Belki kendide bilmiyordur:halay:

Boskume Boskume buna bakar mısınız. Face açık altında da öneri kişileri var. Yukarda yazılan bambaşka bişey altta ilan öneri. Bana da çıkıyor işte bu kişiler. Ama tanımıyorum mesela. Kayıtlı da değil.
Bu görüntüde görünen isim ve numaralar sizin rehberinizde kayitlidir. Sonradan silmiş olsanız bile bu kısma onay verdiğinizde rehberde varsa yinede çıkar siz kaldır seçeneğine basana kadar

O zaman sıkıntı...

Back
X