Çözümü yokMerhaba kk üyeleri, facebookta arkadaş listemde olan, listeden nezaket gereği çıkarmak istemediğim fakat bana özelden mesaj atmasını ve oyun isteği göndermesini istemediğim birini nasıl kısıtlayabilirim? Arkadaş listemde kalsın ama mesaj ve oyun isteği gönderemesin nasıl olur bu?
Çözümü yok
Merhaba kk üyeleri, facebookta arkadaş listemde olan, listeden nezaket gereği çıkarmak istemediğim fakat bana özelden mesaj atmasını ve oyun isteği göndermesini istemediğim birini nasıl kısıtlayabilirim? Arkadaş listemde kalsın ama mesaj ve oyun isteği gönderemesin nasıl olur bu?
teşekkür ederim iş gereği listemde ekli olan bir bey, oyun isteği gönderiyor sürekli ve bir kaç saat önce de özelden mesaj attı evli bir adam niyetinin iyi olmadığını hissettim nedense, sanırım engellemek en iyisi olacakmesaj göndermemesi için engellemen lazım diye biliyorum. Engellemek için de arkadaşlarından çıkarman.. Ben bu durumda bazı insanları her fotoğrafımı görmesinler diye kısıtlılara alıyorum. Ama onda mesaj atabiliyorlar.
messangerda nasıl yapılıyor?Var bu özellik messengerde engelleyebiliyorsunuz mesajları engelle seçeneğiyle. Ben çok yaptım.
Çok teşekkür ederim :)Link vermek yasak mı bilmiyorum ama burada nasıl engelleyeceğiniz yazıyor.
https://tr-tr.facebook.com/help/messenger-app/204908296312159?helpref=faq_content
Var bu özellik messengerde engelleyebiliyorsunuz mesajları engelle seçeneğiyle. Ben çok yaptım.
Var bu özellik messengerde engelleyebiliyorsunuz mesajları engelle seçeneğiyle. Ben çok yaptım.
Kişiyi tamamen engelledim canım ama bu yöntemi başkaları için deneyeceğim çok teşekkürler :)Oldu mu? :)
Kişiyi tamamen engelledim canım ama bu yöntemi başkaları için deneyeceğim çok teşekkürler :)
Aynen çok rahatsız oldum evli barklı adam bana ne demeye oyun isteği gönderiyor ki hadsiz işteFazlaca rahatsız ediyorsa tümden engellemek en iyisi tabii ki.
Rica ederim :)
Oyun isteği herkese gidiyor sadece size değil oyun mesajida engellenebiliyorAynen çok rahatsız oldum evli barklı adam bana ne demeye oyun isteği gönderiyor ki hadsiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?