Facebook messenger

juanetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
51
72
88
Whatsapp messenger'da kişinin yanında daire içine aldığım işaretten varsa o kişinin rehberinde kayıtlı olduğu anlamına mı geliyor?

Eklentiler

• IMG_2309.webp
    IMG_2309.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 247
Emin degilim ama o kişi de facebook messenger kullanıyor manasına gelebilir

telefon numarasını face ye yazmayan kişilerde çıkmayabilir . Mesela benim numarak facede yok 1 kere başkasının numarasını senin numaran mı diye sormuştu o numarayı aramıştım :D :D

Daha once bu kisiyle iletisim kurulmus demek oluyo. Messengerdan konusulmus demek muhtemelen o kisi. Face listesinde yoktur

O kişi senin telefonunda kayıtlı anlamına geliyor.Ben eşimle ortak kullanıyorum Facebook ve Facebook'ta ekli olmayan eşimin telefonunda kayıtlı olan numaralar bu şekilde çıkıyor

O kişi senin telefonunda kayıtlı anlamına geliyor.Ben eşimle ortak kullanıyorum Facebook ve Facebook'ta ekli olmayan eşimin telefonunda kayıtlı olan numaralar bu şekilde çıkıyor
Bende yakaladım aynı şekilde mesengerde gördüm ismi rehperinizdr ekli diye göründü sonra baktım rehpene tek tek numarayı buldum bir bayan :(

Bende yakaladım aynı şekilde mesengerde gördüm ismi rehperinizdr ekli diye göründü sonra baktım rehpene tek tek numarayı buldum bir bayan :KK43:
Evet direk çıkıyor zaten.Hatta bendekilerde çıkıyor okuldan erkek arkadaşlarım eskiden ekli olanlar onlar bile gözüktü .Tabi erkekler detaycı olmadığı için farketmedi bile.Numaraları alın kaydedin bence uyandırmayın bir süre.

Back
X