Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
telefon numarasını face ye yazmayan kişilerde çıkmayabilir . Mesela benim numarak facede yok 1 kere başkasının numarasını senin numaran mı diye sormuştu o numarayı aramıştım
O kişi senin telefonunda kayıtlı anlamına geliyor.Ben eşimle ortak kullanıyorum Facebook ve Facebook'ta ekli olmayan eşimin telefonunda kayıtlı olan numaralar bu şekilde çıkıyor
O kişi senin telefonunda kayıtlı anlamına geliyor.Ben eşimle ortak kullanıyorum Facebook ve Facebook'ta ekli olmayan eşimin telefonunda kayıtlı olan numaralar bu şekilde çıkıyor
Evet direk çıkıyor zaten.Hatta bendekilerde çıkıyor okuldan erkek arkadaşlarım eskiden ekli olanlar onlar bile gözüktü .Tabi erkekler detaycı olmadığı için farketmedi bile.Numaraları alın kaydedin bence uyandırmayın bir süre.