Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam şimdi hak verebilirim bu haline Ama kızı da tamamen silmen gerekir neden hala duruyor? Evlendikten sonra eşinde durması hiç iyi birşey değil her ikinizden de engelle bence. Arkadaş dost diye birşey yok valla daha geçen gün 11 yıllık arkadaşımı postaladım ve her yerden engelledim.
Bu zamana kadar silmedim bundan sonra da bilmiyorum nasıl silerim. Şeytan diyor ki silmekle kalma bütün lafları tek tek vur yüzüne için soğusun
Ama yakınımda olması hoşuma gidiyor. Bundan bir çeşit zevk alıyorum. Bi ara geldi beni tebrik etti mesela.. çok mutlu ol canım arkadaşım benim sen mutlu olmayı hakediyorsun dedi.
Tabi ki yani belki o gün işyerinde canı bir şeye sıkıldı. Ama ben hemen kendi içimde kıyaslamaya gidiyorum. Ona belli etmiyorum, bişey söylemiyorum bu konuda. Aklımda deli düşünceler geçiyor anlık olarak sadece o
Bu zamana kadar silmedim bundan sonra da bilmiyorum nasıl silerim. Şeytan diyor ki silmekle kalma bütün lafları tek tek vur yüzüne için soğusun
Ama yakınımda olması hoşuma gidiyor. Bundan bir çeşit zevk alıyorum. Bi ara geldi beni tebrik etti mesela.. çok mutlu ol canım arkadaşım benim sen mutlu olmayı hakediyorsun dedi.