Facebook Profesörleri

Seni zamanında o kızla mı aldatmıştı??
Daha doğrusu seni o kızla, o kızı seninle aldatıyor oluyor :KK43:
Nasıl evlendin böyle biriyle anlamadım ben ya ..
Evet bazen diyorum keşke başka biri çıksaydı karşıma. Bütün bu tantanadan uzak. Ama olmadı.. Başka birine aşık olup çekip gitmeyi isterdim.

Tamam şimdi hak verebilirim bu haline Ama kızı da tamamen silmen gerekir neden hala duruyor? Evlendikten sonra eşinde durması hiç iyi birşey değil her ikinizden de engelle bence. Arkadaş dost diye birşey yok valla daha geçen gün 11 yıllık arkadaşımı postaladım ve her yerden engelledim.
Bu zamana kadar silmedim bundan sonra da bilmiyorum nasıl silerim. Şeytan diyor ki silmekle kalma bütün lafları tek tek vur yüzüne için soğusun:sinirli:
Ama yakınımda olması hoşuma gidiyor. Bundan bir çeşit zevk alıyorum. Bi ara geldi beni tebrik etti mesela.. çok mutlu ol canım arkadaşım benim sen mutlu olmayı hakediyorsun dedi. :KK53::KK70:

Bu kuşkunun ta kendisi. Cok naz asik usandirir. Seviyorsa da bikar bu sekilde. Insaniz her daim sicak olamayiz. Soğuk da olunur asabi de
Tabi ki yani belki o gün işyerinde canı bir şeye sıkıldı. Ama ben hemen kendi içimde kıyaslamaya gidiyorum. Ona belli etmiyorum, bişey söylemiyorum bu konuda. Aklımda deli düşünceler geçiyor anlık olarak sadece o

Bu zamana kadar silmedim bundan sonra da bilmiyorum nasıl silerim. Şeytan diyor ki silmekle kalma bütün lafları tek tek vur yüzüne için soğusun:sinirli:
Ama yakınımda olması hoşuma gidiyor. Bundan bir çeşit zevk alıyorum. Bi ara geldi beni tebrik etti mesela.. çok mutlu ol canım arkadaşım benim sen mutlu olmayı hakediyorsun dedi. :KK53::KK70:

Ayy şaka gibi :bicak:
Düşmanını yakınında tut demişler,ama ben yapamıyorum onu :63:

Back
X