• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Profesörleri

Msn mi kullanıyorsunuz hala :halay: allah aşkına ne kadar gereksiz bir şeye takılmışsınız. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Eşiniz belki kızı çoktan unutmuştu ama siz fotoğrafını atıp kızı kendi ellerinizle gösterdiniz adama

Şuan msn var mı bende kullanmak istiyorum çok güzeldi

En Büyük KK MSN Grubu istiyoruz... onu msj sesi bile cok güzeldi ya.

iyi olmus artik o resme bakip sinir olmazsiniz:KK200:
MSN dediğim facebook messenger arkadaşlar.. :KK48:

Msn dediği facebook messenger sanırım neyse. Böyle şeylere takılmak eşinizin gözünde sizi özgüvensiz, kıskanç bir kadın yapar ve gözden düşürür. Bence bunlara dikkat etmelisiniz, hoş şeyler değil siz sevgili olmadan önce olan şeylere takılmak. Fotoğrafı kaldırmamıştır herkese açıksa gizlilik ayarını değiştirmiştir. Belki stalkladığınızı fark etmiş de olabilir, yanlışlıkla beğen falan tıkladıysanız istemsizce ya da çok stalkladığınız insanlar o insana tanıyor olabileceğiniz kişiler şeklinde düşüyor, kıllanmıştır. Beni eski sevgilimin stalkladığını oradan anladım ben mesela.
öncelikle evet facebook messenger dan bahsediyordum. Şimdi aslında olay biraz daha farklı. Biz sevgili diye başladık ama araya bu kız girdiği için ayrıldık. Bu kızın da aslında başka bir sevgilisi olduğundan bana oynadı. Benden bilgi alıp, işini yürüttü. Kız benim de arkadaşım o yüzden bende de ekli. Arkadaşım dediğim lafın gelişi işte. Ben işte sizin bahsettiğiniz kıskançlık triplerine girmemek için kızı silmesini istemedim. Geçmişteki hiçbir sevgilisini sil şöyle yap böyle yap demedim.
Fotoğrafa takıntım şurdan geliyor. O geçmiş tarihte o beğeni bildirimi görünce çok üzülmüştüm. Çünkü o zaman ben de vardım. Sadece beni yok gibi görüyorlardı o kadar.
Dediğim gibi kız bende de ekli olduğundan beğene tıklamadım.
Ay bu arada o stalklananların oraya düştüğü doğru mu yaa :olamaz:

gerçekten çok ilginçsiniz ya.

evet kesin aralarında bişey var. kocan seni aldatıyor bence.

Ay bu takıntılı ruhlar fena gerçekten. Yahu siz daha sevgili bile değilken yaptığı beğeniyi taa evlenince çıkarıp geri al demek ne demektir? kızı sürekli.takip ediyoyordunuz demek ki.yani. bu kadar da özgüveninizi küçültmeyin eşlerinize karşı yaa. yok foto silinmiş de niye silinmiş de çok mu boşsunus bu işlerle uğraşıyorsunuz
olayı tam anlatamadım ama dilerim sizin hayatınıza takıntı yapacağınız olaylar başınıza gelmez.

Msn mi kullanıyorsunuz hala :halay: allah aşkına ne kadar gereksiz bir şeye takılmışsınız. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Eşiniz belki kızı çoktan unutmuştu ama siz fotoğrafını atıp kızı kendi ellerinizle gösterdiniz adama
unutmamıştır ya ne unutacak. face'inde var ki hala. fotoğraf paylaştıkça görüyo. Siz bana hala kıskanç deyin, facebooktan sildirmedim ya daha ne istiyonuz anlamıyom ki ben sizi:KK48:

Sizin fotoyu görüp görmemeniz begeni ile alakalı değil. Foto gizli olsa, beğeniyi de görümezdiniz zaten. Demekki herkese açık bir paylaşımdı gördünüz. Neden resim kayboldu bilmiyorum ama eşiniz sizi tanımadan önce bir kızın resmini beğenmesine takılmanızı çok normal görmedim.
kız bende de ekli. ahh ahhh keşke beni tanımadan önce olsaydı. Olayı konuda çok detaylandırmak istemediğimden yazmadım da ben de vardım canısı arada.

Arkadaşım dediğin kızı mı kıskanıyorsun? Sen niye tedavi olmuyorsun tatlım ya? Böyle bir kafayla dünyaya zararın oluyor farkındasın dimi?
Benim zararim kendime ama bence siz biraz sakinleşin. Zira yakın zamanda dünyalar tatlısı bir bebeğiniz olacak. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Evlendiniz ve eşinizden eski begendiği kızın fotosundaki
Beğeniyi kaldırmasını istediniz öyle mi
Şok oldum suanda:)
Eşinde ekli mi o kız hala
Yoksa kızın fotosu herkese acık mi
Kac sene evvelki beğeni bu
evet eşimde ekli hala. kaldır demedim o da kaldırmadı. siz benim özgüvenimle dalga geçin daha :KK70:
kız bende de ekli beybi ordan biliyorum. olay biraz arapsaçı dallas mahiyetinde o yüzden pek detaylara girmedim

Benim zararim kendime ama bence siz biraz sakinleşin. Zira yakın zamanda dünyalar tatlısı bir bebeğiniz olacak. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Ben gayet sakinim tatlım :))
Böyle düşüncelere sahip olan bir kişiyi de kaale alamam şahsen.. :KK45:

Eşinizin beğenisini geri aldığının bildirimi gitmiyor kıza.Umarım aralarında bir diyolağa sebep olmamışsınızdır.Resmin gizliliğini değiştirmiş muhtemelen.Sadece arkadaşlar olarak değiştirmişse siz göremezsiniz.Ama onun arkadaşları görür.Niye birden bire eski resmin ayarları ile oynasın oda bir muamma.Neyse aklınızı daha da bulandırmayayım.
kız bende de ekli de ben tee geçmiş zamanda görmüştüm beğendiğini. böyle bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşmesin mii. Çok kötü olmuştum, ağlamıştım hatta.
Çünkü o aşkın gözü körlüğüne evlendiğim adam, beni bir kenarda tutup bu kızla da görüşüyordu muhtemelen. Kız da benim arkadaşım ya güya, bana çaktırmıyo benden bilgi almaya çalışıyo aramız nasıl diye. Sonra tabi ben tüm cesaretimi topladım aseletimi de koydum bavula, çıktım karşısına bu adamın. Dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu tabi yok öyle bişey, sen yanlış anladın falan dedi, inanır mıyım hiç. Kızın eski fotoğraflarına bakıp beğeniyo bi de bana diyo ki yok öyle birşey. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi. Nasıl bir hınçsa bende ki. :sinirli:
ha diyeceksiniz ki fotoğrafta beğeniyi geri alsa noluur almasa noluur.. aslında o da doğru, hiç ellemesem iyiydi:KK51:

Ben gayet sakinim tatlım :))
Böyle düşüncelere sahip olan bir kişiyi de kaale alamam şahsen.. :KK45:
çok sevindim. Sakin olun tabi, sonuçta sinirlenirseniz sinir bebeğinize geçer mazallah. Allah sakınsın, 40 binlerce kere maşallah:KK54:

Back
X