- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
Çünkü kız benim de arkadaşım![]()
Arkadaşım dediğin kızı mı kıskanıyorsun? Sen niye tedavi olmuyorsun tatlım ya? Böyle bir kafayla dünyaya zararın oluyor farkındasın dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü kız benim de arkadaşım![]()
Msn mi kullanıyorsunuz halaallah aşkına ne kadar gereksiz bir şeye takılmışsınız. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Eşiniz belki kızı çoktan unutmuştu ama siz fotoğrafını atıp kızı kendi ellerinizle gösterdiniz adama
Şuan msn var mı bende kullanmak istiyorum çok güzeldi
MSN dediğim facebook messenger arkadaşlar..MSN Grubu istiyoruz... onu msj sesi bile cok güzeldi ya.
iyi olmus artik o resme bakip sinir olmazsiniz![]()
öncelikle evet facebook messenger dan bahsediyordum. Şimdi aslında olay biraz daha farklı. Biz sevgili diye başladık ama araya bu kız girdiği için ayrıldık. Bu kızın da aslında başka bir sevgilisi olduğundan bana oynadı. Benden bilgi alıp, işini yürüttü. Kız benim de arkadaşım o yüzden bende de ekli. Arkadaşım dediğim lafın gelişi işte. Ben işte sizin bahsettiğiniz kıskançlık triplerine girmemek için kızı silmesini istemedim. Geçmişteki hiçbir sevgilisini sil şöyle yap böyle yap demedim.Msn dediği facebook messenger sanırım neyse. Böyle şeylere takılmak eşinizin gözünde sizi özgüvensiz, kıskanç bir kadın yapar ve gözden düşürür. Bence bunlara dikkat etmelisiniz, hoş şeyler değil siz sevgili olmadan önce olan şeylere takılmak. Fotoğrafı kaldırmamıştır herkese açıksa gizlilik ayarını değiştirmiştir. Belki stalkladığınızı fark etmiş de olabilir, yanlışlıkla beğen falan tıkladıysanız istemsizce ya da çok stalkladığınız insanlar o insana tanıyor olabileceğiniz kişiler şeklinde düşüyor, kıllanmıştır. Beni eski sevgilimin stalkladığını oradan anladım ben mesela.
olayı tam anlatamadım ama dilerim sizin hayatınıza takıntı yapacağınız olaylar başınıza gelmez.Ay bu takıntılı ruhlar fena gerçekten. Yahu siz daha sevgili bile değilken yaptığı beğeniyi taa evlenince çıkarıp geri al demek ne demektir? kızı sürekli.takip ediyoyordunuz demek ki.yani. bu kadar da özgüveninizi küçültmeyin eşlerinize karşı yaa. yok foto silinmiş de niye silinmiş de çok mu boşsunus bu işlerle uğraşıyorsunuz
unutmamıştır ya ne unutacak. face'inde var ki hala. fotoğraf paylaştıkça görüyo. Siz bana hala kıskanç deyin, facebooktan sildirmedim ya daha ne istiyonuz anlamıyom ki ben siziMsn mi kullanıyorsunuz halaallah aşkına ne kadar gereksiz bir şeye takılmışsınız. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Eşiniz belki kızı çoktan unutmuştu ama siz fotoğrafını atıp kızı kendi ellerinizle gösterdiniz adama
kız bende de ekli. ahh ahhh keşke beni tanımadan önce olsaydı. Olayı konuda çok detaylandırmak istemediğimden yazmadım da ben de vardım canısı arada.Sizin fotoyu görüp görmemeniz begeni ile alakalı değil. Foto gizli olsa, beğeniyi de görümezdiniz zaten. Demekki herkese açık bir paylaşımdı gördünüz. Neden resim kayboldu bilmiyorum ama eşiniz sizi tanımadan önce bir kızın resmini beğenmesine takılmanızı çok normal görmedim.
diyosunngerçekten çok ilginçsiniz ya.
evet kesin aralarında bişey var. kocan seni aldatıyor bence.
aynen ben şokYahu evlenmişsiniz geçmiş bitmiş, ne diye hala kızı takip ediyorsunuz?
Benim zararim kendime ama bence siz biraz sakinleşin. Zira yakın zamanda dünyalar tatlısı bir bebeğiniz olacak. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimArkadaşım dediğin kızı mı kıskanıyorsun? Sen niye tedavi olmuyorsun tatlım ya? Böyle bir kafayla dünyaya zararın oluyor farkındasın dimi?
e benim bilgisayarda var hala. Silmedim duruyor ama nasıl çalışıyor bilmiyorum. Sizin için eve gidince bir bakayımBen ciddi sordum ama msn varsa yükleyeceğim
Hiç bir meşgale beni stalklama zevkimin önüne geçiremezMeşgale edinin.
evet eşimde ekli hala. kaldır demedim o da kaldırmadı. siz benim özgüvenimle dalga geçin dahaEvlendiniz ve eşinizden eski begendiği kızın fotosundaki
Beğeniyi kaldırmasını istediniz öyle mi
Şok oldum suanda:)
Eşinde ekli mi o kız hala
Yoksa kızın fotosu herkese acık mi
Kac sene evvelki beğeni bu
Ayy şükür konuya odaklanan birini buldum sonunda. Olabilir bu dediğinize bir bakayımCanım belki eski fotolarının yarısını silmiştir senin dikkatini sadece o çekmiştir..
Bende bir çok eski resimlerimi zaman zaman tek tek siliyorum..
Benim zararim kendime ama bence siz biraz sakinleşin. Zira yakın zamanda dünyalar tatlısı bir bebeğiniz olacak. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
kız bende de ekli de ben tee geçmiş zamanda görmüştüm beğendiğini. böyle bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşmesin mii. Çok kötü olmuştum, ağlamıştım hatta.Eşinizin beğenisini geri aldığının bildirimi gitmiyor kıza.Umarım aralarında bir diyolağa sebep olmamışsınızdır.Resmin gizliliğini değiştirmiş muhtemelen.Sadece arkadaşlar olarak değiştirmişse siz göremezsiniz.Ama onun arkadaşları görür.Niye birden bire eski resmin ayarları ile oynasın oda bir muamma.Neyse aklınızı daha da bulandırmayayım.
çok sevindim. Sakin olun tabi, sonuçta sinirlenirseniz sinir bebeğinize geçer mazallah. Allah sakınsın, 40 binlerce kere maşallahBen gayet sakinim tatlım :))
Böyle düşüncelere sahip olan bir kişiyi de kaale alamam şahsen..![]()
takıntılı kız kafasıEsinizin daha siz sevgili degilken facebookta begendigi kiz fotografindan begenisini kaldirtmak miiii ?ay neyin kafası bu gercekten cok guldum
![]()
zor olmaz mıBoyle yasamak zor degil mi? Bosverin neyse ne
çok sevindim. Sakin olun tabi, sonuçta sinirlenirseniz sinir bebeğinize geçer mazallah. Allah sakınsın, 40 binlerce kere maşallah![]()