Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın eşinde ve sende ekli olması da garipevet eşimde ekli hala. kaldır demedim o da kaldırmadı. siz benim özgüvenimle dalga geçin daha
kız bende de ekli beybi ordan biliyorum. olay biraz arapsaçı dallas mahiyetinde o yüzden pek detaylara girmedim
Bu kızla aynı anda tanıştık ta o yüzden ekli. Sonradan da silmedim. Havalara girmesin diye. Sanırm yanlış yaptım. Zamanında silmeliydim ama yapmadım. diğer arkadaşa yaptığım yorumu kopyalıyorum aşağıya.kızın eşinde ve sende ekli olması da garip
neden hala ekli ki:)
hem de ne görmekKızı kıskanmanın sebebi ne bu arada? Yanlış birşeyini mı gördün?
Amin inşallahDarısı başına inşallah![]()
Hiç bir meşgale beni stalklama zevkimin önüne geçiremez
hadi takip ediyorsun eşine niye söylüyorsun di mi. Adamların egosunu böyle şişiriyorlar sonra kaybetme korkusu kalmadığı için adamlara bi özgüven bi gevşeklik geliyor.Yahu evlenmişsiniz geçmiş bitmiş, ne diye hala kızı takip ediyorsunuz?
Suan siz evlisiniz.
Adamin sizden once begendigi bir fotograf bugun size problem mi oluyor?
Dogru mu anladim?
Esegin aklina karpuz kabugu dusurmus de olabilirsiniz. Ben boyle bisey yapsam kizi takip ettigimi nasil soylerim ki esime? Isim gucum mu yok ki?
Bilmem ki ben mi cok genisim... benden once kimi begenmisse begenmis. Sanki ben kimseyi begenmedim mi?
Neyse konunuzu dagittim kusura bakmayin. Sorunuza bir yanitim yok hic facebook kullanmadim. Olumsuz bir durum oldugunu da sanmiyorum anlattiklariniz kadariyla.
Mutlu gunler dilerim :)
takip etme değil ki, kız ekli zaten bende. Çünkü biz bu kızla aynı anda bir ortamda tanışmıştık. hatta eşimde hala eklidir. Hiç sil onu demedim. O da silmedi. Bi ara konuşuyoruz. "Ben kimseyi silmem. Silmek kaile almaktır." dedi. ben de öyle düşünüyorum. o yüzden sildirmedim. havalara girmesin, ben kıskanan kadın durumuna düşmeyeyim diye.H
hadi takip ediyorsun eşine niye söylüyorsun di mi. Adamların egosunu böyle şişiriyorlar sonra kaybetme korkusu kalmadığı için adamlara bi özgüven bi gevşeklik geliyor.
Kuşkulu değilim. Ama eşim bana kötü davransa, soğuk olsa hemen "beni sevmiyo zaten" triplerine giriyorum.O zaman huzurunuza el sallayin. Kuşkuya merhaba deyin
Pasifliğe devam edin. Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın. Kızı da kendinize güldürmeyin. Ben kıskanan kadın olmiyim deyip kıskançlığın dibine vurmuşsunuz :))) Sizi seçmiş evlenmiş olmuş bitmiş. Kuruntu yapmaya devam ederseniz herşeyi işaret olarak görürsünüz. Huzur muzur da kalmaz. Ozaman eşiniz yavaş yavaş o kıza doğru kaymaya başlar.takip etme değil ki, kız ekli zaten bende. Çünkü biz bu kızla aynı anda bir ortamda tanışmıştık. hatta eşimde hala eklidir. Hiç sil onu demedim. O da silmedi. Bi ara konuşuyoruz. "Ben kimseyi silmem. Silmek kaile almaktır." dedi. ben de öyle düşünüyorum. o yüzden sildirmedim. havalara girmesin, ben kıskanan kadın durumuna düşmeyeyim diye.
Belki de yapmam gereken kızı benden ve ondan silmek; ağzıma geleni de söylemekti(geçmişte arkamdan iş çevirmişte) Ama yapamadım. Pasif kaldım, pasif direnişe devam ettim
Şuanki eşimle yakınlaşıyoruz ama sevgili gibi de değil bana ara ara soğuk davranıyor. Ben ne olduğunu anlamadan bu kızla aynı ortamda tanışıyoruz. İşte hemen faceden ekliyor kız beni haberleşiriz diye. Kız da sevgilim var falan diye anlatıyor. Meğer onu da eklemiş, geceleri konuşmaya başlamışlar. Ben olayı yavaş yavaş kavramaya başlıyorum ama seslenmiyorum. Kendimi uzaklaştırıyorum sadece.Neden yıllar önceki mevzuyu gündeme getiriyorsunuz? Üstelik, adama hatırlatıyorsunuz tekrar..
Seni zamanında o kızla mı aldatmıştı??kız bende de ekli de ben tee geçmiş zamanda görmüştüm beğendiğini. böyle bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşmesin mii. Çok kötü olmuştum, ağlamıştım hatta.
Çünkü o aşkın gözü körlüğüne evlendiğim adam, beni bir kenarda tutup bu kızla da görüşüyordu muhtemelen. Kız da benim arkadaşım ya güya, bana çaktırmıyo benden bilgi almaya çalışıyo aramız nasıl diye. Sonra tabi ben tüm cesaretimi topladım aseletimi de koydum bavula, çıktım karşısına bu adamın. Dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu tabi yok öyle bişey, sen yanlış anladın falan dedi, inanır mıyım hiç. Kızın eski fotoğraflarına bakıp beğeniyo bi de bana diyo ki yok öyle birşey. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi. Nasıl bir hınçsa bende ki.
ha diyeceksiniz ki fotoğrafta beğeniyi geri alsa noluur almasa noluur.. aslında o da doğru, hiç ellemesem iyiydi![]()
Kuşkulu değilim. Ama eşim bana kötü davransa, soğuk olsa hemen "beni sevmiyo zaten" triplerine giriyorum.![]()
hem de ne görmekaynı şeyi kopyalayıp duruyorum ya kusura bakmayın tekrar tekrar yazmaya üşendim
kız bende de ekli de ben tee geçmiş zamanda görmüştüm beğendiğini. böyle bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşmesin mii. Çok kötü olmuştum, ağlamıştım hatta.
Çünkü o aşkın gözü körlüğüne evlendiğim adam, beni bir kenarda tutup bu kızla da görüşüyordu muhtemelen. Kız da benim arkadaşım ya güya, bana çaktırmıyo benden bilgi almaya çalışıyo aramız nasıl diye. Sonra tabi ben tüm cesaretimi topladım aseletimi de koydum bavula, çıktım karşısına bu adamın. Dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu tabi yok öyle bişey, sen yanlış anladın falan dedi, inanır mıyım hiç. Kızın eski fotoğraflarına bakıp beğeniyo bi de bana diyo ki yok öyle birşey. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi. Nasıl bir hınçsa bende ki.
ha diyeceksiniz ki fotoğrafta beğeniyi geri alsa noluur almasa noluur.. aslında o da doğru, hiç ellemesem iyiydi![]()