• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Profesörleri

Kızı kıskanmanın sebebi ne bu arada? Yanlış birşeyini mı gördün?

evet eşimde ekli hala. kaldır demedim o da kaldırmadı. siz benim özgüvenimle dalga geçin daha :KK70:
kız bende de ekli beybi ordan biliyorum. olay biraz arapsaçı dallas mahiyetinde o yüzden pek detaylara girmedim
kızın eşinde ve sende ekli olması da garip
neden hala ekli ki:)

kızın eşinde ve sende ekli olması da garip
neden hala ekli ki:)
Bu kızla aynı anda tanıştık ta o yüzden ekli. Sonradan da silmedim. Havalara girmesin diye. Sanırm yanlış yaptım. Zamanında silmeliydim ama yapmadım. diğer arkadaşa yaptığım yorumu kopyalıyorum aşağıya.
kız bende de ekli de ben tee geçmiş zamanda görmüştüm beğendiğini. böyle bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşmesin mii. Çok kötü olmuştum, ağlamıştım hatta.
Çünkü o aşkın gözü körlüğüne evlendiğim adam, beni bir kenarda tutup bu kızla da görüşüyordu muhtemelen. Kız da benim arkadaşım ya güya, bana çaktırmıyo benden bilgi almaya çalışıyo aramız nasıl diye. Sonra tabi ben tüm cesaretimi topladım aseletimi de koydum bavula, çıktım karşısına bu adamın. Dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu tabi yok öyle bişey, sen yanlış anladın falan dedi, inanır mıyım hiç. Kızın eski fotoğraflarına bakıp beğeniyo bi de bana diyo ki yok öyle birşey. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi. Nasıl bir hınçsa bende ki. :sinirli:
ha diyeceksiniz ki fotoğrafta beğeniyi geri alsa noluur almasa noluur.. aslında o da doğru, hiç ellemesem iyiydi:KK51:

Kızı kıskanmanın sebebi ne bu arada? Yanlış birşeyini mı gördün?
hem de ne görmek :KK51: aynı şeyi kopyalayıp duruyorum ya kusura bakmayın tekrar tekrar yazmaya üşendim

kız bende de ekli de ben tee geçmiş zamanda görmüştüm beğendiğini. böyle bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşmesin mii. Çok kötü olmuştum, ağlamıştım hatta.
Çünkü o aşkın gözü körlüğüne evlendiğim adam, beni bir kenarda tutup bu kızla da görüşüyordu muhtemelen. Kız da benim arkadaşım ya güya, bana çaktırmıyo benden bilgi almaya çalışıyo aramız nasıl diye. Sonra tabi ben tüm cesaretimi topladım aseletimi de koydum bavula, çıktım karşısına bu adamın. Dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu tabi yok öyle bişey, sen yanlış anladın falan dedi, inanır mıyım hiç. Kızın eski fotoğraflarına bakıp beğeniyo bi de bana diyo ki yok öyle birşey. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi. Nasıl bir hınçsa bende ki. :sinirli:
ha diyeceksiniz ki fotoğrafta beğeniyi geri alsa noluur almasa noluur.. aslında o da doğru, hiç ellemesem iyiydi:KK51:

Suan siz evlisiniz.
Adamin sizden once begendigi bir fotograf bugun size problem mi oluyor?

Dogru mu anladim?

Esegin aklina karpuz kabugu dusurmus de olabilirsiniz. Ben boyle bisey yapsam kizi takip ettigimi nasil soylerim ki esime? Isim gucum mu yok ki?

Bilmem ki ben mi cok genisim... benden once kimi begenmisse begenmis. Sanki ben kimseyi begenmedim mi?

Neyse konunuzu dagittim kusura bakmayin. Sorunuza bir yanitim yok hic facebook kullanmadim. Olumsuz bir durum oldugunu da sanmiyorum anlattiklariniz kadariyla.
Mutlu gunler dilerim :)

Suan siz evlisiniz.
Adamin sizden once begendigi bir fotograf bugun size problem mi oluyor?

Dogru mu anladim?

Esegin aklina karpuz kabugu dusurmus de olabilirsiniz. Ben boyle bisey yapsam kizi takip ettigimi nasil soylerim ki esime? Isim gucum mu yok ki?

Bilmem ki ben mi cok genisim... benden once kimi begenmisse begenmis. Sanki ben kimseyi begenmedim mi?

Neyse konunuzu dagittim kusura bakmayin. Sorunuza bir yanitim yok hic facebook kullanmadim. Olumsuz bir durum oldugunu da sanmiyorum anlattiklariniz kadariyla.
Mutlu gunler dilerim :)

pek benden önceki bir mesele değil aslında. Konuyu o şekilde anlattığım için haklısınız. şimdi olay şöyle oluyor:
Şuanki eşimle yakınlaşıyoruz ama sevgili gibi de değil bana ara ara soğuk davranıyor. Ben ne olduğunu anlamadan bu kızla aynı ortamda tanışıyoruz. İşte hemen faceden ekliyor kız beni haberleşiriz diye. Kız da sevgilim var falan diye anlatıyor ben önce olayı çakmıyorum. Meğer onu da eklemiş, geceleri konuşmaya başlamışlar. Ben olayı yavaş yavaş kavramaya başlıyorum ama seslenmiyorum. Kendimi uzaklaştırıyorum sadece.
Günlerden bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşüyor. Ben ağlıyorum. Fotoğrafa hıncım burdan geliyor. O anda paylaştığı bir fotoğrafı beğense bu kadar içime dokunmayacak. Ama geçmiş fotoğraflarına bakmış olması içimi yakıyor. Öyle bir ateş ki hala geçmiyor.
neyse birgün bu adamın karşısına çıktım ve dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu inkar etti ama inanmadım. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben sana çok haksızlık yapmışım şimdi bunu anlıyorum dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi. Nasıl bir hınçsa bende ki.

H

hadi takip ediyorsun eşine niye söylüyorsun di mi. Adamların egosunu böyle şişiriyorlar sonra kaybetme korkusu kalmadığı için adamlara bi özgüven bi gevşeklik geliyor.
takip etme değil ki, kız ekli zaten bende. Çünkü biz bu kızla aynı anda bir ortamda tanışmıştık. hatta eşimde hala eklidir. Hiç sil onu demedim. O da silmedi. Bi ara konuşuyoruz. "Ben kimseyi silmem. Silmek kaile almaktır." dedi. ben de öyle düşünüyorum. o yüzden sildirmedim. havalara girmesin, ben kıskanan kadın durumuna düşmeyeyim diye.
Belki de yapmam gereken kızı benden ve ondan silmek; ağzıma geleni de söylemekti(geçmişte arkamdan iş çevirmişte) Ama yapamadım. Pasif kaldım, pasif direnişe devam ettim

takip etme değil ki, kız ekli zaten bende. Çünkü biz bu kızla aynı anda bir ortamda tanışmıştık. hatta eşimde hala eklidir. Hiç sil onu demedim. O da silmedi. Bi ara konuşuyoruz. "Ben kimseyi silmem. Silmek kaile almaktır." dedi. ben de öyle düşünüyorum. o yüzden sildirmedim. havalara girmesin, ben kıskanan kadın durumuna düşmeyeyim diye.
Belki de yapmam gereken kızı benden ve ondan silmek; ağzıma geleni de söylemekti(geçmişte arkamdan iş çevirmişte) Ama yapamadım. Pasif kaldım, pasif direnişe devam ettim
Pasifliğe devam edin. Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın. Kızı da kendinize güldürmeyin. Ben kıskanan kadın olmiyim deyip kıskançlığın dibine vurmuşsunuz :))) Sizi seçmiş evlenmiş olmuş bitmiş. Kuruntu yapmaya devam ederseniz herşeyi işaret olarak görürsünüz. Huzur muzur da kalmaz. Ozaman eşiniz yavaş yavaş o kıza doğru kaymaya başlar.

Neden yıllar önceki mevzuyu gündeme getiriyorsunuz? Üstelik, adama hatırlatıyorsunuz tekrar..

Neden yıllar önceki mevzuyu gündeme getiriyorsunuz? Üstelik, adama hatırlatıyorsunuz tekrar..
Şuanki eşimle yakınlaşıyoruz ama sevgili gibi de değil bana ara ara soğuk davranıyor. Ben ne olduğunu anlamadan bu kızla aynı ortamda tanışıyoruz. İşte hemen faceden ekliyor kız beni haberleşiriz diye. Kız da sevgilim var falan diye anlatıyor. Meğer onu da eklemiş, geceleri konuşmaya başlamışlar. Ben olayı yavaş yavaş kavramaya başlıyorum ama seslenmiyorum. Kendimi uzaklaştırıyorum sadece.
Günlerden bir gün facebookta dolanıyorum. İşte falanca kişi falancanın resmini beğendi diye fotoğraf önüme düşüyor. Ben ağlıyorum. Fotoğrafa hıncım burdan geliyor. O anda paylaştığı bir fotoğrafı beğense bu kadar içime dokunmayacak. Ama geçmiş fotoğraflarına bakmış olması içimi yakıyor. Öyle bir ateş ki hala geçmiyor.
neyse birgün bu adamın karşısına çıktım ve dedim herşeyi biliyorum, bana eyvallah... Bu inkar etti ama inanmadım. Neyse adamı bıraktım, ama kıza da çaktırmıyorum. O hala arkadaşız ayaklarında dolanıyo. İşi düşünce geliyo falan.
Malum adama gelirsek.. 2 hafta geçti geldi özür diledi bitti dedi. Ben sana çok haksızlık yapmışım şimdi bunu anlıyorum dedi. Ben güvenmedim ama başladım yine de. Sonra iş buralara geldi evlendik. fotoğrafın acısını unutmadım tabi.

Seni zamanında o kızla mı aldatmıştı??
Daha doğrusu seni o kızla, o kızı seninle aldatıyor oluyor :(
Nasıl evlendin böyle biriyle anlamadım ben ya ..

Kuşkulu değilim. Ama eşim bana kötü davransa, soğuk olsa hemen "beni sevmiyo zaten" triplerine giriyorum. :KK14:

Bu kuşkunun ta kendisi. Cok naz asik usandirir. Seviyorsa da bikar bu sekilde. Insaniz her daim sicak olamayiz. Soğuk da olunur asabi de

hem de ne görmek :KK51: aynı şeyi kopyalayıp duruyorum ya kusura bakmayın tekrar tekrar yazmaya üşendim

Tamam şimdi hak verebilirim bu haline Ama kızı da tamamen silmen gerekir neden hala duruyor? Evlendikten sonra eşinde durması hiç iyi birşey değil her ikinizden de engelle bence. Arkadaş dost diye birşey yok valla daha geçen gün 11 yıllık arkadaşımı postaladım ve her yerden engelledim.

Back
X