Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın geçmişten bahsediyor zaten bugüne ait olan birşey değil. Nişanlı hatta sevgili oldupu dönemlerde.Şuan msn var mı bende kullanmak istiyorum çok güzeldi
Ben ciddi sordum ama msn varsa yükleyeceğimKadın geçmişten bahsediyor zaten bugüne ait olan birşey değil. Nişanlı hatta sevgili oldupu dönemlerde.
Ben ciddi sordum ama msn varsa yükleyeceğim
Evlendiniz ve eşinizden eski begendiği kızın fotosundakiArkadaşlar ufak bir mesele ama kafamı kurcalıyor 1 haftadır. Şimdi eşim biz sevgili falan değilken facebookta bir kızın fotoğrafını beğenmişti. Kız, sevgilisi değil ama hoşlandığı kız. Burası biraz gıcık bir durum.
Tabi gel zaman git zaman benim aklıma düştü bu durum. Beğenisini kaldırmasını istedim. Hangi fotoğraf diye sordu link attım, msn den. Bu da kaldırdı.
Ama bundan 1 hafta geçti geçmedi. Fotoğrafı kontrol edeyim dedim fotoğrafı kaldırmış. Geçmişte eklediği bir fotoğrafı bir insan neden kaldırsın ki durup dururken?
Tabi aklıma ne geliyor? Beğeninin kalktığını görünce fotoğrafı kaldırdı diyicem ama geçmişteki fotoğrafa eşimin beğenisi duruyor mu diye neden baksın. İşin burası da saçma ama fotoğrafı bulamıyorum.
Mantıklı bir açıklaması olan var mı duruma?
Ben ciddi sordum ama msn varsa yükleyeceğim
Cok zavalli bi dusunce yapisi.. yok begenip sonradan begeniyi kaldirmak vs. Daha cok dikkat cekecegi kesin bu sekilde.. esegin aklinada karpuz kabugu sokmak..
Çünkü kız benim de arkadaşımYahu evlenmişsiniz geçmiş bitmiş, ne diye hala kızı takip ediyorsunuz?