• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Profesörleri

Eşinizin beğenisini geri aldığının bildirimi gitmiyor kıza.Umarım aralarında bir diyolağa sebep olmamışsınızdır.Resmin gizliliğini değiştirmiş muhtemelen.Sadece arkadaşlar olarak değiştirmişse siz göremezsiniz.Ama onun arkadaşları görür.Niye birden bire eski resmin ayarları ile oynasın oda bir muamma.Neyse aklınızı daha da bulandırmayayım.

Ne kadar abuk subuk dertleriniz var böyle.
Kaç sene geçmiş aradan bunu mu dert ettiniz? Herkese açık bir fotoydu ve beğeni kaldırılınca gözükmüyor artık.

Arkadaşlar ufak bir mesele ama kafamı kurcalıyor 1 haftadır. Şimdi eşim biz sevgili falan değilken facebookta bir kızın fotoğrafını beğenmişti. Kız, sevgilisi değil ama hoşlandığı kız. Burası biraz gıcık bir durum.
Tabi gel zaman git zaman benim aklıma düştü bu durum. Beğenisini kaldırmasını istedim. Hangi fotoğraf diye sordu link attım, msn den. Bu da kaldırdı.
Ama bundan 1 hafta geçti geçmedi. Fotoğrafı kontrol edeyim dedim fotoğrafı kaldırmış. Geçmişte eklediği bir fotoğrafı bir insan neden kaldırsın ki durup dururken?
Tabi aklıma ne geliyor? Beğeninin kalktığını görünce fotoğrafı kaldırdı diyicem ama geçmişteki fotoğrafa eşimin beğenisi duruyor mu diye neden baksın. İşin burası da saçma ama fotoğrafı bulamıyorum.
Mantıklı bir açıklaması olan var mı duruma?
Evlendiniz ve eşinizden eski begendiği kızın fotosundaki
Beğeniyi kaldırmasını istediniz öyle mi
Şok oldum suanda:)
Eşinde ekli mi o kız hala
Yoksa kızın fotosu herkese acık mi
Kac sene evvelki beğeni bu

Dedektifçilik oynayacağınıza hayatınıza bakın. Neyin peşindesiniz anlamadım ki

Belki eşiniz kızın adını bile unuttu, siz bir de hatırlatmış oldunuz. Ne kadar da saçma ve gereksiz bir davranış. Beğeninin yıllar sonra kaldırılmasının sizde yaratacağı değişiklik ne anlayamadım. Ne değişti yani? Eşiniz beğendiği için fotoğrafı görebiliyordunuz, beğeniyi kaldırınca otomatikman fotoğrafta gitti, çünkü kızın fotoğrafları büyük ihtimalle sadece arkadaşlarına açık.. Amma büyütmüşsünüz...

Arkadaşlara katılıyorum ,çok gereksiz bir durum olmuş.Eşimin gözünde bu duruma düşmek istemezdim,çok küçültücü bence.
Begenisini kaldırsa da eskiden beğendiği andaki duyguyu degistiremezsiniz.Sizden öncede hayat vardı,kızlara bakti,resimlerini beğendi,birilerinden hoşlandı,birilerine dokundu...Hepsini geri almak için bir yönteminiz var mı ?

Ohoo sen geçmişe neden takılıyorsun bu durum için eşinin üstüne gitme boş yere tartışma konusu olur bu seferde o kız için tartışıyor dersin. Beğeni kalktığı için görünmüyordur o fotoğraf. Boşu boşuna eşinin aklına geçmiş günleri getirme birde yarın Birgün senin başına gelir Sen böyle konulara takıldığın için eşinde takılır. Ben hep kişi kendinden bilir işi düşüncesindeyim demekki bu niyetle yaptı der geçerim güven sarsılır gerek yok

Back
X