Facebook sorunu

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Selam,

Benim sorunum onemsiz gorunebilir ama sinek kucuk de olsa mide bulandiriyor. Nisanlimin iki tane kiz kardesi var. Facebooktan ekledim beni reddetmisler. Gorustugumuzde bana yakin davraniyorlar ama bu hareketlerini garipsedim. Ikisi de evli insan. Yani gizli facebook hesaplari degil. Beni reddetmelerinin sebebi benden hoslanmamak disinda ne olabilir? Acikca sor demeyin eklemk zorunda degilim falan derler daha da bozulurum

Şaşırdım doğrusu. Nişanlısısın sonuçta kardeşlerinin onlarla da görüşüyorsun neden reddetsinler ki? Bence başka bir şey vardır.. Senden hoşlanmadıkları için reddetmeleri çok hoş bir şey değil çünkü.

Kendin durumu özetlemişsin zaten.. "Eklemek Zorunda Değiller"

Bunu hiç kafana takma. Madem bu durumdan hoşlanmadın, o halde sen de ona göre davran. Senden hoşlanmıyorlar ve yakınlık gösteriyorlarsa bu zaten büyük bir iki yüzlülüktür. O halde erken gördün demek oluyor.

Ama boyle bir sey yapmalar icin sebep yokki. Bir de beni bilincli reddediyorlar. Yani ne dusundugum umurlarinda degil ayrica Uzuldum acikcasi

bu facebooku bu kadar önemsemeyin Allah aşkına..
tamam 7/24 takılıyoruz geyikteyiz ama pc yi kapattınmı herkes geride kalıyor.
hayatının içine sokacak kadar ciddi bir müessese değil emin ol! :)
Sen reelde sana olan tavırlarıyla muhatap ol bence...

bu facebooku bu kadar önemsemeyin Allah aşkına..
tamam 7/24 takılıyoruz geyikteyiz ama pc yi kapattınmı herkes geride kalıyor.
hayatının içine sokacak kadar ciddi bir müessese değil emin ol! :)
Sen reelde sana olan tavırlarıyla muhatap ol bence...

Facebookta reddedildiği nasıl anlaşılıyoki ya? Arkadaşlık isteği gönderildi yazıp duruyo anca öyle diilmi?

Facebookta reddedildiği nasıl anlaşılıyoki ya? Arkadaşlık isteği gönderildi yazıp duruyo anca öyle diilmi?

Aktiviteleri gozukuyor. Eger seni reddettiyse (onayla yerine su an degil tusuna basmistir) senin arkadaslik teklifinden sonra birseyleri begenmisti ya da baskasiyla arkadas olmustur falan.
Eger senin sayfana gelip reddettiyse (yani reddet tusuna bastiysa) o zaman arkadaslik istegin hic gonderilmemis gibi gorunuyor, tekrar o insani ekleyiniz diye tus cikiyor

Haklisiniz tamam facebook cok onemli degil, ama burada iletimi begenmedi gibi bir seyden bahsetmiyorum, bildiginiz arkadaslik teklifimi reddetmis hem de ikisi de.
Bence cok sinir bozucu bir durum yani.
Hal ve hareketleriyle degerlendir diyorsunuz ama bu da bi hareket degil midir?
Boyle bir durumda ikiyuzluluk yapmis olmuyorlar mi?
Abariyor muyum

Yani o reddettiğinde tekrar arkadaş ekle olarak çıkıyo arkadaşlık isteği gönderildi yazmıyo öylemi ben böyle bilmiyorum ya tecrübeyle sabit yani şimdi değile bassa bile bi zaman arkadaş olarak ekle çıkıyo başka bi sebebi olmasın otomatik reddetme gibi falan pek anlamam gerçi açıp bişeylerde paylaşıyolar diyosun yani görüyolar teklifini ben olsam sorardım bilerek eklemedilerse sende tavrını belirlersin canım

Ufak Tefek Şeylere Takılmayın..
Onları da Gözünüzde Büyütmeyin..

yanıtlıyorum;

erkek kardeşlerinin nişanlısı reddeden görümcelerin tek bir nedeni olabilir olasılık üzerine konuşuyorum kimseyi bilemem çünkü
senin görmeni istemedikleri halleri, belki kendilerini olduklarından farklı gösteriyorlar facebook'da
ya da senin hoşlanmayacağın ve aleyhlerine kullanacağın açıkları vardır bu yüzden kabul etmemiş olabilirler

senin şahsınla alakalı bir durum yoktur fikrimce iş tamamen facebook dünyasındaki insan zaafları

Ama boyle bir sey yapmalar icin sebep yokki. Bir de beni bilincli reddediyorlar. Yani ne dusundugum umurlarinda degil ayrica Uzuldum acikcasi

üzülme canım, alış bunlara, demek ki senn görümceler böyle. ve 2sinin birden bunu yapması bence çok mani,dar. en de ona göre davranırsın; hem bu şekilde erken farkında olman daha iyi olmuş. bu arada sana abla tavsiyesi; sakın nişanlına şikayet etme onları...

Birçok farklı sebepleri olabilir canım.Eklemediği için çok mu üzüldün ? :)) Hiç takma bilee

Yani evet komik bir konu ama dedigim gibi sinir bozucu. Nisanlima soylemeyi dusunmuyorum zaten. Onlara da niye eklemediniz demem. Oyle sinirlendigimle kalicam gibi

Ben olsam "aşkımm ya dün kardeşlerini ekledim kabul etmemişler ya" diye sırıtırdım sanki hiç takmamış ama garipsemiş gibi

Aman yeni gelin(sin) diye ağırdan satıyorlardır (argo birazcık ama en cuk oturan kelime buydu) kendilerini, hiç sıkma canını sinir bozucu ama sen nişanlının tavırlarına odaklan gerisini kulak ardı yap

bu arkadasa yuzde yuz katiliyorum sebepler bunlar...

Bende herkesi eklemeyi sevmem..

Eklemek zorunda da değilim..

Ha eklemediklerim de sevmediğim anlamına gelmiyor, çok samimi değilsem listemde de yer almalarına gerek yok diye düşünüyorum o kadar..

Ama kardeşimin nişanlısı yani yengemi eklerim tabi.. İlginçler..

Son düzenleme:
bence de yaptıkları iki yüzlülük sana karşı iyi olup arkadaşlık isteğini reddetmeleri çok anlamsız
yerinde olsam gülerek görümcelerime sorardım ne cevap verecekler merak ediyorum doğrusu:44:
ama cevap ne olursa olsun çok da umursama sen nişanlınla anlaşmaya mutlu olmaya bak herkese de hakkettiği kadar değer ver yeter canım

bence de eklememelerinin tek sebebi orda başka alemde olmaları
normalde başka orda başka yansıtmaları kendilerini
yada fazla yüz göz olmak istememeleri senle,daha şimdiden
her türlüsü saçma bence
alt tarafı sanal dünya
ordan kaçsalar gerçek hayatlarında varsın sen
boşverrrrrrrrrrrr
onlar kazara eklemek ısterlerse günün birinde de sen kabul etme onları
anlasınlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…