facebook sponsor

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
arkadaşlar muhtemelen bu konu açılmıştır

hani bu facebookta hastaları paylaşıyorlar kayıp çocukları vb.

kayıp çocuklar kan arayanlar ilik arayanlar vb. tamamda

bu sponsor olayı gerçekmi

hani paylaşalımmı gerçeklik payı varmı

yoksa bi rantmı dönüyor

içim rahat da etmiyor yoksa ben paylaşmaktan bişey kaybetmemde kazanmamda

arkadaşlar muhtemelen bu konu açılmıştır

hani bu facebookta hastaları paylaşıyorlar kayıp çocukları vb.

kayıp çocuklar kan arayanlar ilik arayanlar vb. tamamda

bu sponsor olayı gerçekmi

hani paylaşalımmı gerçeklik payı varmı

yoksa bi rantmı dönüyor

içim rahat da etmiyor yoksa ben paylaşmaktan bişey kaybetmemde kazanmamda
beğeni rantı dönüyor tabi ki facebook zaten dünyanın parasını kırıyor yardımcı olacak olsa cebinden de olur beğeniyle mi olur hiç sayfalar paylaşım yapanların rantı

Şu mesaja cidden anlam veremedim. :KK64: Bende ilk kez sizden duydum bu yöntemi ve tuhaflığını dile getirdim. :)
ben de senin mesajina anlam verememistim ama
hic gormedin mi gercekten? var baya insanlarin vicdanini somurerek begeni paylasim yorum icin ayri ayri fiyatlandirilmis oluyor. hep vicdan somurusu..

hic gormedin mi gercekten? var baya insanlarin vicdanini somurerek begeni paylasim yorum icin ayri ayri fiyatlandirilmis oluyor. hep vicdan somurusu..

Yok facebook kullanmıyorum.
Keşke insanlar kullanıldıklarının farkına varabilseler. Resmen sömürü...

ben gordum de ılk seferde de ınanmadım. yanı BeGeNMeDeN gEcMe seklınde yazılmıs bır seye facebookun sponsor olacagını sanmıyorum, keşke olsa :))

Onlar ilgi çekmek adına yapılan paylaşımlar..
Üç beş beğeni toplamak için asırlık,geçmiş resimleri bile kullandıkları oluyor.

Yuzde yuz yalan, paylasmaktan bir sey kaybetmem diyorsunuz ya, aslinda bunlarin yalan oldugunu bilenler gozunde saf, arastirmadan her seye inanan biri konumuna dusuyorsunuz ve paylastiginiz diger seyler de amaaan o paylastiysa kesin fake'tir hissi uyandiriyor.

Benden soylemesi.

Canım turkıyede facebookun herhangı bı resmı şubesi yok dolayısıyla para fln verilmiyor. Sadece bi sayfa ya da sayfanın fotografları ne kadar cok begenılır paylasılırsa o sayfaya bazı urunler reklam veriyorlar tabi bu da para demek. Sımdıde canım askerlerimizin resmi fln paylasılıyo ırak sınırına destek için begenın fln diye tamamen sayfaya reklam kapıp para kazanma amaclı:KK66:

ya neden beğeniye para versinler çok saçma

Hayır yalan. Gerçek olsa haberlerde falan duyurulurdu. Daha ciddi merciler söylerdi. Bi tıka sandalye vetmeleri çok saçma.

O da ne öyle? :KK70: Bu şekilde paylaşım ve beğenilerle sadece sayfanın reklamı yapılır. Şimdi buna inanıp saf saf beğenip paylaşanlar da vardır. :KK45::KK45::KK45:

konu sahibine ondan mi bahsediyir diye sordum. saf sad inananlar beni ilgilendirmez :KK66:

beğeni rantı dönüyor tabi ki facebook zaten dünyanın parasını kırıyor yardımcı olacak olsa cebinden de olur beğeniyle mi olur hiç sayfalar paylaşım yapanların rantı

Şu mesaja cidden anlam veremedim. :KK64: Bende ilk kez sizden duydum bu yöntemi ve tuhaflığını dile getirdim. :)

Yok facebook kullanmıyorum.
Keşke insanlar kullanıldıklarının farkına varabilseler. Resmen sömürü...

ben gordum de ılk seferde de ınanmadım. yanı BeGeNMeDeN gEcMe seklınde yazılmıs bır seye facebookun sponsor olacagını sanmıyorum, keşke olsa :))

Onlar ilgi çekmek adına yapılan paylaşımlar..
Üç beş beğeni toplamak için asırlık,geçmiş resimleri bile kullandıkları oluyor.

Yuzde yuz yalan, paylasmaktan bir sey kaybetmem diyorsunuz ya, aslinda bunlarin yalan oldugunu bilenler gozunde saf, arastirmadan her seye inanan biri konumuna dusuyorsunuz ve paylastiginiz diger seyler de amaaan o paylastiysa kesin fake'tir hissi uyandiriyor.

Benden soylemesi.

Canım turkıyede facebookun herhangı bı resmı şubesi yok dolayısıyla para fln verilmiyor. Sadece bi sayfa ya da sayfanın fotografları ne kadar cok begenılır paylasılırsa o sayfaya bazı urunler reklam veriyorlar tabi bu da para demek. Sımdıde canım askerlerimizin resmi fln paylasılıyo ırak sınırına destek için begenın fln diye tamamen sayfaya reklam kapıp para kazanma amaclı:KK66:

en iyisini yapiyosun. ben de dondurdum zaten. kafa rahatligi..

Bill Gates maili forwardlayanlara servetini dağıtmıyor, MSN hiç paralı olup rengi yeşile dönmedi. Facebook beğeni başına para vermiyor. Bu tip şeyler gerçek değil, inanmayın.

hepinize teşekkürler bu paylaşım ve beğenileri yapmıyorum bende zaten

ama nasıl denir benden daha deneyimli yada hani görüşlerini takdir ettiğim kişilerde paylaşınca
acaba demeden kendimi alamadım

hiç bi zamanda mantığıma oturdamadım

ancak imza kampanyalarına katılıyorum hani bu changeorg vb.

X