- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi doktorcum_
-
zihinler kirli olunca facebook olmaz başka birşey olur
hepsi insanların gerçek niyetlerini ortaya çıkaran bi araç
zaten bu ortamlarda insanlar başka kimliğe bürünüyo
tanıdığın arkadaşların bile cinsel içerikli meajlar atabiliyolar bi iki cümle konuştuktan sonra
insan hayret ediyo gerçekten
Tövbe tövbe
Ay bi de mesaj atmışharfler carpık curpuk
Artik hicbir seye sasirmiyorum, biri bu orta yasli amcalari durdursun
amca kalsiyum sandoz u fazla kaçırmış
Evet facebook ortaya çıkarmadı bu tarz şeyleri ama daha aleni hale getirdi.İnsanlar gördükçe normal karşılamaya başladı...Sapıklığa meyilli olan bir insan bundan utanıp rahat rahat yapamasa bile zamanla etrafında orda burda gördükçe daha çok cesaret bulur...Olay bu yani...
hayır evlilikler ilişkiler bitiyoru yahu
erkek mi suçlu kadın mı sorunlu tartışılır herkes tek tip değil ki.
burda zilyon tane sey okuyoruz birinin babası 35 yasındaki dul kadınlara zaafı var
yada kiminin annesi işteki arkadasıyla faceden flörtleşiyo
evliler iken
GENEL OLARAK TÜM ERKEKLER ESKİ SEVGİLİLERİNİ FACEDEN ARATIYORLAR bi zaten
bunun kızı erkegi yok gerci biz de arayıp bakabiliyoruz ama soz konusu erkek olunca güvensizlik artıyo heralde
neyse. ben ki teknolojiyi dibine kadar kullanır teşvik ederim, ama su facebooku sevemedim gitti
hayır sosyal bi paylasım agından cocuk tacirliği mi dersin fuhusa suruklemek mi dersin ve bilimum aldatmalar
bi denk geliyorum 40 yasında adam profil resminden belli cok bilmediği takip ettiklerine bak hep kız. yarı cıplak pozları olan veya bi çoğu cocuk..
adamların geneli de evli.
yazık yahu milletin ödü kopuyo kocası, sevgilisi nette biraz takılsa acaba aldatıyo mu diye.
aslında sorun teknoloji değil. zihniyet. sevgilisyle ayrılan adamın facesne bi bak, görmemiş aç kurt gibi saldırıyo hemen kızları eklemeler slm nbr? ler. görgüsüzler
neyse benim sevgilim de face de yok ama canımı sıkan bi konu insnaın emeğine yazık
bu da bana dert. ders calısmam gerek ya evrendeki tüm sosyal meseleler bana dert
ben de birgün doktor olur muyum acep
öyle işte güven şart.
Suçu facebook, twitter ya da bilmediğim diğer sitelere yüklemek çok mantıksız
Çünkü teknoloji olmadan da sapıklarlar yine sapık kıskançlar yine kıskançtı
Sadece insanlar tahammülsüz olmaya başladı
Suçlu aranıyor oda kullanmasını bilene nimet olan internet oluyor ...
Facebook yokken kimse kimseyi aldatmıyordu sanki
msn vardı, siberalem, yonja, icq... birsürü sosyal platform vardı zaten, bunlar yokken telefon sapıkları vardı, arayıp sesini beğenirse tanışmak isteyen...
bence amacına uygun kullanınırsa çok güzel bir sosyal araç facebook,
ben ailemden uzakta yaşıyorum, kızımın büyüyüşünü facebooktaki fotolarından takip ediyorlar
bebeğim olduğu için sürekli gezip tozamıyorum ama hem eski iş, hem de okul arkadaşlarımdan facebook sayesinde kopmuyorum, sürekli iletişim halindeyiz, düğünlerine gidemediklermi gelinlikle görme şansını, bebeğine gidemediklerimin bebeklerini görme şansını buluyorum.
hayır evlilikler ilişkiler bitiyoru yahu
erkek mi suçlu kadın mı sorunlu tartışılır herkes tek tip değil ki.
burda zilyon tane sey okuyoruz birinin babası 35 yasındaki dul kadınlara zaafı var
yada kiminin annesi işteki arkadasıyla faceden flörtleşiyo
evliler iken
GENEL OLARAK TÜM ERKEKLER ESKİ SEVGİLİLERİNİ FACEDEN ARATIYORLAR bi zaten
bunun kızı erkegi yok gerci biz de arayıp bakabiliyoruz ama soz konusu erkek olunca güvensizlik artıyo heralde
neyse. ben ki teknolojiyi dibine kadar kullanır teşvik ederim, ama su facebooku sevemedim gitti
hayır sosyal bi paylasım agından cocuk tacirliği mi dersin fuhusa suruklemek mi dersin ve bilimum aldatmalar
bi denk geliyorum 40 yasında adam profil resminden belli cok bilmediği takip ettiklerine bak hep kız. yarı cıplak pozları olan veya bi çoğu cocuk..
adamların geneli de evli.
yazık yahu milletin ödü kopuyo kocası, sevgilisi nette biraz takılsa acaba aldatıyo mu diye.
aslında sorun teknoloji değil. zihniyet. sevgilisyle ayrılan adamın facesne bi bak, görmemiş aç kurt gibi saldırıyo hemen kızları eklemeler slm nbr? ler. görgüsüzler
neyse benim sevgilim de face de yok ama canımı sıkan bi konu insnaın emeğine yazık
bu da bana dert. ders calısmam gerek ya evrendeki tüm sosyal meseleler bana dert
ben de birgün doktor olur muyum acep
öyle işte güven şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?