- Konu Sahibi doktorcum_
-
Sevgilimde yok facebookumda
Rahatım
Her anlamda insan psikolojisini etkilediğine inanıyorum...Bende yalnızlıktan face sardım bir dönem hemde fazlasıyla bir uzvum gibiydi...Sonra yok ona laf yetiştir yok buna derken noluyo ya dedim daha beter bunaldığımı farkettim ve kapadım...Ohh gerçekten rahatım...Ayrıca birinden duymuştum face kurucusu en son şu mesajlarda görüldü yazısının çıkma olayıyla ilgili '' insanlar arasında sorunlar tartışmalar çıksın diye yaptık '' demişti...Bu söylem yalansa bile niyetlerini aile ve sosyal yapıyı bozmak olduğundan hiç şüphem yok...Kii fazlasıyla örnek var...Yazık aslında kökten kapatmak lazım.Çünkü insanlar artık normal ilişkiler kuramıyor...
aslında sorun teknoloji değil. zihniyet. sevgilisyle ayrılan adamın facesne bi bak, görmemiş aç kurt gibi saldırıyo hemen kızları eklemeler slm nbr? ler. görgüsüzler
İki ay önce cok bilinen ikinci el sitesinde bi telefonumu sattım. Bu öğlen de bi tane amca aradı, sesi aşağı yukarı babam yasında. Neyse konuştuk kapattık, 2 dk sonra msj geldi; sesinizden cok etkilendim tanışabilir miyiz diye.
Amca eminim internet kullanmayı bile bilmiyordur ama icindeki sağık ruh cıktı ortaya.
Facebook sadece bir arac. İnsanın icinde olduğu müddetçe her haltı yer.
Tövbe tövbe
Ay bi de mesaj atmışharfler carpık curpuk
İki ay önce cok bilinen ikinci el sitesinde bi telefonumu sattım. Bu öğlen de bi tane amca aradı, sesi aşağı yukarı babam yasında. Neyse konuştuk kapattık, 2 dk sonra msj geldi; sesinizden cok etkilendim tanışabilir miyiz diye.
Amca eminim internet kullanmayı bile bilmiyordur ama icindeki sağık ruh cıktı ortaya.
Bu amcalarda ki özgüven kimse de yok
Artik hicbir seye sasirmiyorum, biri bu orta yasli amcalari durdursun
Ay bi de mesaj atmışharfler carpık curpuk
Aslında karılarını bulmak lazımterliğin tersiyle ne güzel döverler
amca kalsiyum sandoz u fazla kaçırmış
Bence yok, yokluktan bunlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?