facebook üyeliği

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Kızlar, eşinizin facebooktan arkadaşlık kurmasına ne diyorsunuz? Daha doğrusu sizin ekranınıza da düşüyor ya; Ahmet Ayşe ile arkadaş oldu diye...Ben mesela Ayşe yi çok merak ediyorum, kim acaba diye...Ama bugüne kadarda sormadım, ekrana düşünce içimi birşey kemiriyor sonra unutuyorum. Başka birisi olunca yine aynı...Söylesem kıskanıyorsun diyecek; kıskanmak değilde, garip bir merak:) Ben eşime çok güvenirim; ama beşer şaşar lafına da inanırım. Biz kadınların-hepimiz için söylemiyorum-kendine güveniyle ilgili derinlerde bir sorun mu var? Güzel olan, alımlı olan biziz, endişe duyan yine biz...Ben eşimin telefonunu hiç karıştırmadım, mail şifrelerini bilmiyorum zaten...Yanımda da girmez. Bilmiyorum, endişe bana mı ait, sizinde böyle garip duygularınız var mı?

madem böyle eşinin herşeyini bilmek sana kadınlarda özgüven eksikliği var diye düşündürüyor ,sen özgüvenli bi şekilde uyumaya devam et canım

Tabiki merak edersiniz aklınızın bir köşesine takılır. Aslında evli insanların paylaşım sitelerinde olmaması lazım. dedeiğiniz gibi beşer şaşar insan zaten hayatımızda arkadaşlarımız dostlarımız vardır. tanımadığımız kişilerle sohbete gerek varmıdır acaba? Yani kadın erkek, erkek kadın gibi. Ben 3 senelik evliyim ortak kararımız paylaşım sitelerine üye olmadık (facebook tewet gibi) sadece email adreslerimiz var güven bir kere zedelendimi sonrasında toparlanamıyor acabalar kemirip duruyor...

bu söz çok komiğime gitti.belki aldatacağı kadın senden daha güzel,daha alımlı daha bakımlı.endişelenmekte haklısın yani.

bu söz çok komiğime gitti.belki aldatacağı kadın senden daha güzel,daha alımlı daha bakımlı.endişelenmekte haklısın yani.

Bu işin güzellikle, alımla pek alakası yok diye düşünüyorum. Çok güzel kadınlar aldatılıyor...Ben face gördüğü bir kadından etkilenip ilişkiye başlayabileceğine ihtimal vermiyorum zaten...Demek istediğim onların bizim üzerimize düşmesi:)Biz daha çok merak ediyoruz...

bu konu defalarca açıldı canım eşler arsında gizli saklı olmaz benimde eşiminde facesi var ve ikimizde birbirimizin şifresini biliriz çünkü beraber üye olmuştuk o dönemlerde ben arda girip bakarım eşim bakarmı bilmem sonuçta gizli saklı işler çevirmek için üye olmadık oraya sadece eski arkadaşlarımızı bulup bişeyler paylaşmak için üye olduk...bu şekilde düşünmeniz yersiz

madem böyle eşinin herşeyini bilmek sana kadınlarda özgüven eksikliği var diye düşündürüyor ,sen özgüvenli bi şekilde uyumaya devam et canım

Bariz birşey görmeden baştan krediyi kesmek normal değil bence...Erkek aldatmayı kafasına koyarsa birazda zekiyse hiçbir şey hissettirmez diye düşünüyorum.

ya kararsız kararlı aldatılma tehditi kadın olsun erkek olsun herkes için var.nasıl kanser riski herkes için varsa.ama ya başıma gelirse diye de üzülüp hayıflanmaya gerek yok.varsayımların peşine düşersek ooo.sonu tımarhane olur yani.onun için rahat ol.

çok normal merak etmeniz.bende merak ederim,esimede sorarım kim bu diye.
Hem sadece kadın olanları değil erkek arkadaslarınıda sorarim onceden tanımıyorsam.

ben sevgiliminkini de sorarım eşim olsa neler yapardım kimbilir

ne diye ekliyor ya ne gerek var kiii kavga çıkar zaten eklemeye çekinirdi face kapattık sonunda kurtuldukk

Ayoll tabikide merak ederim hatta sorarım kim bu diye erkekte kadında olsa eklediği
sorarım bunun güvenle yada kıskançlıkla hiç alakası yok ben bunu sordum diye eşim bana
aa sen kıskançsın demez asla bizde eşimle face şifrelerimizi maillerimizi her şeyimizi
biliriz gizli saklı olmaz bizde tabii çok rahat gördüm sizii

şaka mısınız

Neden böyle bir şey dediniz?Şaka olmasını düşündüğünüz şey nedir?
Huumm size göre demekki septik yaşayan,her şeyden şüphelenip,her şeyden bir mana çıkartmaya çalışan,kıskançlığıyla,sorularıyla erkekleri boğan ve onlara bir nebze dahi güvenmeyen bir kadın profili daha gerçekçi.Düşündüm de haklı olabilirsiniz

Son düzenleme:

e peki sen eşine çok güveniyorsan, kendini güzel, alımlı buluyorsan peki neden facebook üyeliği diye konu açma geregi duydun. kafanı kurcalayan birşey yoksa neden soruyorsun ozaman

merak etmen kadar normal bişey yok. yalnız benim anlamadığım şey şu, bu Ayşe, eşinin hayatına gökten zembille mi indi. bi yerden tanışıklığı var ki facebooka eklemiş. bunu araştırdın mı? neyin nesidir, ortak arkadaşları var mı vs.. eğer hiç bi bağlantı bulamıyosan şine sor. senin sormanda bi sorun yok, eğer eşin 'ne soruyosun' falan gibisindn tavır takınırsa, bu tavırda sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…