- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Şaka gibi görüyorsanız yorum yapmaya zahmet etmenize gerek yok...Benim için bir konu...Zorla konuya davet çıkartılmıyor zaten...Ben eşime güveniyorum ve gerisini düşünmüyorum:) Zaten bir erkek gözüne sokarak böyle birşey yapmaz...
buna istinaden yazdım ben onu ,tekrar okursanız -sakamisiniz- diyen arkadasa küçük bir dokundurmaydi yaptıgım.
Her arkadaşını tanıyamacağıma göre , benim için mahsur yok. Böyle birşey olsa gözümemi sokacak. Eeee o zaman derdim ne
Her arkadaşını tanıyamacağıma göre , benim için mahsur yok. Böyle birşey olsa gözümemi sokacak. Eeee o zaman derdim ne
Neden böyle bir şey dediniz?Şaka olmasını düşündüğünüz şey nedir?
Huumm size göre demekki septik yaşayan,her şeyden şüphelenip,her şeyden bir mana çıkartmaya çalışan,kıskançlığıyla,sorularıyla erkekleri boğan ve onlara bir nebze dahi güvenmeyen bir kadın profili daha gerçekçi.Düşündüm de haklı olabilirsiniz
Eşimin çevresi çok geniş, okuldan, çalıştığı yerlerden vs. Sorsam mutlaka şunun şusu diyecek. Bende o yüzden sormuyorum...Aldatacak olsa bu yolu seçmezdi sanırım:) Sadece sinir oluyorum, merak ediyorum. Bu arada eşime göre bunlar kıskançlık...Arkadaşlarımızın benzer olayında facebooklarını kapatmışlardı. Bu nasıl ilişki, bu kadarda kıskanılmaz ki demişti.
hanımefendi ömrünüzü birleştiriyorsunuz hayatınızı sormaya çekinmek :44: bana çok tuhaf geldi
sormak niye düşündürüyor ki ailla ki sorduğunuzda şüpheci mi olunuyor
cnmm bence açıkça sormalısın saklayacak birşeyi yoksa kim olduğunu öğrenmende de sakınca yoktur. eşin o senin ya yabancın değil ki öyle hemen her arkadaş olduğunu sorman tabiki bunaltıcı olur ama mesela konusu açılacak gibiyse açıp sormalısın ayrıca telefonuna git sürekli bak diyen yok ama ayda yılda bir o uyurken bak !!!!!! erkek milleti
bende sorarım tabiki ama eşim teknolojiyle pek ilgilenmez. ben onun şifresini bilirim arda bakarım çok fazla arkadaşı yoktur. benim çok daha fazla arkadaşım var. eşimle bakarken eşimde dikkatini çeken biri olursa bunu nerden tanıyorsun der o kadar bunda bişey yok.
Kızlar, eşinizin facebooktan arkadaşlık kurmasına ne diyorsunuz? Daha doğrusu sizin ekranınıza da düşüyor ya; Ahmet Ayşe ile arkadaş oldu diye...Ben mesela Ayşe yi çok merak ediyorum, kim acaba diye...Ama bugüne kadarda sormadım, ekrana düşünce içimi birşey kemiriyor sonra unutuyorum. Başka birisi olunca yine aynı...Söylesem kıskanıyorsun diyecek; kıskanmak değilde, garip bir merak:) Ben eşime çok güvenirim; ama beşer şaşar lafına da inanırım. Biz kadınların-hepimiz için söylemiyorum-kendine güveniyle ilgili derinlerde bir sorun mu var? Güzel olan, alımlı olan biziz, endişe duyan yine biz...Ben eşimin telefonunu hiç karıştırmadım, mail şifrelerini bilmiyorum zaten...Yanımda da girmez. Bilmiyorum, endişe bana mı ait, sizinde böyle garip duygularınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?