facebook üyeliği

buna istinaden yazdım ben onu ,tekrar okursanız -sakamisiniz- diyen arkadasa küçük bir dokundurmaydi yaptıgım.

kusura bakma lütfen, yanlış anlamışım

ayrıca abartılmamak şartıyla kıskançlık yapmandada bir sakınca bulmuyorum.sonuçla eşin olmuş artık.... ve eşinede o isimleri merak edip sorma hakkına sahipsin.. kendini çok bastırma...

hiç böyle bir merak uyanmadı bende.birbirimizin şifrelerini biliriz,bazen girer bakarım ne var ne yok diye..ama hangi kızla arkadaş olmuş,ne yapsam durumunu hiç yaşamadım.tanıyor ki arkadaş listesinde var.benimde erkek arkadaşlarım var listemde.böyle düşünürsek çıkılmaz bu işlerin içinden..abartmaya,bu tip kısknaçlıklara gerek yok bence.

Son düzenleme:
Her arkadaşını tanıyamacağıma göre , benim için mahsur yok. Böyle birşey olsa gözümemi sokacak. Eeee o zaman derdim ne

Eşimin çevresi çok geniş, okuldan, çalıştığı yerlerden vs. Sorsam mutlaka şunun şusu diyecek. Bende o yüzden sormuyorum...Aldatacak olsa bu yolu seçmezdi sanırım:) Sadece sinir oluyorum, merak ediyorum. Bu arada eşime göre bunlar kıskançlık...Arkadaşlarımızın benzer olayında facebooklarını kapatmışlardı. Bu nasıl ilişki, bu kadarda kıskanılmaz ki demişti.

hanımefendi ömrünüzü birleştiriyorsunuz hayatınızı sormaya çekinmek :44: bana çok tuhaf geldi
sormak niye düşündürüyor ki ailla ki sorduğunuzda şüpheci mi olunuyor

cnmm bence açıkça sormalısın saklayacak birşeyi yoksa kim olduğunu öğrenmende de sakınca yoktur. eşin o senin ya yabancın değil ki öyle hemen her arkadaş olduğunu sorman tabiki bunaltıcı olur ama mesela konusu açılacak gibiyse açıp sormalısın ayrıca telefonuna git sürekli bak diyen yok ama ayda yılda bir o uyurken bak !!!!!! erkek milleti

tmm esimizin her slm verdigini tanimayabiliriz bu cok normal.ama denk gelindiğinde arkadasinı en azından ismen ve isten yada okuldan diye tanıtması da normal.illaki yüz yüze tanıştırmasi gerekmezki.

Hem siz eşinizin face I'ni kurcalayın merak etmiyorsunuz ki. Face kullanan herkes bilir listedeki biri birisiye arkadas oldugunda size de iletilir.ee bu durumda merak edip sorman normal.ne yani sen yanindayken sokakta biriyle slm lassa esın sormazmisin Askim kim bu diye.yada esın tanistirmazmi falanca bu Askim diye.sen tanımazsın deyip adını solemicekmi

Hem kıskançlık yapacak kadar sorun yapsan,o hesabı ona kapattırırsın zormu yani

Son düzenleme:

bende sorarım tabiki ama eşim teknolojiyle pek ilgilenmez. ben onun şifresini bilirim arda bakarım çok fazla arkadaşı yoktur. benim çok daha fazla arkadaşım var. eşimle bakarken eşimde dikkatini çeken biri olursa bunu nerden tanıyorsun der o kadar bunda bişey yok.

e bende bunu demeye çalışıyorum yha çekinecek ne var konu sahibi eşin o senin

sunu biliyorumki erkeklere guven olmaz genelde, ama ayartici kadinlar var onlarada guven olmaz...
ama facebooktan arkadas olmayi anlamiyorum evet, tanimadigin insanlarin ne isi var orda?

facebook realde taniyip gorusmek istedigin kisilerin olmasi gereken bir yer bana gore...

bizim de eşimle ortak facebookumuz var.en iyisi böyle. zaten tanımadığımız kişileri eklemeyiz. ben tanıdıklarımı bile eklemem çoğu zaman. 2-3 sene önce tanışıklığımız olmuşsa ne gerek var onu eklememe. facebookun amacı benim için uzaktaki arkadaşlarımla irtibat kurmak, onların resimlerine bakmak,çocuklarını görmek falann

neden sormayacaksın ki ben olsam sorarım ama sakin bi şekilde bide evli erkeklerin onla bunla arkadaşlık kurması bence çok saçma evli sonuçta bi ağırlığı olmalı ve ne kadar güvenirsen güven fırsaat verirsen hepsinin yapacağı aynı bazı yolları kapatmak gerek ama çokda bastıra bastıra bazı isimleri vurgularsan eşinin dikkatini çekmesini sağlarsın genel olarak bayanları ekleme de kapat ayseyi sil ayşeyi sil dersen bu ayşede bişy var herhalde diye düşünür..

İnsanın eşinin kimlerle arkadaş olduğunu merak etmekten daha normal birşey var mı??
Ben eşimin şifrelerini de bilirim arkadaşlarını da..
Kendime ya da eşime güvenmekle de alakası yok bunların..

herşeyi sorarım ben valla
siz bir erkekle arkadaş olun bakalım
sizin kadar kıvranıcakmı

Herşeyini bende bilirim,habersiz onu bunu ekleyemez.Ayşe kim Fatma kim ben tanıyor muyum?Hiç hoşnutta değilim şu tip palyaşım sitelerinden,amacından sapmışlar.

Benim facebook adresim yok..
Eşimin adresine de bakıyorum..
tanımadığım birini gördüğümde de önemsemiyorum sorduğumda izah ediyo..
Genelde pokerden eklediği bayan yada erkekler oluyo..
Konuşmaları,mesajlarını okuyorum
önemsiz detaylar..

niye sormuyorsun canım sormak en doğak hakkın
ben soruyorum ve asla tanımadığım bilmediğim biriyle arkadaş olmasını istemem listesindeki herkesi tanırım hepsi akraba arkadaş
ama genel olarak bende sevmiyorum şu facebook olayını çok gereksiz benim yok istemiyorum da

ben eşimin adres ve şifrelerini bilirim

yeni evlendiğimz zaman onun fase hesabına girip mesajlarına bile baktım.karısıyım bence bakmamda sakınca yok,

üniversiteden bi kız arkadaşıyla msjını okudum kız buna abi demiş ama benim ki kıza iltifatları yağdırmış tabi o tarihte biz daha tanışmıyoduk bile eşimle

yani o kızla msjlaştığı zaman... tarihine baktım yani

sonrada o kız ve daha kaç tane kız arkadaşı varsa hepsini engelledim

kendisine de söyledim

umrunda bile olmadı

şimdi fase de hiç kız arkadaşı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…