- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Merhaba arkadaşlar benim 2 yıllık ilişkim var benim sevgilimin daha önce hiç sevgilisi olmamış ben ilkiyim öncelikle. Ben sınıftan erkek arkadaşımla mesajlaşmıştım ama o çocuğu sevgilim de biliyor ve onunla görüşmemi ne de konuşmamı istemiyordu bana bir gün dersle ilgili bişey için mesaj atmıştı bende cevap verdim ve mesajı sildim sevgilim görmesin diye sonra o da bunu iletim raporunda gördü ve bişey demedi ama içine attı çünkü normalde herşeyi içine atar. Her neyse bigun bunun facebook şifresi var bende baktım bir başka facebook hesabını aramış. Sonra bende şüphelendim ve mail adresi her zamna kullandığı şifreyi deneyerek o hesaba giriş yaptım. Sonra mesajlara baktığımda sizce seven kadın aldatır mı diye bir sürü kıza meaaj atmış arkadaş ekleme sayfalarını beğenmiş bu tabi. Bende sonra buna sordum senin mi hesap diye ama o inkar etti abimin dedi tabi ben inanmadım birsürü hakaret ettim ve burnundan getirdim ayrıldım. Sonra kendinin açtığını itiraf etti.şifreyi verdi sildim o hesabı Şuan devam ediyoruz ama hep. İçimde bir şüphe var bidaha yapar mı diye. Onunda bana dediği sen gizli iş yaptığın için beni sevmediğimi düşündüm ve böyle bi karar aldım dedi. O zamandan bu yana da başka biseyini görmedim allah için. Normalde de çok terbiyeli biridir. Nolur bana yardım edin yorumlarınızı bekliyorum