Facebook ve aldatma

kuzum ya kötü bir durum. bence yasaklamak yerine sende bak hım falan filan de gül geç bir de bunu dene çünkü yasaklar erkeklere cok daha cazip gelir . böyle kızılıyorsa bir daha bakayım acaba birşey mi kaybettim deniyor ya da görmediğim bişey mi var deyip takip ediyor. sen eşinin gönlünü çel kadın isterse kurtuluş yoktur :)

Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.

Adama defalarca küfür edip bir de üzerine vurmuşsun evliliğinizde hem sözlü hem de fiziksel şiddet var, eşinizin yerinde olsam sizinle barışmayı asla düşünmem

Allah aşkına dini nikahı bu kadar önemsiyorsanız,önce aç bi bak,tekrar dini nikah nasıl kıyılır öğrenin.sonra şöyle de böyle de.çocuk oyuncağımı bu işler

Evliliği niz cok yeniymis daha ilk başlarda olabilir böle kıskançlık lar keşke ustune gitmeseydiniz hele ailelerin hic haberi olmayacak ti simdi is daha da büyümüş birbirinize 1 sans daha vermeye calisin bence

Allah aşkına dini nikahı bu kadar önemsiyorsanız,önce aç bi bak,tekrar dini nikah nasıl kıyılır öğrenin.sonra şöyle de böyle de.çocuk oyuncağımı bu işler
Aynen canm ne yazıkki öyle hemencecik barışamıyorlar bildiğim kadarıyla iki tarafında birileriyle nikahlanıp hatta ilişkinyaşayıp sonra ayrılıp tekrar birlesebilirler ancak... Malesef.. Allah korusun cok kotu ..

Defalarca verdim ama yine baktı. Bu bir aldatma mı? Bunun için boşanılır mı. 22 yaşındayım dul kalıyorum. Onu çok seviyorum ve hala telefonla konuşuyoruz. Boşanmaya zorla ikna ettim ama depresyondayım. Onu çok seviyorum. Ailemi de üzemem. Mecburen boşanacaz. Ben bundan sonra asla evlenemem kimseye de güvenemem. O benim gözümde mükemmel bir insandı. : (
Bakin ailemi uzemem diye bi şey yok tamam aile başımızın tacı ama oda sizin eşiniz eğer ki öyle bi şey yakalamamis olsaydınız çoluk çocuğa karisacaktiniz siz ona omrunuzu vermeye hazirlanarak evet dediniz kolay mı yani. Bi kere şu aileyi bi tarafa koyun eğer ki gerçekten seviyosaniz tabiki barışın AMA taviz vermeden yani onun yanına gittiğiniz zaman su havayı vermeyin. Sen beni bu saatten sonra aldatsanda sesimi çıkarmam çünkü seni çok seviyorum.. gibi yani. Karşılıklı konuşun ben seninle yuvam olsun istiyorum seni de çok seviyorum ama empati kur ben aynı şeyi yapsam ne olurdu diyerek örnekler verin ve tatlıya bağlayın tatlı ama taviz vermeden konuşun sizin isteseniz neler yapabileceginizi görmeli yani.

Ay aman dul kalma. Dul kadın olmak ne kadar ayıp bir şey. Sonuçta artık bakire olmuyorsun, töbe töbe ay estafurullah
Hemen barış...
Seneler önce lisedeyken din kültürü ve ab. öğretmenim dini nikahının resmi nikah varsa hükmü olmayacağını söylemişti.
Diyanet artık sonunda bununla ilgili bir çalışma başlatsa da artık bir açıklasa şunu, şu kadınlarımızın ayy nikah gitti diye kendilerini eziklemese.
Herseyin yeri ayrıdır..

Onun yanında huzursuz olacağına bizim yanımızda ölsen daha iyi diyorlar
Canm eşin ne diyor bu konuda ? Vi daha yapmayacagına inandırdımı seni ? Bu arada şafi mezhebinin görüşünü yeni öğrenmiş oldum.. Eşinden gercekten emin olmadıkça birleşme biraz burnu sürtsün.. Hatta sık sık ona güvenemediğini dile getir

Ben sizi hakli gordum sonuçta evlenmissiniz artik sevgili degilsiniz hayati paylasiyosunuz baksa nolur bakmasa nolur neyini merak ediyir onu da anlamadim hayret bisey .. siz baksaniz eski sevgilinize ne tepki verirdi acaba. Bosanin diyemicem çünkü daha cok yeniymis belki hatasini anlar da duzelir bir daha uzmez sizi.

Ailen istemiyor. .
Güvenmiyorsun. .
Şans verme . .
Unutmadıysa evlenmesin!

Boşan diyorsunuz ama şunu da bilmek lazım Peki dünyada kaç tane iyi erkek var. Aldatmalar çoğalmış insan güvenemiyorum. Insanlar evlerinde kocalarıyla mutlu bir şekilde yaşarken benim böyle depresyona girip yalnız yaşamam tuhaf geliyor. Peki ya bir daha yapmazsa. Ve ben de affetmezsem. Benden sonraki evleneceği kişiyi mutlu edecek ve ben de buna katlanamam. İşte bu düşünceler beni mahvediyor.

Boşan diyorsunuz ama şunu da bilmek lazım Peki dünyada kaç tane iyi erkek var. Aldatmalar çoğalmış insan güvenemiyorum. Insanlar evlerinde kocalarıyla mutlu bir şekilde yaşarken benim böyle depresyona girip yalnız yaşamam tuhaf geliyor. Peki ya bir daha yapmazsa. Ve ben de affetmezsem. Benden sonraki evleneceği kişiyi mutlu edecek ve ben de buna katlanamam. İşte bu düşünceler beni mahvediyor.

Birçok kez şans verdim yazmışsınız. .
Siz bilirsiniz, hayat sizin . .

Eşiniz eski kız arkadaşını unutamamış net. Bunu kabul edebilecek misiniz? Ona göre şans verin.

Bence boşver . Bu sebepten bosanilmazdı evet ama boşayan sen değilsin ki arkadaşım neyin muhasebesini yapiyirsun hala.
O bosayip gitti sen resmiyete döktün.

Defalarca bakmak ve bu konu ustundeyken bosanip gitmek. .

.

Arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ve eşim eski kız arkadaşına facebook adresinden defalarca baktı defalarca yakalamama rağmen. Herhangi bir mesaj atmamış ama bu durum beni deli ediyor. En son yakalamamda " neden bakıyorsun" dedim . "sadece merak ediyorum yoksa içimde bir şey yok "dedi. Ben de bunu görünce hırçınlaştım ve her türlü küfrü ettim. Ona defalarca vurdum. O sustukça hatalıyım onun için susuyorum dedikçe daha da delirdim. Bana bunu kabullenemiyorsan boşanalım dedi. Ama bir daha yapmayacağına da söz verdi. Hayır dedim ama bir taraftan da unutamadım hakaret ve küfretmeye devam ettim o da buna dayanamayıp dini nikahımımızı bozup gitti. Şimdi ben de, o da barışmak istiyoruz ama bir taraftan güvenemiyorum bir taraftan ailem izin vermiyor barışmamıza. Boşanma davamız açılalı 5 ay oldu ve kararsızım ne yapmalıyım. Bana bir akıl verin. Ailemden de vazgeçemiyorum eşime de güvenemiyorum ama onu çok seviyorum.

Tamam böyle tartışmalar olabilir de neden hemen ailenize yansıttınız ki?

Aynısını ben yaşadım ama farklı. Eski erkek arkadaşım be unutamadığı için eşinden ayrılmış. Gece rüyasında beni sayıklamış. Facebook dan instagram dan beni aratmış. Eşi görünce kavgalar çıkmış. Ben duydum. Ama benim ne suçum var? Sonradan ayrılmışlar zaten. Ben kıza üzülüyorum. Birini unutmadan bir ilişkiye başlamak intihar. Sizin eşinizde maalesef aynısını yapmış. Unutamamış.

Back
X