facebook ve eşimin akrabaları?

Ne enteresan, bugün sizde yorum almak için konu açmamış mıydınız?

Çocuk eşiminse ben bakmam diyen kişi değil misiniz? Yoksa ben mi karıştırdım?
Hayir karistirmadiniz. Ben buradaki kotucul yorumları derledim arkadas icin. Yoksa ben zaten kendi yorumumu da yaptım. Yerinde olsam bende fikir almak isterdim. Yalnizca bazi arkadaslarin tuzlari kuru oldugu icin cok kolayca insanlari fesatlikla vs suclayabiliyor olmalarinu sevmedim.

aranızda kötü şeyler mi yaşandı amca kızlarıyla, garip yani eşiniz varken gönderiyorlar,sonra ismi silince sizide siliyorlar,sonra tekrar ekliyorlar, eğer kötü bir şey yaşanmadıysa yani ilginç tiplermiş :))

Olabilir ben kuzenim dye öyle sey yapmam.kuzen ama kardeş degil

Büyük ihtimal sizi sevmiyorlar. Peki neden sevmiyorlar daha önce münakaşanız mı oldu?

Yok işte.bişey olmadı.ben samimi dgldm ama onlar knuşyolardı

Olabilir ben kuzenim dye öyle sey yapmam.kuzen ama kardeş degil

Bak o zaman anlatmak istediğimi şöyle anlatayım; Bütün sülaledeki kızların (hala kızları, amca kızları, teyze kızları vs. vs.) hepsinin birden senin adamı sevmesi mümkün mü? Bence değil... Peki yine sülaledeki bütün kızların karakterlerinin bozuk olması mümkün mü (ki teyze kızı ve hala kızı aynı sülaleden değil iki farklı sülalenin tüm kızlarının kötü karakterli olmasından bahsediyoruz) yooo değil... Demek ki senin farkında olarak ya da olmayarak yaptığın birşey var ya da tavırların bu insanları bir şekilde senden uzaklaştırıyor. Yani her zaman sorunları başkalarında arama:)

Açıkçası kendi facebook hesaplarını kapatıp evlenince ortak facebook açanları çok çocukça buluyorum, ha herkes istediğini yapar saygı duyarım ama evlenince facebookun bir olmasının manasını anlamış değilim:44:
Siz ilk kez facebook hesabı almışsınız ama daha yeni olmanıza rağmen hemen kim beğenmiş kim arkadaşlıktan çıkarmış çok kafaya takmışsınız adı üstünde sosyal medya yani reelde çok sıkı fıkı değilseniz bu tür ağlarda da tripli olmaları çok sizi alakadar etmemeli...

Ya ama hepsinemi bi tavr aldm.amca cocuklarh falan begenyo ama.

Eşini doğal olarak seviyorlar ama seni sevmemişler.Daha doğrusu belki benimsememişler.
Eşinle olan fotoyu beğenmemeleri,seni benimsemedikleri,sizi yakıştırmadıkları anlamına gelebilir.
Farklı duyguları olacağını hiç düşünmüyorum.Hepsi birden aşık olmak için bula bula kuzenlerini bulmamışlardır herhalde.

Canım benim üzme kendini böyle şeyler için. Bırak beğenen beğensin. Ne anlama geldiğine gelince; bence senden pek hoşlanmıyorlar. Dediğin gibi akraba evliliği çoksa, seni dışlamaya çalışıyorlardır.

Boşver, canının istediğini ekle, istemediğini ekleme. Kimin ne düşündüğünü merak etme. Boş yere kendini üzersin sadece.

Ama sence manidar deglmi bu hareketler.dikkatmi çekti

senden hoşlanmıyolar ya da cekiniyolar bence. eşini sevmiyodur hepsi birden de sülalede birileri seni çekiştiriyo olabilir bence. eşine anlat o onları tanıdıgı için sana bi yol gösterir

Bunu senin konuna istinaden söylüyorsan, o zaman sende eşini suçluyor olmuyor musun?
Sonuçta bir konuya her açıdan bakmaya çalışıyoruz. Bana normal gelen sana normal gelmeyebilir mesela. Senin konuna da yorum yazdım.

senden hoşlanmıyolar ya da cekiniyolar bence. eşini sevmiyodur hepsi birden de sülalede birileri seni çekiştiriyo olabilir bence. eşine anlat o onları tanıdıgı için sana bi yol gösterir

Anlattm.karışma onlara diyo oda.:)
Evet kesn cekistryolar çünkü açık oldgm içn laf etmşlerdi

bence face de popüler olamazsın sahte hesaplar alan beğen amacın bu belli cocuk cocuk tavırlar ya face nedir

Ama sence manidar deglmi bu hareketler.dikkatmi çekti
Açıkçası ben akrabaların beğeni ve yorumlarını çok kaale almıyorum hatta görüşmediklerimi bile siliyorum çünkü normal zamanda ömrümde birkaç kez bir araya geldiğim insanın iletilerimi beğenip beğenmemesi çok da önemli değil benim için.
Siz ne sıklıkta görüşüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…