- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Eşini seviyor olma ihtimalleri yok.
Ama seni sevmedikleri kesin.
Anlamadm ne dedgnizi valla.Ya derdm face dgl.eşme ayrı bna ayrı tavrlar var bu.bence face de popüler olamazsın sahte hesaplar alan beğen amacın bu belli cocuk cocuk tavırlar ya face nedir
Anlamadm ne dedgnizi valla.Ya derdm face dgl.eşme ayrı bna ayrı tavrlar var bu.
Anlattm.karışma onlara diyo oda.:)
Evet kesn cekistryolar çünkü açık oldgm içn laf etmşlerdi
Bir değil iki değil hepsi mi eşinizi seviyor? Şayet eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ bile olsa bu çok çok zor. Siz normal yaşantınızda da hemen takıntılı davranıslar içine girip yolarımlı konuşuyorsanız onlarında size karşı tavır alması normaldir. Bence hatayı biraz kendinizde aramalısınız ne yapmış olabilirim diye.
Merhaba bayanlar.hepinizin bayramını kutluyorum öncelikle.
Şmdi ben bi face açayıp dedim.isim olarakta eşimin ismi-benim ismim-ve eşmin soyadı şeklinde açtm.10 gn falan oluyor
Bi bktm açar açmaz amca kızları hala kızları teyze kızları amca çocukları falan istek attı.neyse kabul ettim.bide güzel resm ekldm.smdi ben ve esim brlikte olan resim attm .bunlar hç ne begndi ne yorum attı(beklemyrdum begenmelerni )sonra bi ara eşmin tek fotografnı attm begenen begene!!!!!
Neyse sonra ismimi dgştirdm kendi ismim ve kız soyismimi kullandm.bunlar arkadaşlıktan çkarms:)))ya sanki cokta umurumdaydı.da hey allam.
Smdi ben burdan ne anlam çkaraym.hepsinin yaşı en küçük 25 en büyük 30 aralarnda.bunlar eşimi seviyor olmasnlar.vallahi parçalarm o derece.kafama takıldı ne dyorsunuz.bende hava atmak içn tekrar o ismle actm bide resm ekldm.smdi gene istk atyolar manyak bunlar:))(
Bir değil iki değil hepsi mi eşinizi seviyor? Şayet eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ bile olsa bu çok çok zor. Siz normal yaşantınızda da hemen takıntılı davranıslar içine girip yolarımlı konuşuyorsanız onlarında size karşı tavır alması normaldir. Bence hatayı biraz kendinizde aramalısınız ne yapmış olabilirim diye.
face açmak ekletmek vs bana bu tavırlar cocukca geliyor en çok kim beğeni almış falan ne yani bunlar onu dedim..
seni sevmemelerine gelince bırak sevmesinler. sevmelerini çok mu istiyorsun büyük ihtimalle sende onlara soğuksun
yani demek ki sizi sevmiyolar. sevmiyolarsa gıcıklık için yapıyolardır hiç sallamayın bence. face inizin adı gene eşinin adı senin adın ve soyadınız olarak kalsın ama onları silin gördükçe bi süre sonra sinirlenmeye baslarsınız basınıza sorun cıkarmayın silin ve hayatınıza devam edin
Ya bn anlatmadm ki derdimi.
Beni sevmlerne begenmelerne bkmyrum.ne anlama geliyor bu hareket.evet sogugm ama açk oldgm içn laf etmşlerdi.evlenmdn
Evet öyle yapcm tam daBN kabul eder sonra da bir güzel silerdim onlar la mi ugrasacaksin boşver ya kafana taktigina değmez
kapalı mı bu şahıslar müftü mü ne diye sana laf ediyorlar
Evet kapalı hepsi
Buarada bence siz kim ne yapmış ne demiş çok dert ediyorsunuz kendinize. Geçen günde neden güzel değilde tatlı diyorlar diye konu açmıştınız. Kendinizden başka düşündüğünüz birşeyler yokmu sizin. Bırakın kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın. Kusura bakmayın ama birazcık takıntılısınız galiba.
yani yaptıkları hareket o kadar bayağı ve cocukca ki ne denir bilemedim silmeler falan adı değişince ne ucube tavırlar bunlar. bence insan yerine sayma eklerlerse de sil kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?