Facebook yeni özellik ayarlariyla daha cok yuvalar yikacak!!

Ben o hareketler dökümü kısmında bayağı afallamıştım açıkçası :1:

Arattığım eski sevgililer bir bir çıkınca, ohooo. Neyse ki siliniyormuş. :33:

Tanımadığından mesaj almak nedir ki, cevap vermezsin olur biter.

aaayy bende merak ettim. nerede o hareketler dökümü??

bir kere aradım ama bulamadım, anlatırsanız çok sevinirim :27:

aynen ayneeen vallaa net denen şey yok olsa gitse ya kaç insan boşanıyor çocklar sapık sapık şeyler öğreniyor 2 dk içindee

önceden negüselmişti msnmimz varmı oturp cici cici knusuoduk gün gçtikçe insanlrda pisleşiyoorr :(

aaayy bende merak ettim. nerede o hareketler dökümü??

bir kere aradım ama bulamadım, anlatırsanız çok sevinirim :27:

face i açınca adına tıkla, sağ tarafta hareket dökümü var onu tıkla, gelen sayfada sol yanda listelenen şeylerde ara var ara ya tıkla, arattığın şeyler çıkıyo:27::27:

kızlar kimlerin profiline baktığımızı nerde göseriyo ya anlatırmısınız

ben buldumm buldummm :27:

profile girin kızlar, kapak fotosunun altında "hareketler dökümü" yazıyor. orayı açıp yukarıda da " Sadece Ben hareketlerini de dahil et" diye bir kutucuk çıkıyor.
ve kimleri arattığınız ortada :27:

''Temel Filtreleme:

Temel Filtreleme’yi seçerseniz, gelen kutunuzda çoğunlukla arkadaşlarınızdan ve tanıyor olabileceğiniz kişilerden (ör. arkadaşlarınızın arkadaşları) mesajlar görürsünüz. Genellikle, diğer kişilerin mesajları Diğer klasörünüze düşer ve bu mesajlar hakkında bildirim almazsınız.

Mutlak Filtreleme:

Mutlak Filtreleme’yi seçerseniz, gelen kutunuzda çoğunlukla arkadaşlarınızın mesajlarını görürsünüz. Haberleşmek istediğiniz kişilerden gelen bazı mesajlar Diğer klasörünüze düşebilir.

Hangi filtrelemeyi seçerseniz seçin, gelen kutunuza bazen bağlantı kurmamış olduğunuz kişilerden mesajlar düşebilir. Bağlantı kurmamış olduğunuz kişilerin gönderdiği mesajların gelen kutunuza düşebileceği durumlara iki örnek:

Bir arkadaşınızın arkadaşının bazı ortak arkadaşlarınızla birlikte sizi bir mesajın alıcılarına eklemesi
Üyesi olduğunuz bir gruptaki bir diğer üyesinin size mesaj göndermesi veya sizi bir mesajın alıcılarına eklemesi''

Mutlak filtreleme ile arkadaşlardan mesaj alıyor olacağız ama gruplara gönderilen mesajları da almaya devam edeceğiz.
Bu durumlarda gruptan çıkabiliyoruz zaten. Bir de istenmeyen mesajlar diğer klasörüne düşecek.
Profil ve kapak fotoğraflarınızı değiştirdiğinizde tanınmayan kişilerden birşey almıyorsunuz. Denemiyorlar
zaten.

$1.webp inş. büyükte görünür... burada ara var. nasıl sileceğinizi söylemiyeyim:1:. kandırmayın adamları:52:

hepimiz birbirimizin arkasından ''küçük''bile olsa iş çeviriyoruz aslında.
şu hale bak, o bunu aratmıs, diğeri bunu silmek için uğraşıyor, diğer taraftan eski sevgiliyi merak eden ''dengesiz'' bir adam/kadın.

hepimiz birbirimizin arkasından ''küçük''bile olsa iş çeviriyoruz aslında.
şu hale bak, o bunu aratmıs, diğeri bunu silmek için uğraşıyor, diğer taraftan eski sevgiliyi merak eden ''dengesiz'' bir adam/kadın.

valla geçenlerde bende burdan öğrendim bu arama olayını, herkes eşine sevgilisine bakmış falan, bende eşim banyodayken baktım laptobuna kimleri aratmış diye, sadece beni aramış, çok utandım kendimden:27::27:

Bu facebook neymiş be arkadaş.

Şükür ne eşimin merakı var nede benim, her ikimizde kullanmıyoruz.

Yorum yapmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi...
Facebook adını her duyduğumda küfür edesim geliyor...

Arkadaş ne işe yarıyor bu facebook? İnsanların neden bu kadar hayatlarının ortasında?
Aptal mıyız biz yahu?

Bir kadınlar klübünü 50 facebooka değişmem, nedir yani?

Hesabım var, ayda yılda bir aklıma geldikçe girerim, varsa bakacağım bir şey bakar çıkarım...Paylaşman gereken bir şey varsa, paylaşır çıkarsın yahu, nedir bu?
Aynı şey tweeter için de geçerli...

Memlekette bir ton sorun var, emperyalist sömürgesi olduk çıktık, hala facebook derdindeyiz...

valla geçenlerde bende burdan öğrendim bu arama olayını, herkes eşine sevgilisine bakmış falan, bende eşim banyodayken baktım laptobuna kimleri aratmış diye, sadece beni aramış, çok utandım kendimden:27::27:

:27::27::27::27: utanmana gerek yok
''şeytan azapta gerek '' demişler:27:

facebook yakında paralı olucakmış zaten listende ekli olmayanlara mesaj atmak paralı olucakmış gazetede okudum doğrumu bilmem ama şu kimleri arattığını gösterme özelliği çok kötü sevgilim eşim eski kız arkadaşınınn profiline bakmış diyen soluğu burda alıyor :(

bunu tam anlamadım nasıl oluyor o ??

yenı f.bookta resimlerimizi herkesın görmesıne sınır oluyorum bende zaten resım yukleme alışkanlşığım yoktu oğlum olunca sadece onun resımlerını yuklüdim geeçen bı baktım herkes görüyorr okadar uğraştım ama gizlenecek yerı bulamadım eskiden hiç bişi görunmezdıı msj konusuna gelince eşim ve benım adım soy ismimiz yazıyor yanı msj atan olucanı sanımıyorum ama resımler konusu cnmı sıkıyor sanırım uyelik ipteli en ıyısı olucak

çok gereksiz bir icat ama bizim insanımız hayatınn merkezine koymuş nerdeyse:19:
benim yok bir eksiklik hissetmiyorum:31:

Back
X