Facebook yeni özellik ayarlariyla daha cok yuvalar yikacak!!

facebook gittikce ozeline gidiyo

kizlar facebooka kendi resimlerini yukleyenler sunu kesinlikle yapin.
yoksa facebook reklamlarnda kendi resimlerinizi gorme ihtimaliniz var:26:

hesap ayarlari>>facebook reklamlari>>ucuncu sahis siteleri duzenle>> paylastiklarimi '""hic kimse' gorsun secenegine degistirin
aynisini reklamlar arkadaslar duzenle bolumundede yapin

kizlar bi sorum vardi. bana ulasma seklini nasil degistirebilirim? arkadaslarimin arkdaslari bana arkadaslik istegi yolluya biliyo,nasil hic kimse yolluyamasin moduna degistiririm??

kizlar bi sorum vardi. bana ulasma seklini nasil degistirebilirim? arkadaslarimin arkdaslari bana arkadaslik istegi yolluya biliyo,nasil hic kimse yolluyamasin moduna degistiririm??

face bu özelliği değiştirmiş galiba, eskiden hiçkimse seçeneği vardı, artık yok

kapatiliyormu su herkese acik olan mesaj bölümü bilgisi olan varmi.. olsa cok sevincem biktim mesajlardan oysaki sadece arkadaslarima acik yapmisdim :43:

Önce şunu bi anlayalım facebook sadece bir arac . Yuvaları facebook değil karakteri oturmamıs sadaktsiz insanlar yıkıyor. Facebook olmasa o yuvalar yıkılmıycakmı ? Aldatıcak adam aldatmıycak mı ? Ha ne olurdu face olmazdıda mesaj atmak ıcın bıraz daha ugras verip cep numaralarını bulur oyle mesaj atarlardı :34: Yani insanların artık ipi kopmus olmasını faceye twte baglamayalım. Facebookun f sini bilmeyen ama eşlerini ayakta uyutan cok insan var . Dedigim gibi face sadece işi biraz daha kolaylastırıryor. Eger karşı taraf kafaya aldatmayı komussa face olsun olmasın ne yapar ederı bi numara, bi adres, ortak bi arkadas aracılıgıyla her sekılde ulasacagı ınsana ulasır....

kapatiliyormu su herkese acik olan mesaj bölümü bilgisi olan varmi.. olsa cok sevincem biktim mesajlardan oysaki sadece arkadaslarima acik yapmisdim :43:
şimdi baktım. ve sinir oldum. kapatılmıyor. kalkmış o seçenek. ben arkadaşlarım dışndakilerden mesaj almak istemiyorum .neden gerek gördüler buna anlamadım.

$Ekran Alıntısı.webp

bu işaretli kalcakta, bayağı bi yuvarlak konuşmuş, eşinizin ya da kardeşinizin arkadaşlığından ayrılıp deneyin bence, bunu tiki seçip

mesaj gidiyomu gitmiyomu, ben denemedim gitmiyo, yani mesaj yolla butonu yok, ama bu kadar yuvarlak konuşunca sağı solu belli olmaz anlamı çıkıyo:27::27:

Ben o hareketler dökümü kısmında bayağı afallamıştım açıkçası :1:

Arattığım eski sevgililer bir bir çıkınca, ohooo. Neyse ki siliniyormuş. :33:

Tanımadığından mesaj almak nedir ki, cevap vermezsin olur biter.

nasıl siliniyor daaa? hadi söyleyin :P

Eee bunun nesi yeni ?
Bana eskiden de arkadaşım olmayanlar mesaj atıyordu, ben çok geç görüyordum 'Diğer' klasörüne düştüğünden

2013 yılına girdiğimiz şu günlerde artık kişilik hakları ve özel hayata hiç bir saygısı kalmamış olan sosyal ağ. Kizlar sizi uyurmak istiyorum artik Facebookta herkes yani arkadas olmayanlarda mesaj yazabiliyor. Bunu ayarlama sansini aldi facebook biz kullanicilardan.
1 aydir facebook kullanmiyorum ve hic yoklugunu hissetmiyorum. Malesef facebook yüzünden yuvalar dagiliyor iliskiler bitiyor. Aynisi basima geldi saplantili 14-15 yaslarinda "ciktigim" serefsiz (suan evli ve cocuklu) benim bütün akrabalarimi arkadaslarimi facede bulup herkese mesaj yazmis. Yani facebook 6 sene önceki coktan kapanan defterleri acabiliyor.
Artik bu herkesin herkese mesaj atma olayida gizlenmedigi sürece dahada cok yuvalar dagilacak! Umarim bir kac seneye facebook popülerligini kaybeder.
Bu konuyu acarak sizi yeni özellik ayarlari konusunda bilgilendirmek istedim.
:19:

Suç facebookta mı? Hırsızın yine hiç sucu yok değil mi?

Back
X