- 9 Mart 2011
- 12.357
- 10.694
- 498
kimse bilmiyo dimi, ben beceriksiz değilmişim yani![]()
banı göze alıp soruyorum sen neden yatmadın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banı göze alıp soruyorum sen neden yatmadın![]()
yemezleryattım geri kalktım, face kafayı taktım, akışta bu başlığı gördüm bi de buraya sorayım dedim![]()
evet efendimmmm![]()
en sonunda gitçem mark a sorcam ya![]()
kizlar bi sorum vardi. bana ulasma seklini nasil degistirebilirim? arkadaslarimin arkdaslari bana arkadaslik istegi yolluya biliyo,nasil hic kimse yolluyamasin moduna degistiririm??
şimdi baktım. ve sinir oldum. kapatılmıyor. kalkmış o seçenek. ben arkadaşlarım dışndakilerden mesaj almak istemiyorum .neden gerek gördüler buna anlamadım.kapatiliyormu su herkese acik olan mesaj bölümü bilgisi olan varmi.. olsa cok sevincem biktim mesajlardan oysaki sadece arkadaslarima acik yapmisdim![]()
canım bildirfim ayarlarına baktın mı![]()
baktımda canım, bunu belirten bişey göremedim nereye bakmam lazım:26:
Ben o hareketler dökümü kısmında bayağı afallamıştım açıkçası
Arattığım eski sevgililer bir bir çıkınca, ohooo. Neyse ki siliniyormuş.
Tanımadığından mesaj almak nedir ki, cevap vermezsin olur biter.
2013 yılına girdiğimiz şu günlerde artık kişilik hakları ve özel hayata hiç bir saygısı kalmamış olan sosyal ağ. Kizlar sizi uyurmak istiyorum artik Facebookta herkes yani arkadas olmayanlarda mesaj yazabiliyor. Bunu ayarlama sansini aldi facebook biz kullanicilardan.
1 aydir facebook kullanmiyorum ve hic yoklugunu hissetmiyorum. Malesef facebook yüzünden yuvalar dagiliyor iliskiler bitiyor. Aynisi basima geldi saplantili 14-15 yaslarinda "ciktigim" serefsiz (suan evli ve cocuklu) benim bütün akrabalarimi arkadaslarimi facede bulup herkese mesaj yazmis. Yani facebook 6 sene önceki coktan kapanan defterleri acabiliyor.
Artik bu herkesin herkese mesaj atma olayida gizlenmedigi sürece dahada cok yuvalar dagilacak! Umarim bir kac seneye facebook popülerligini kaybeder.
Bu konuyu acarak sizi yeni özellik ayarlari konusunda bilgilendirmek istedim.
![]()