Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahıımmmm! sonunda ben gibi düşünen birini buldum şükürler olsunya nedir bu face zırvalığı allah aşkına..resmi işler bile o olmadan halledilemez oldu ne saçmalık bu bide face in yoksa ooo geri kafalısın..ee günümüz çağdaşlığını simgeleyen şey face oldu tabi evet ben 21yaşındayım ve geri kafalıyım aynı apartmanda üst katlarda oturan ilkokul arkadaşım apartmanda görüp selam vermez ama facede beni ekleyip beğenir bölesi bi sahteliktense yada onu bunu dürtükleyip milletin eklediği videoları 3 5saat izleyeceksem gerikafalıyım ben ha bu tanıdıkların eklemesi gene birde hiç görmediğim dünyanın öbr ucundaki adamı arkadaş ediyorum kendime buda ayrı bi çelişki:90:biçok yuvada yıkılıyo cabası haa bu sabaha kadar konuşulacak bişi evet birey kendinden sorumludur içinde olmayan adam face mace dinlemez ama şu da varki kabul etmeliyiz sanallaştık kızlar bazı şeyleri dozunda bırakmak gerekiyor bazen aklımın almayacağı sınırlarda buluyorum bu tip şeyleri evliyken biriyle tanışan ona kaçan filan ne saçmalıklar daha..bide artık o ortamdaki hal durum konuşmalar filan insanı gerçek yaşamdan soyutluyor ne gerek varki arada bir girip bakarsın hadi neyse ama onsuz olamayanlar var bi masada oturuyosnz bikaç arkadaş toplanmışsınız herkesin elinde telefon herkes face twiter bu ne yani sadece buz kalıbı gibi bedenimiz yer değiştiriyor ama eller hep aynı yerde face twiter bide ordan yanında oturan adama bişiler yazma olayı var tabi utanmasa oturduğu kafedeki garsona twitle sipariş verecek millet :90:[/QUOTE
benim çevre entellektüel sayılabilecek türdendir. ilk zamanlar benim gibi düşünen o entel arkadaşlarım teker teker hesap açtı.ben şimdi hepsine gülüyorum popüler kültürün esirleri oldukları için.dediğin gibi devlet memuruyum ve insanlar faceim olmayışını işime engel bir şeymiş gibi görüp aaa nasıl olmaz diyolar. faceim yok özgürüm:)
Bu siteye neden bu denli anlam yüklediğinizi ve sorunlarınızın nedeni olarak gördüğünüzü anlamıyorum.
Cep telefonlarının yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde de buna benzer sitemleri çok duyduk.
Ben yıllardır kullanıyorum bu siteyi ve ne bir taciz ne bir sataşma ne de virüs ile yayınlanan o mesajlara
tabii oldum. Siteye üye olurken üyelik koşullarını okudum, sağdan soldan duyduğum hurafelerle değil,
sitedeki özelliklere ait açıklamalara itibar ettim. Sadece bu site için değil, internette kullandığım herşeyde
aynısını yapıyorum.
Sorun internet sitelerinde değil. Her uygulamayı kabul etmeyin, uygulamayı kabul et seçeneğini tıklamadan
önce o karşınıza çıkan yazıları okuyun mesela. Adamlar açık açık hesap bilgilerinizin paylaşılabileceğini ve
sizin adınıza yayınlama yapabilecekleriniz de dayatıyorlar o uygulamayla. Kabul etmeyin. O uygulama olmadan
da kullanılıyor o sayfa. Mesela herkes 'profilime kim bakmış' tarzı uygulamaları merakla yüklüyor ama uygulama
yükleme aşamasına hiç dikkat etmiyor.
Şikayet ettiğiniz şey matbaanın gelmesini, uygunsuz yayınların basılacağını iddia ederek istemeyen kişilerle
özdeşleşiyor bence kusura bakmayın. O sitede önlem almak elinizde. Hesap gizliliği hala korunuyor. Benim
aktif hesabımda bir değişim yok. Şu sıralar fenomen olan bir ileti var yine, ileti kısmındaki durum belirten
yazıdaki değişim virüs işaretiymiş... Öyle birşey yok. Sitenin yüz yenileme çalışması. İnsanlar orada boşuna
çalışmıyor ve o site boşuna milyonlarca lira etmiyor. Yenilik peşindeler.
Hesabınızın gizlilik ayarlarını değiştirin. Mesela en azından 'sadece arkadaşlar' seçeneğine indirin, güvenliğiniz için.
Hesabınızın kapak resminin( Türkçeleştirilmiş hali bu olduğu için öyle yazdım ) genele yayınlanacağını düşünerek özel bir fotoğraf seçmeyin hatta mümkünse çiçek, böcek, kuş gibi bir resim seçin.
Profil fotoğrafınızı da sadece arkadaşlarınız görsün ya da onu da kapak resminiz gibi özel olmayan bir fotoğraf olarak belirleyin.
Yükleyeceğiniz uygulamalara dikkat edin, yüklemeden önce öne sürdüğü şartlara azami önem verin.
Tanımadıklarınızdan gelen arkadaşlık isteklerini sırf merak için kabul etmeyin.
Mesaj alma seçeneklerinizi de sınırlayabilirsiniz artık. Sadece arkadaşlar yaparsanız, sizi tanımayan kimse size özel mesaj atamaz.
Siteye giriş için kullandığınız parola güvenli olsun, Büyük - küçük harf ve rakamı aynı anda barındıran yeterli uzunlukta bir şifre olsun mesela.
Gizli sorunuz ve cevabınız da olsun ve mümkün olduğunca zor, özel birşey olsun bu.
Sorun sitelerde değil arkadaşlar, bizlerde. Biz upuzun yazıları okumamak için hemen işaret koyup geçiyoruz ama kullanıcı sözleşmeleri
oldukça önemli. Bir de sitelerdeki amaç neyse ona göre kullanın. Sosyal paylaşım, adı üstünde. En önemlisi de bizleri aldatan erkekler
o site olmasa farklı mecraları deneyecekler emin olun. Masum adamı baştan çıkarmaz. Adamın niyeti tuhaf fotolar paylaşan birine bakmaksa
sadece bu site yok, arama motorlarına da bakar. Olmadı gider yerinde görür, niyetine yönelik gazete, dergi alır...
80-90 arası bilgisayar yoktu ve böyle adamlar yine vardı. O günlerde adamlar alabildiğine sadık değildi yani. Tercihe yönelik film ve sinemaların
revaçta olduğu dönem de bu dönemdir... Bundan çıkan sonuç şudur, biz erkeklere bazı şeyleri ihtiyaç olarak işledikçe ve onları mazur gördükçe,
onlar her türlü durumu lehlerine çevirirler. X site olmaz, Y site olur. İnternet olmaz, 3 boyutlu sinema olur bakarsınız yarın...
çok doğru yazmışssınız ama bende tamamen gizleme seçeneği yok. yakında sizdede olmayacaktır.Bu siteye neden bu denli anlam yüklediğinizi ve sorunlarınızın nedeni olarak gördüğünüzü anlamıyorum.
Cep telefonlarının yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde de buna benzer sitemleri çok duyduk.
Ben yıllardır kullanıyorum bu siteyi ve ne bir taciz ne bir sataşma ne de virüs ile yayınlanan o mesajlara
tabii oldum. Siteye üye olurken üyelik koşullarını okudum, sağdan soldan duyduğum hurafelerle değil,
sitedeki özelliklere ait açıklamalara itibar ettim. Sadece bu site için değil, internette kullandığım herşeyde
aynısını yapıyorum.
Sorun internet sitelerinde değil. Her uygulamayı kabul etmeyin, uygulamayı kabul et seçeneğini tıklamadan
önce o karşınıza çıkan yazıları okuyun mesela. Adamlar açık açık hesap bilgilerinizin paylaşılabileceğini ve
sizin adınıza yayınlama yapabilecekleriniz de dayatıyorlar o uygulamayla. Kabul etmeyin. O uygulama olmadan
da kullanılıyor o sayfa. Mesela herkes 'profilime kim bakmış' tarzı uygulamaları merakla yüklüyor ama uygulama
yükleme aşamasına hiç dikkat etmiyor.
Şikayet ettiğiniz şey matbaanın gelmesini, uygunsuz yayınların basılacağını iddia ederek istemeyen kişilerle
özdeşleşiyor bence kusura bakmayın. O sitede önlem almak elinizde. Hesap gizliliği hala korunuyor. Benim
aktif hesabımda bir değişim yok. Şu sıralar fenomen olan bir ileti var yine, ileti kısmındaki durum belirten
yazıdaki değişim virüs işaretiymiş... Öyle birşey yok. Sitenin yüz yenileme çalışması. İnsanlar orada boşuna
çalışmıyor ve o site boşuna milyonlarca lira etmiyor. Yenilik peşindeler.
Hesabınızın gizlilik ayarlarını değiştirin. Mesela en azından 'sadece arkadaşlar' seçeneğine indirin, güvenliğiniz için.
Hesabınızın kapak resminin( Türkçeleştirilmiş hali bu olduğu için öyle yazdım ) genele yayınlanacağını düşünerek özel bir fotoğraf seçmeyin hatta mümkünse çiçek, böcek, kuş gibi bir resim seçin.
Profil fotoğrafınızı da sadece arkadaşlarınız görsün ya da onu da kapak resminiz gibi özel olmayan bir fotoğraf olarak belirleyin.
Yükleyeceğiniz uygulamalara dikkat edin, yüklemeden önce öne sürdüğü şartlara azami önem verin.
Tanımadıklarınızdan gelen arkadaşlık isteklerini sırf merak için kabul etmeyin.
Mesaj alma seçeneklerinizi de sınırlayabilirsiniz artık. Sadece arkadaşlar yaparsanız, sizi tanımayan kimse size özel mesaj atamaz.
Siteye giriş için kullandığınız parola güvenli olsun, Büyük - küçük harf ve rakamı aynı anda barındıran yeterli uzunlukta bir şifre olsun mesela.
Gizli sorunuz ve cevabınız da olsun ve mümkün olduğunca zor, özel birşey olsun bu.
Sorun sitelerde değil arkadaşlar, bizlerde. Biz upuzun yazıları okumamak için hemen işaret koyup geçiyoruz ama kullanıcı sözleşmeleri
oldukça önemli. Bir de sitelerdeki amaç neyse ona göre kullanın. Sosyal paylaşım, adı üstünde. En önemlisi de bizleri aldatan erkekler
o site olmasa farklı mecraları deneyecekler emin olun. Masum adamı baştan çıkarmaz. Adamın niyeti tuhaf fotolar paylaşan birine bakmaksa
sadece bu site yok, arama motorlarına da bakar. Olmadı gider yerinde görür, niyetine yönelik gazete, dergi alır...
80-90 arası bilgisayar yoktu ve böyle adamlar yine vardı. O günlerde adamlar alabildiğine sadık değildi yani. Tercihe yönelik film ve sinemaların
revaçta olduğu dönem de bu dönemdir... Bundan çıkan sonuç şudur, biz erkeklere bazı şeyleri ihtiyaç olarak işledikçe ve onları mazur gördükçe,
onlar her türlü durumu lehlerine çevirirler. X site olmaz, Y site olur. İnternet olmaz, 3 boyutlu sinema olur bakarsınız yarın...
neler hakkında bildirim alacaksın işine yaramaz mı:26:
bende mesajları dışarıya kapama kısmını bulamadım. kapalıydı oysa. baktım sabah şu an herkese açık. hiç iyi olmadı bu
Yuva yıkan facebook![]()
Bu siteye bizim kadar anlam yükleyen bir millet var mıdır acaba?
Şeytan da kurtuldu artık. Yapıp edip facebook un üzerine at...![]()
anahtar işaretimi. nerdeki bu işaret. dur bir bakayımanahtar işareti var ya canım, ona tıklıcaksın orda çıkıyo ama artık sadece arkadaşlar demiyo, ağırlıklı olarak arkadaşlar diyo![]()
Ben o hareketler dökümü kısmında bayağı afallamıştım açıkçası
Arattığım eski sevgililer bir bir çıkınca, ohooo. Neyse ki siliniyormuş.
Tanımadığından mesaj almak nedir ki, cevap vermezsin olur biter.
anahtar işaretimi. nerdeki bu işaret. dur bir bakayım![]()