- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
yuvalar sosyal medya yüzünden dağılmaz, "yuva" nın ne olduğunu bilmeyenler yüzünden dağılır. erkek ya da kadın, facebookta biri ona mesaj atınca yoldan çıkabilecek yapıdaysa zaten dağılsın o yuva...2013 yılına girdiğimiz şu günlerde artık kişilik hakları ve özel hayata hiç bir saygısı kalmamış olan sosyal ağ. Kizlar sizi uyurmak istiyorum artik Facebookta herkes yani arkadas olmayanlarda mesaj yazabiliyor. Bunu ayarlama sansini aldi facebook biz kullanicilardan.
1 aydir facebook kullanmiyorum ve hic yoklugunu hissetmiyorum. Malesef facebook yüzünden yuvalar dagiliyor iliskiler bitiyor. Aynisi basima geldi saplantili 14-15 yaslarinda "ciktigim" serefsiz (suan evli ve cocuklu) benim bütün akrabalarimi arkadaslarimi facede bulup herkese mesaj yazmis. Yani facebook 6 sene önceki coktan kapanan defterleri acabiliyor.
Artik bu herkesin herkese mesaj atma olayida gizlenmedigi sürece dahada cok yuvalar dagilacak! Umarim bir kac seneye facebook popülerligini kaybeder.
Bu konuyu acarak sizi yeni özellik ayarlari konusunda bilgilendirmek istedim.
Face kullanmıyorum böyle bir derdim de yok. Benimle iletişime geçmek isteyen insan(arkadaşlarım) interneti değil bir zahmet ayaklarını kullansın ..
birimiz doğuda,birimiz batıdaysak,ya da yurt dışındaysak ne olacak
Afedersiniz ama eskiden face diye birşey mi vardı ? Hayır yoktu. O olmayan zamanlarda msnde ne tatlı sohbetler dönerdi.Bilgi paylaşımlarının bol olduğu forum siteleri insan kaynar,genel kültür gelişirdi. Benimde doğuda batıda arkadaşlarım var ama onlarla görüşmem için faceye kayıt olmam gerekmiyor .Ben gerekli görmüyorum. Msn kullanmaktan yanayım. Msni bile doğru düzgün kullanamıyorum. Özlediğim insanı web cam da gördüğümde benim içim bir tuhaf oluyor. Msn'in bu özelliğini bile kullanmak istemiyorum . Sırf bu yüzden. Merak eden görüşmek isteyen arkadaşlarım nerede olursa olsun,bir ayın bir günüde olsa reelden bir araya gelmeyi tercih ediyorum .Kullanana lafım yok. Kullanmasını bilmeyen şahsiyetlere gitsin mu imalı sözlerim...
face de kimler beni aramış ya da kimlerin profillerine bakmışım önceden bunlar bulunabiliyor mu ?
birimiz doğuda,birimiz batıdaysak,ya da yurt dışındaysak ne olacak
anlayana...........
face kullananlar kullanmayanlara bir şey demezken,face kullanmayanlar kullananlara neden neredeyse hakaret ediyor,bir türlü anlamıyorum
Ben o hareketler dökümü kısmında bayağı afallamıştım açıkçası
Arattığım eski sevgililer bir bir çıkınca, ohooo. Neyse ki siliniyormuş.
Tanımadığından mesaj almak nedir ki, cevap vermezsin olur biter.
O zaman telefonlar da yasaklansın, kafeler lokantalar kapatılsın, hele oteller yok muu... Otobüslere de binilmesin malum, masum kocalar her an birini ayarlayabilir maazallah (kulağımı çekip tahtaya vurdum o derece) her an bir sevgili bulabilir elinde olmadan... Sonra kocişlere kızıyoruz adam ne yapsın böle sosyal ortamlardan hep...
Meali şu: Ben bu mereti beceremedim. Elime yüzüme bulaştırdım. Madem ben girmiyorum kimse giremesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?