facebook yüzünden kavga

bg_bk

üvercinka*
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
387
235
53
kızlar merhaba direkt konuya giriyorum . sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz son zamanlarda facebook yüzünden sık kavga ettik. sebebi benim paylaşımlarımla ilgilenmemesi. biliyorum çok saçma ama kendi erkek arkadaşlarını takip ettiği kadar benim ne yaptığıma bakmıyor facede beğenip yorum falan yapmıyor. son konuya gelecek olursak; dün doğum günümdü bende kitap okumayı çok severim sağolsun sevgilim bir kutu yapmış süslemiş içine de 3 tane kitap alıp koymuş vermiş kargoya. kargo bugün elime geçti kitapları görünce çok sevindim tabi. sevgilimin maddi durumu da sıkışık biraz son zamanlarda. kitap aldı diye mahcup olmuş dedi ki bu ay paraya sıkışıktım pahalı hediyeler almak isterdim falan... bende öyle düşünmesine üzüldüm kitapları da çok sevdiğim için gönderdiği 3 kitabın fotosunu çekip facede paylaştım açıklamaya da "kitaptan güzel hediye mi var ki teşekkür ederim iyiki doğmuşum dedirtenlere vs.." yazdım ama akrabalardan dolayı ne sevgilimin ismini verdim ne de hediyelerin ondan olduğunu belli ettim. bu durumda sadece kendisi anlayacaktı ki benim bu paylaşımım da zaten sadece ona yönelikti. neyse 3 saat oldu bunu faceye koyalı bu faceye girmiş durum güncellemiş falan benim yazının yüzüne bakmamış. aradım bende az önce dedim ki benim sayfama baktın mı falan bu da uyuyormuş. en son kavgada da söz vermiştim face yüzünden kavga çıkarmayacağıma ama bu sefer zoruma gitti onun için yaptığım şeyi görmemesi. aradım söyledim işte dediki beni bunun için mi uyandırdın ben senin ne paylaştığını görmedim bile bana söz vermiştin face konusunda laf etmeyecektin dedi kızdı falan. tam bir laf ediyordum ki sus valla kaldırır atarım şu telefonu dedi bende at o zaman deyince attı. telefon böylelikle yüzüme kapandı. bizim ilişkimizde de kati bir kural vardır yüze telefon kapatılmaz kolay kolay. bende mesaj attım sakın beni bir daha arama diye o sinirle. ama gönlüm aramasından yana. şimdi mesajıma cevap vermiyor büyük ihtimalle dönüp uyudu. ben ne yapayım objektif bakamıyorum haksızsam söyleyin.

Kaç yaşındasın?
Kızım iyimisin sen?
Face'de popüler olmak mı istiyorsun ilişkisiyle.
Adam reklam yapmayı sevmiyor işte ne diye bu inat?
21 yaşındayım ikimizde üniversite öğrencisiyiz daha doğrusu ben son sınıfım o mezun oldu yeni. benim amacım popüler olmak değil ben o gönderiyi sadece onun görmesi için de yapabilirdim. amacım millet görsün değil sadece onun bu ilgisizliği canımı sıkıyor. yani bu paylaşım yerine ona teşekkür mesajı atmışım da cevap vermemiş gibi

Hala haksizmiyim diye soruyosun , HAKSIZSIN evet...
Bana ayni sey yapilsa feceden felan engellerim birdahada o engeli acmam...
Cocukmusun nesin ya , sinir olurum biyle seyleri begenmedi yorum yaonadi biraz kendine gel..
Orda begense ne olcak begenmese ne olcak hayret birsey.ben cocugun yerinde olsam.birdaha aramam seni.

kızlar merhaba direkt konuya giriyorum . sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz son zamanlarda facebook yüzünden sık kavga ettik. sebebi benim paylaşımlarımla ilgilenmemesi. biliyorum çok saçma ama kendi erkek arkadaşlarını takip ettiği kadar benim ne yaptığıma bakmıyor facede beğenip yorum falan yapmıyor. son konuya gelecek olursak; dün doğum günümdü bende kitap okumayı çok severim sağolsun sevgilim bir kutu yapmış süslemiş içine de 3 tane kitap alıp koymuş vermiş kargoya. kargo bugün elime geçti kitapları görünce çok sevindim tabi. sevgilimin maddi durumu da sıkışık biraz son zamanlarda. kitap aldı diye mahcup olmuş dedi ki bu ay paraya sıkışıktım pahalı hediyeler almak isterdim falan... bende öyle düşünmesine üzüldüm kitapları da çok sevdiğim için gönderdiği 3 kitabın fotosunu çekip facede paylaştım açıklamaya da "kitaptan güzel hediye mi var ki teşekkür ederim iyiki doğmuşum dedirtenlere vs.." yazdım ama akrabalardan dolayı ne sevgilimin ismini verdim ne de hediyelerin ondan olduğunu belli ettim. bu durumda sadece kendisi anlayacaktı ki benim bu paylaşımım da zaten sadece ona yönelikti. neyse 3 saat oldu bunu faceye koyalı bu faceye girmiş durum güncellemiş falan benim yazının yüzüne bakmamış. aradım bende az önce dedim ki benim sayfama baktın mı falan bu da uyuyormuş. en son kavgada da söz vermiştim face yüzünden kavga çıkarmayacağıma ama bu sefer zoruma gitti onun için yaptığım şeyi görmemesi. aradım söyledim işte dediki beni bunun için mi uyandırdın ben senin ne paylaştığını görmedim bile bana söz vermiştin face konusunda laf etmeyecektin dedi kızdı falan. tam bir laf ediyordum ki sus valla kaldırır atarım şu telefonu dedi bende at o zaman deyince attı. telefon böylelikle yüzüme kapandı. bizim ilişkimizde de kati bir kural vardır yüze telefon kapatılmaz kolay kolay. bende mesaj attım sakın beni bir daha arama diye o sinirle. ama gönlüm aramasından yana. şimdi mesajıma cevap vermiyor büyük ihtimalle dönüp uyudu. ben ne yapayım objektif bakamıyorum haksızsam söyleyin.

Siz ona facebook yüzünden bir daha tartışmayacağız diye söz vermişsiniz tutmamışsınız o da telefonu kapatmamak üzerine verilen sözü tutmamış.

yaşımı sorup çocuk musun sen diyen üyeler :KK17: çocukça davrandığımın farkındayım. bundan nasıl kurutlabilirim bu takıntımı görmezden gelmeye çalışıyorum ama içimi kemiriyor ben nasıl böyle basit şeylere takılırım dedikçe yakamı bırakmıyor

Yalniz hem kendin gizliyorsun hem de paylastigimi anlasin amaaaa diye subliminal mesajlar gonderiyorsun. Dikkat et fazla dayanmaz. Iliskinizin kuyruguna gelmissiniz.

yaşımı sorup çocuk musun sen diyen üyeler :KK17: çocukça davrandığımın farkındayım. bundan nasıl kurutlabilirim bu takıntımı görmezden gelmeye çalışıyorum ama içimi kemiriyor ben nasıl böyle basit şeylere takılırım dedikçe yakamı bırakmıyor

Facebookla ilgili bu kadar tartışma çıkarıyor olmasaydınız belki bu kadar öfke toplamayacaktı. Ufak tefek olanları sallamayın da bu gibi sizin için önemli olanlarda tatlı sert sitem edin.

evet yaptığımdan utandım şuan hani arayıp bunun için uyandırmak. ama siz olsanız onun için yaptığınızı görmemesini görmezden mi gelirdiniz yoksa tatlı dille senin için fotoğraf paylaşmıştım mı derdiniz

Onun icin yaptigin seyleri gormemesi mi? Yahu o kadar guzel hediye ayarlayip sana yollayan o, senin icin bir seyler yapan o, sen facede iki k.ci kirik foto paylastin diye onun icin bir seyler yapmis ama karsiligini gorememis mi oldun? Sacmalamissin:KK14:
Face de beni begen kismina hic girmiyorum...

Facebookla ilgili bu kadar tartışma çıkarıyor olmasaydınız belki bu kadar öfke toplamayacaktı. Ufak tefek olanları sallamayın da bu gibi sizin için önemli olanlarda tatlı sert sitem edin.
konuyu okuyanların bana aşırı kızdığını farkettim bende bu kadar ufak bir şeye moral bozmak istemiyorum ama durduramıyorum kendimi :KK42:

Yaşınız kaç acaba? İlişkisini facebooktan yaşayanlardan mısınız?
Sevgiliniz durumu olmamasına rağmen kitap okumayı seviyorsunuz diye 3 tane kitap almış, düşünmüş kutuya koymuş kargoya vermiş. Siz hala benim fotoğrafımı beğenmedi derdindesiniz. Bazen acıyorum erkeklere.

evet yaptığımdan utandım şuan hani arayıp bunun için uyandırmak. ama siz olsanız onun için yaptığınızı görmemesini görmezden mi gelirdiniz yoksa tatlı dille senin için fotoğraf paylaşmıştım mı derdiniz

ben fotograf bile paylaşmaz, kendime bir kahve yapar ve kitaplarımın tadını çıkarırdım.. kapattığınız an hayatınızdan çıkacak şeyler için birbirinizi kırdığınıza değmez :KK66:

hem ailenden akrabandan sevgilini ifşa etmemek için çaktırmıyorsun..hemde altına sevgilinin yorum vs. yazmasını bekliyorsun...belliki sevgilin bu durumu bilip seni zor durumda bırakmak istemiyor...velevki yorum yaptı ..bu defada yorumu beğenmiyeceksin...adam sen istedin diye zorla yorum yapacak hali yok ya...istersen birde yapacağı yorumda ne yazmasını istediğin şeyleri söyle...üzerine düşmeyeceksin... üzerine düşmeyeceksin...ilişkinize bakın...eğer face de takip edildiğin yada yorum yapıldığın yada ilgilendiğin zaman mı seni seviyor olacak... normalde hareketleri nasıl o na bak...

ne kadar kaprislisiniz bence sevgiliniz çok sabırlı gerçekten ben bile sinir oldum çocuk bakmak yorum yapmak zorunda mı heyret bişey durduk yere sorun çıkarıyosunuz bence..

Back
X