- 19 Ağustos 2014
- 387
- 235
- 53
kızlar merhaba direkt konuya giriyorum . sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz son zamanlarda facebook yüzünden sık kavga ettik. sebebi benim paylaşımlarımla ilgilenmemesi. biliyorum çok saçma ama kendi erkek arkadaşlarını takip ettiği kadar benim ne yaptığıma bakmıyor facede beğenip yorum falan yapmıyor. son konuya gelecek olursak; dün doğum günümdü bende kitap okumayı çok severim sağolsun sevgilim bir kutu yapmış süslemiş içine de 3 tane kitap alıp koymuş vermiş kargoya. kargo bugün elime geçti kitapları görünce çok sevindim tabi. sevgilimin maddi durumu da sıkışık biraz son zamanlarda. kitap aldı diye mahcup olmuş dedi ki bu ay paraya sıkışıktım pahalı hediyeler almak isterdim falan... bende öyle düşünmesine üzüldüm kitapları da çok sevdiğim için gönderdiği 3 kitabın fotosunu çekip facede paylaştım açıklamaya da "kitaptan güzel hediye mi var ki teşekkür ederim iyiki doğmuşum dedirtenlere vs.." yazdım ama akrabalardan dolayı ne sevgilimin ismini verdim ne de hediyelerin ondan olduğunu belli ettim. bu durumda sadece kendisi anlayacaktı ki benim bu paylaşımım da zaten sadece ona yönelikti. neyse 3 saat oldu bunu faceye koyalı bu faceye girmiş durum güncellemiş falan benim yazının yüzüne bakmamış. aradım bende az önce dedim ki benim sayfama baktın mı falan bu da uyuyormuş. en son kavgada da söz vermiştim face yüzünden kavga çıkarmayacağıma ama bu sefer zoruma gitti onun için yaptığım şeyi görmemesi. aradım söyledim işte dediki beni bunun için mi uyandırdın ben senin ne paylaştığını görmedim bile bana söz vermiştin face konusunda laf etmeyecektin dedi kızdı falan. tam bir laf ediyordum ki sus valla kaldırır atarım şu telefonu dedi bende at o zaman deyince attı. telefon böylelikle yüzüme kapandı. bizim ilişkimizde de kati bir kural vardır yüze telefon kapatılmaz kolay kolay. bende mesaj attım sakın beni bir daha arama diye o sinirle. ama gönlüm aramasından yana. şimdi mesajıma cevap vermiyor büyük ihtimalle dönüp uyudu. ben ne yapayım objektif bakamıyorum haksızsam söyleyin.